127

Анонимен

преди 2 години

Как да му кажем на корейчето, че у нас вече е 2021, а още се сравняваме с неща отпреди 1989. Ще поживее още в Америка, ще открие много неприятни моменти. С носталгия ще си спомня и сравнява. Но няма да се върне в КНДР. Ние също и да искаме, няма да се върнем. Животът е напред, трябва да го правим по-добър, независимо от Ун, Бай, Кси и пр.

126

Анонимен

преди 2 години

do 150 == Оооо, комунистите и кръв проливат лесно. Чети история. Само веднъж да хванат властта. Не ги мисли тях.

125

Анонимен

преди 2 години

Zakrivai kravarnika

124

Анонимен

преди 2 години

Marxism destroyed Russia for 70 years. Now it has found a home in America. Pushed bu the same cast of characters.

123

Анонимен

преди 2 години

156, печелиш "златен" скункс за най-неадекватен коментар.Явно не си си подавал *** навън от Бг никога през живота си.

122

Анонимен

преди 2 години

до 145Защото предпочита вместо тя да отиде в Северна Корея, да пратят там комунистите от САЩ. Барабар с теб.На нея мястото и е в САЩ а на комунистите мястото им е в Северна Корея, Китай и подобни хубавинки. В САЩ място за комунизъм и комунисти няма .

121

Учуден

преди 2 години

до 137Абе ***, не схванахте ли толкова от статията, че тя не е избягала от корея за да плюе САЩ. А че обича САЩ и се ужасява от това което става там напоследък. Да повторя ли? Напоследък. Кога преди над американските посолства са се развявали знамена на марксическа организация?

120

Анонимен

преди 2 години

Кът не се чувства свободна, да се връща обратно.Няма абс. щастие.

119

Анонимен

преди 2 години

До Мона. Ключът в твоя коментар е че си комунист/ка. Или просто платен/а. Все повече и повече медии баннват в САЩ. А на Фокс са му хвърлили мерника. И програми от Фокс блокират. А и New York Post блокираха когато казаха истината за лаптопа на Байдънови. И не се оплаква за дадените пари за колеж а за продукта който получава срещу тях. Всеки вижда че напоследък едни хора тласкат САЩ към комунизъм.

118

Анонимен

преди 2 години

До 147Какво общо има Фокс Нюз с тази смела девойка. Освен това че са и дали възможност да каже каквото си мисли. Или викаш девойката се е заблудила или лъже ??Комунистическите медии в САЩ щяха си да и дадат тази възможност? Що не я използват СНН за да си разкаже историта на живота?

117

Мона

преди 2 години

Ключът в тази статия е, че жената е говорила пред Фокс новините! Т.е. казала е това, което й е било поръчано да се каже за пред ограничена публика, която е изпаднала в екстаз! Нищо няма вярно в бръщолевиците й. Оплаква се за големите пари, които дала за обучение. Ами да отиде да учи в някои по-евтин колеж. Ако САЩ наистина приличаха на Северна Корея дали щеще да може да ги критикува по телевизията?!

116

Анонимен

преди 2 години

149, за какво "лесно" ми говориш?Ходи сам конфискувай пари, земя и фабрики.Всичко е с мнооого кръв.

115

Учуден

преди 2 години

До Анонимен 145Ти като че ли си паднал от небето. Пари , земя и фабрики лесно се конфискуват и усти лесно се затварят когато Партията победи окончателно.

114

дo 146 - Учуден

преди 2 години

Всеки, който предложи приемлива цена, може да ме купи.А теб?

113

Анонимен

преди 2 години

Фокс нюз. Хахахахаха. Тия, които обясняваха за "фалшифицираните" избори и други подобни. Това объркано девойче не знае, че го използват ... или пък много добре знае.

112

Учуден

преди 2 години

Поздравление за тази статия!!! В ЕС обаче върлува същия призрак. Срашно е!С бившите соц. държави обаче ще се поозорят. Ние сме им яли попарата вече. Също като тази корейка.Прятно съм изненадан от днес.бг! Или пък просто дразните Сорос за да ви купи вас ?? Дано не е така.

111

Анонимен

преди 2 години

Тая горката е като паднала от небето.Нямало свобода,ммм. Имаш кинти, имаш свобода - основен закон на капитализма.

110

Анонимен

преди 2 години

Хората масово бягат от Ню Йорк,Калифорния,Илинойс,Детройт и много други места,управлявани от демократите на Байдън .Защо ли?Еми проверете в интернет защо! До няколко години самите американци ще бягат в други държави,не само в други щати.Проблемът на САЩ е неолиберализмът и реваншизмът на черните спрямо белите.

109

Разсъждения

преди 2 години

Един от проблемите на нас човеците са фантазиите и прекалените очаквания които създаваме с нашето въображение. После виждайки действителността която не отговаря на нашите очаквания идва ред на разочарованието и така се получава едно изкривяване в мненията което е много субективно за всеки. Да, Америка не е раят на земята, но да сравняваш хора умиращи от глас с хора живеещи в мизерия защото това са техните виждания за живота е много голяма разлика. Помидлете за това

108

До Чикаго и назад

преди 2 години

Us immigrant, такива като теб са ми най-жалки. По хамериканци от тях самите. Не дават на никой да изказва мнение, Хамерика Дъ Бест. С нищо не си по различен от промитите мозъци в Корея. И като дойде време за пенсия, обратно в България че парите от социалната не стигат. Преди си мислех как се променят хората за 1000$, но вече разбрах че мършата си е ***, без значение къде е.