99

джави

преди 3 години

Такава пародия не е било в съзнателния ми живот.

98

Даскала

преди 3 години

Такава илюзия ни спретнаха тия от шоуто , просто няма накъде , скриха топката на пенсионерите , на патриотите , на военните ....И каква е разликата между сребролюбеца Борисов и алчния Слави Трифонов?И двамата май са готови да се продават и го правят кой по успешно!Всичко обаче е за сметка на хората , на простолюдието!

97

Анонимен

преди 3 години

" 45-ото НС ще бъде закрито с концерт на Слави и куку бенд и балет на Мая-данс!"Прекрасна идея !

96

Анонимен

преди 3 години

Ако скандалите са диалог може и да е така. Без повече коментар.

95

1

преди 3 години

До Анонимен 112Една от характеристиките на руснаците е, че обещават на слугите си, но когато се стигне до изпълнение на обещанията слугите се озовават я в ГУЛАГ, я на два метра под земята, защото "Саурон не споделя власт".Тия, дето слугувате на московския Саурон ще го разберете по трудния начин, щото сте прекалено малки да помните какво беше.

94

teo

преди 3 години

До АнонименНе Народен театър, а направихте НАРОДНО ЧАЛГАРСКО ШОУ !

93

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая имахме интелигентен председател на парламента.

92

Анонимен

преди 3 години

Защо примитивен индивид успя единадесет години да бъде на върха на държавата или по-точно нейния гробокопач? Отговора е само един. Защото народът ни е много ***. И си избира прости мутри сводници да го управляват. Ето затова Бойко Борисов се превърна в сводника на България, защото институциите се превърнаха на проститиции роботеха като *** .Такава е реалността за управлението на държавата по времето на Борисов с бандитската му партия ГЕРБ.

91

Анонимен

преди 3 години

Диалогът не ви се получи.Направихте "Народен театър".

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110"Трифонов няма да бъде депутат в 46 НС. Що така, бе бате? Кво ти стана?"Изпълни си ролята да подари България на руснаците отново!

89

Анонимен

преди 3 години

До МонкатаЕми ако ти се съблече "Ивчето" и после ти се съблече "ТПК" ще напраИш разликата, все пак се извинявам за просташкото си поведение :)) Явно е заразно и аз станах гърбав :))

88

Анонимен

преди 3 години

Трифонов няма да бъде депутат в 46 НС. Що така, бе бате? Кво ти стана? Смени дилъра!

87

Анонимен

преди 3 години

Шефката на НС се оказа турски шпионин.Не мъж,не ром,не друг,а жена преподавател по право в НБУ.Вярно ще се окаже,че предателя на Левски бил даскал.

86

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко ще се върне на..бял кон,защото вече е...подкован;след няколко месеца завършва...задочно Харвард.Девизът на Харвард е ИСТИНА и за това Боко като...истински харвардски кадър,ще спазва стриктно това и всички които не са съгласни да си...ходят от неговата партия.Май ще требе да си...прочисти цялата...парламентарна група и да почне от...нулата.Това е...истината и Боко ще се...съобрази и народа пак ще му...поверва и ще го...заобича.

85

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов вожда на Митева не можа да запали ферарито, но се опита да запали парламента. Добре, че върнаха мандатите и седянката се разтури.Сега чалгатурбомутротроповете ще търсят начини да плащат за подмяна на вота в машините. За 4 април даваха по 150 евро като закараш да гласуват 10 човека за Има Такъв Компот и доста се облажиха в чужбина от наивниците. Но този път ще се плаща на килограм. С венецуелския софтуер във Венецуела са подменили над 1 милион гласа, а в Б-я 1 милион гласа е мн.

84

Монката

преди 3 години

Ивче,ти стана най-голямата калинка до сега в политиката Такова недоразумение като теб не е имало

83

MaйMyнaтa

преди 3 години

Стига бе, всеки има право на пет минути слава18180

82

Анонимен

преди 3 години

Кой може да се изравни с Бойко Борисов като политикТошко.Ива,Мая,татяна,Капон,Христо,хаджигенчо,Бабикан, политическа СЛАМА

81

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 3 години

до анонименпак си оставате без работа, въпреки че ВИ ОБЕЩАВАХА ДА ВИ НАЗНАЧАТ, то протестърите едно правителство на можахте... какво ще правите с управлението на ДЪРЖАВАТА, която не е на Баце, а е на БЪЛГАРИТЕ

80

Анонимен

преди 3 години

Бойко още ли не е оревал медийното пространство :)) Нали бил хрисим верващ човек, който не пиел, не ходил по жени и най-важното не е крадял :)))