231

Анонимен

преди 2 години

До ОООХТи в кой свят живееш. Всички харесвали Нинова. С 14% подкрепа на изборите. На предстоящите пък да са най-много 10%. Не се излагай с такива изказвания,че всички ти се смеят.

230

Айде пак

преди 2 години

Преди всички избори започват платените социолози да бълват "новини" за възхода на комунизма в България и колко са добри другарите и след избори се указва, че са "сгрешили" за пореден път. Освен в политикат и в социологията трябва честност господа. Ако погледнете изследванията на същата агенция за евроизборите преди няколко години ще видите за какво става дума. Ето такива агенции сриват имиджа на созиолозите, а кое е истина ще се види след месец

229

ООООХ...

преди 2 години

ТАЗИ ЖУРНАЛИСТКА КОЯТО Е НАПИСАЛА ТОВА ТОЛКОВА МРАЗИ НИНОВА ЧЕ С ТАКАВА ЗЛОБА Я НАРИЧА ЧЕРВЕНАТА ...РАЗМЕНИЛА Е МЕСТАТА С МАЯ САМО ДА ГО ПОКАЖЕ - ИСКАМ ДА И КАЖА ЧЕ ДО СЕГА НЕ ЧУХ НЯКОЙ ДА ХАРЕСВА МАЯ СЛАВИ ВСИЧКИ ХАРЕСВАТ НИНОВА

228

Анонимен

преди 2 години

Радев за мъж на годината. Заслуги в трудовите бойни отряди на родината и непозволяващ врага да разпадне Народна Република България. Западният фронт трепери от блюстителността на всезнаещият и всеможещ президент на нашата татковина. Ние не можем да искаме повече от човека който се жертва за Българският народ както звезда която свети в тъмнината на злото. Ние гордо ще бдим над неговите мъдри дела и слова.

227

anonymous

преди 2 години

Нервно-истеричната Мая е на 2 място по одобрение?!Не го вярвам!!!Тази фурнаджийска лопата трябва изобщо да не попадне сл.път в парламента за да не окупира там постояно трибуната.На месец и нещо така омръзна да я смушаме,че ни стига за години напред.Нека си почине в опозиция извън парламента заедно с Таня,Бабикян и Хаджигенов.Позор е да имаме такива образи в парламента,както и пАлЯчОвЦиТе от ИТН.

226

Анонимен

преди 2 години

В някое гето е паравена анкетата. Само цинтарите може да ги одобряват тия нещастници.

225

ХАХА

преди 2 години

Тая МЕДИАНА някаква агенция за вицове ли е?

224

кескьосе

преди 2 години

Егати държавата щом манолова и трифонов са с най-висок рейтинг.

223

bar

преди 2 години

Какви са тия фалшиви статиски. ХахахахаРадев, Манолова и Трифонов. ХаххахахахахахаххаахаххахахаТой Митьо Пищова има по-висок рейтинг бе :)

222

Това

преди 2 години

Нещо като подготовка за нагласените резултати от машинния вот ли е ?

221

Анонимен

преди 2 години

Наистина е добре гербавите да се изнасяте в чужбина. Иначе скоро ще ядете кубинките в *** алчни чутури!

220

Анонимен

преди 2 години

на който му харесва държавата да е казарма, явно няма нужда от демокрация.една военна хунта го оправя.Генерал Бойко Борисов е прекалено мек за военен диктатор.Генерал Радеф е друго нещо - готов е да командва наред.следващия ход на комунистите е скрит военен преврат. народа е доста глупав да го разбере.

219

Анонимен

преди 2 години

комунизма уж си беше заминал.замириса им на европари и веднага се събудиха старите другари.много *** комунистическо - военна пасмина се е надигнала като за последно.и ковида не можа да ги умори.с тези генерали навсякъде, България заприлича на казарма.

218

Анонимен

преди 2 години

Ако тия данни сса верни се изнасяйте. Идва МНОГО ЛОШО за нормалните хора.

217

Анонимен

преди 2 години

Президент Радев е голям българин и патриот! Ще го изберем отново, за да довърши отровната змия Герб!

216

haha

преди 2 години

То пък едни разкрития.. Направо да падна. Радев с рейтинг??? Невероятно. Сигурно и съветниците му имат рейтинг.

215

Анонимен

преди 2 години

безскрупулни, врякащи комунисти гледат пак да намажат от държавната хазна.хора, които мразят държавата и си мислят че народа е тяхно притежание пак посягат към властта. истината е , че няма народ, а само много лош матрял.

214

Анонимен

преди 2 години

комунистите добре манипулират народа.много лош матрял и глупав най-вече.

213

До 271

преди 2 години

Внимавай да не си мислиш за Атанас Атанасов от ДБ, че съвсем ще се оплескаш.

212

Хаха

преди 2 години

Допитването Янев ли го прави или Рашков ?