342

до 356

преди 3 години

Кой е пострадал? Ти пострадал ли си или говориш за измислените им фантоми?Като лъжат държавата с милиарди как няма да пострадат?Черепа не плащал никакви данъци сега реве, че бил пострадал.Айде, не си плащай данъците и ти ще пострадаш! Ама ги плащаш. Спират ти ги всеки месец от заплатата. А на тези как им се позволява да укриват данъци? Не ми излизай с номера, че някой ги рекетирал!Щото ако са го рекетирали нямаше да изкара 15 милиона печалба на година един фермер висящ в сайта Сладур. :D

341

Анонимен

преди 3 години

До АнонименС лъжитеси смешен,толкова много хора пострадаха в България,че почти няма хора, които да не са засегнати от криминалните деяния на герберите,в наглостта си, започнаха да заграбват имуществото и заведенията дори и на съвсем обикновени, небогати хора ,90% са пострадали от тях,кой има убити,ограбени роднини,кой е ял бухалките,кой е бил измамен,следен,рекетиран,разболян(като Слави например),унищен или с откраднат бинес,много са престъпленията им,масови,ако са на власт,страната ще изригне

340

Някой си

преди 3 години

В новините на БТВ Иван Ангелов общо взето каза ".... не коментирам тоя болен и луд човек ... наркоман ....". Това беше мнението му на въпроса на кореспондента на БТВ за думите на Илчовски. Твърденията на Илчовски пък били от 2012 г. ..... тоя къде беше до сега, та чак сега се сетил изведнъж да се жали?

339

Анонимен

преди 3 години

Народ, който преди 2 месеца се закичи с мартеници от Китай и преди 1 година търкаше билетчетата на черепа - не може да бъде унищожен. Лумпениmе са плоски като чамови дъски и вярват, че няма Коронавирус щото Радев и Слави им казали, че няма такъв вирус. Оставете ги да пасат. не се занимавайте с пъроъгълниците комарджии!

338

Анонимен

преди 3 години

Защо не е подсъдим, а ми го цитирате, бе

337

Анонимен

преди 3 години

Илчовски е човек на Черепа. В нормална държава този психопат и болен наркоман Илчовски ще бъде осъден доживот. Накрая ще му падне на някой пердето и ще започнат масови престрелки. За това ще търсите Румен Ветото-той стои в основата на всички фалшиви фалшиви новини. Той пусна вето на закона за фалшивите новини.- сега всеки може да си говори лъжи и няма да бъде осъден. Това е готвено от 3години. Но са много слаби сценаристите. Да се смееш ли-да плачеш ли като им гледаш жалките опити за компромати.

336

щото си много П*рост

преди 3 години

Борисов: Поставиха ни капан с избора за шеф на ЦИК

335

Анонимен

преди 3 години

по номерата на кюлчетата също,те се виждат на снимките и да не лъже,че уж били му ги "подарили"

334

Анонимен

преди 3 години

До anonymousСкандалното е ,че са крадени и вчекмеджето на Бойко, по номерата на банкнотите може да се провери и се види,че са от престъпна дейност,по номерата на кюлчетата също,те се виждат на снимакит и да не лъже,че уж били му ги "подарили" на рождения ден, защото снимките са доста,от различни години и дати,има и видеа,освен снимките.И разкарайте този отмъстителен психопат от управлението!

333

anonymous

преди 3 години

До АнонименДо 328Какво им е сканадалното?Ясно е казано,че човекът е само приказвал,но не е представил НИКАКВИ доказателства.Ако някоя мадама излезе да твърди,че е била опипвана или изнасилена от еди кой си политик,дали ей така ще й се повярва?Без доказателства нищо не става.Освен това комисията на другарката Мая не е съдебен орган,макар че тя се изживява като главен обвинител на държавата.Направо е обсебена от Бат Бойко.

332

Анонимен

преди 3 години

Педофил,убиец,мутра,крадец,лъжец,агресивен,подмолен,интригант,социопат!

331

Вапцаров

преди 3 години

.................Така и ще бъде!А днеска оскъден е хлеба.На вашите майкигърдите са сухи сега.Да хленчим не ще ни помогнати хленч не ни трябва.Но мен ме притискажестока, дълбока тъга. За вашто "сега"е горест стаена във мен.Алане бойте се, деца,за утрешнияден!

330

Вапцаров

преди 3 години

Работиме много,работим от сутрин до здрач.Но хлеба е малко.Но хлеба не стига,пенсионери и деца.И ваште лицаса сгърчени вече от плач.И ваште очиса сухи и неми такива големи,мъчително тъжни очи...И в тех е стаенужас свиреп: Хлеб! Хлеб!Послушайте, малки,послушайте, мънички мои,така е днес,наверно било е вчераИ аз, понеже нямам храна,понеже нямам с какво,ето на: ще ви нахраня със вера

329

анонимен

преди 3 години

Ясно беше,че е капан.С този калпав нов изборен кодекс няма как да няма фалове и цялата вина щеше пак да бъде на Герб.Нека сега другите покажат какво могат и да организират честни избори щом всички предишни бяха манипулирани.Интересното е,че партиите на "промяната" в избирателната комисия предложиха старите муцуни,които там са били и преди,което е своебразно признание,че всичко(или почти всичко) с изборите до сега е било ок.

328

Глок

преди 3 години

То не бяха кюлчета,остров в Гърция,къща в Барселона,убийство в Чехия,връзка с непълнолетна спортистка,контрабанда на наркотици, пичове с това ниво- Боце пак ще номер 1.

327

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 341"Този за да не отиде в Парл" и какво ще прави там, като НЕ Е ДЕПУТАТ??? а като премиер няма работа там! а ти по добре питай дългия, каква беше тая карантина от ковид, дълга един месец?!

326

Анонимен

преди 3 години

как да няма председател?! нали има предложени заместник председатели? един от тях го слагат за титуляр и готово! точно затова са заместници!!! а ако откаже, джа от цик!

325

Анонимен

преди 3 години

Този за да не отиде в Парламента. Влезе в Болница и го оперириха уж щеше да се възстановява дълго, той през 30 мин. брифинги.

324

Нови технологии

преди 3 години

Мутрата е нареждал масово СРС-та срещу обикновенни хора за тормоз от рода на Психотронните оръжия има свидетелства и за изнасилвания на жени с нови средства и технологии!

323

6

преди 3 години

Хайде да видим утре дали има смели пенсионери в София,които да обградят Народното събрание до приемане на преизчисляването на пенсиите!Всичко друго е ала-бала!Софийски пенсионери утре "България цяла сега вази гледа!"Сега е момента !Изпуснем лие го-няма да доживеем скоро истинските си пенсии!Нямало пари ,нямало пица...А за вас депутати има за тлъстите ви заплати , коли , секретарки , бизнес далавери !За вас има -за нас няма!Отцеубийци отцеругатели,неблагодарници0това сте вие!Но идат избори!!!