10

Киро Рамбото

преди 2 години

Едни и същи партийци и ДС доносници се въртят 30 години - няма да се оправим.

9

Майора

преди 2 години

Да другарю Стоилов , вие трябваше да осигурите изборите , а не влизането на БСП във властта през задния вход! Не сте от отличниците на Радев, но и вие с по малки темпове разбихте вашия ресор и подкрепихте тия, които дадоха парите! Но забравяте че нищо не е вечно и рано или късно ще си отидат безславно!

8

AZP

преди 2 години

Припомням:Сбърканият професионализъм на комунистите фалира три пъти държавата при Т.Живков,осигури глад за всички българи през Лукановите зими,предизвика хиперинфлацията при Виденов,продължи в големи размери корупцията при тройната коалиция,фалира търговската банка при Орешарски и това са само видимите щети нанесени на българите и българската икономика.Сега отново точат зъби за властта и само един Господ знае до какво ново дъно ще ни докарат и каква каша ще сърбаме,но те нямат срам и задръжки.

7

Край

преди 2 години

За едно е прав - създадохме самодостатъчна, самоназначаваща се, самовъзнаграждаваща се, безконтролна съдебна власт. Изживяват се на богове. В съдебната система се напълни с династии - дядовци, бащи и внуци съдии. Резултата е 20годишни нерешени дела и отказ на хората да търсят справедливост от съда.Лекува се с ИЗБОРНИ за съдии. Справка САЩ.

6

Хаахх

преди 2 години

Комунист да товори за професионализъм.Аллооооо помним всичките ви фалити и обири на българите.

5

Анонимен

преди 2 години

Пак празни приказки!Кадрова политика се прилага, когато търсиш екип, с който да постигнеш дългосрочни цели.Служебното правителство не може да има такива цели, защото първо няма доказуема електорална подкрепа и после е скратък срок на управление. А да удържа държавата в работещо положение и организира честни избори това трябва да му е приоритет. Към момента се занимават с медийна пропаганда, чупейки държавни структури. В този хаос, спекулата надига глава. Прави впечатление ръста на цените.

4

Анонимен

преди 2 години

А аз констатирам червени б.о.к.л....и които създават хаос раздават кредити до 5мил. Обезпечени от ББР мътещи водата искайки да се повтори краденето от 1996г. Гледам и Виденов е тук явно за напомняне или сигнал че се почва. И Сорос и другите акули чакат и те да се включват в разграбването, както тогава. Хората сега обаче са прости и не мислят, а тогава бяха гладни и не мислеха трезвено. Комшиите пък евентуално се облизват, ако този път се разпадне държавата кой какво ще вземе.

3

Калеко Алеко

преди 2 години

Боже, намерил се кой да го каже ... този дето беше част от партия която проватизира държавните активи, фалира банките и предизвика голямата инфлация, а колкото пъти дойдеше на власт Народа я гонеше с камъни сега прави анализ на правосъдието в България ... Да не забравяме, че Костов обяви война на Илия Павлов, който се беше сраснал с държавата по времето на Янаки...Борисов подгони Черепа, а партията на другаря Стоилов предложи Пеевски за Шеф на ДАНС и вкара Обръчите от фирми на Доган в политиката

2

Анонимен

преди 2 години

Има хора, които помнят какво беше до преди няколко десетилетия, другарю.

1

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Професионализма на Боковия кабинет е колкото на пожарникарят -премиер;клонящ към...нула.