89

Анонимен

преди 3 години

До БожкееНЕможеДабъдеВ момента седя в жилище, каквото ти никога няма да можеш да си позволиш, а може даже и да не си влизал в такова.:)))))

88

Анонимен

преди 3 години

И да дойдат тези пари и да ги изпуснат народа нищо няма да усети както и до сега

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен. 95"А България може ли да изпусне да си плати членския внос"Дори и да може, това е нищо в сравнение с това, което можем да загубим.

86

БожкееНЕможеДабъде

преди 3 години

до Анонимен 91Алъууу...ЛУМПЕНЩРАСЕее...ОЧЕВАДНО е,че си с две гънки в кратуната си и се въргаляш нейде във *** си палатка на некой преименуван площад ядейки вмирисана риба-копърка и надувайки *** с тайната надежда да получиш три сребърника от чИчЕ Сорос и компания!!!Още бая корички хляб има да РУЧАШ докле стигнеш моето ниво...

85

Анонимен

преди 3 години

Чудесно, глада отрезвява най-добре.

84

Анонимен

преди 3 години

А България може ли да изпусне да си плати членския внос

83

Ко, речи, Ко?

преди 3 години

антиестеблишмънтска ????????Защо не пишете статиите изцяло на английски?

82

Анонимен

преди 3 години

Ройтерс каза че царя е гол и сме затънали в блатото на корупцията с размери от времето на Тодор Живков:"Народният гняв срещу широко разпространената корупция след почти десетилетие на управление на Борисов засили подкрепата за антисистемната партия ИТН."

81

Анонимен

преди 3 години

До до 33/87"как спиш спокоен не знам. Руски агенти те дебнат от всякъде, даже продавачката в бакалията е такава. Види статистика колко хляб ядеш. Водят те в ГРУ на отчет."За разлика от теб аз съм живял по времето на "великия" Социализъм в България: системата на доносите беше нещо обичайно и се простираше до ....продавачката в магазина.За руснаците няма никой похват, който да е неморален, щом става дума да мачкат останалите. Продавачки, доноси, убийства, рускини по морето и руски съпруги.

80

Анонимен

преди 3 години

До БожкееНЕможеДабъдеНеадекватен си, но това вече е очевидно.

79

до 33

преди 3 години

хайде по леко със смяната на айпи то, да цъкаш плюсчера на твоите бисери.

78

Анонимен

преди 3 години

До до 33/85Няма нужда да "питам Костов". Аз ЗНАМ, че не "Костов им го даде", а те го принудиха да им го даде. Руснаците никога не са ни питали за нищо, което могат да ни вземат със сила и принуда: затова си имат назначени хора в ДС, и партии в България - да ни принуждават. Агент Гоце се тупаше в гъдите с "тройния шлем", с който загроби за десетилетия България: използват българи срещу българи, за да ни принуждават и това никога не е спирало от Освобождението насам.

77

БожкееНЕможеДабъде

преди 3 години

до Анонимен 84Е ле па тоя пишман психолог-социолог,антрополог.ихтиолог и т.н....да разбирам ли че си НЕКОЙ ДАНГАЛАК от "умните","красивите"и КРЕСЛИВИТЕ...Е нема лошо...МАЙКАТА ПРИРОДА си знае работата...ОНО ТРЕБЕ И ТАКИВАкатили да има...нали сме ДЕМОКРАЦИЯ!!!

76

до 33

преди 3 години

как спиш спокоен не знам. Руски агенти те дебнат от всякъде, даже продавачката в бакалията е такава. Види статистика колко хляб ядеш. Водят те в ГРУ на отчет.

75

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХристос Воскресе!Доказахме, че сме най-тъпия народ. Бог да пази България.

74

до 33

преди 3 години

абе ясен си, още сънуваш че взривяват влакове руснацитв. Ми като си толкова загрижен питай Костов що продаде Нефтохим на рашките или Баце що им направи тръба. Или *** протестирай да спре АЕЦ а не Белене Козлодуй, как така ток от руска централа ще ползваш. Само от Марицата за теб

73

Анонимен

преди 3 години

До БожкееНЕможеДабъдеНе ме разбра. Аз напълно допускам, че си някой дангалак лентяй на много по-голяма възраст. Просто казах, че нивото на драсканиците е такова на под 20 годишен, а като ти гледам и нискоинтелигентната реакция, вероятно и възможностите ти са горе долу такива ....

72

Анонимен

преди 3 години

До Ко? Не?"Дори предпочитам тия пари да ни ги спрат! Аз от тия брюкселски пари не съм усетил нищо"Ами, нормално, човек, с елементарни умения и никакви възможности да планира, какво ще усети.То ти си ги и "усетил", но си прекалено глупав, за да разбереш. На почти всяка магистрала или голям инфраструктурен проект виси табела, че е правен с частично или пълно финансиране от ЕС,но *** предпочита да се прави, че такива неща не е виждал, за да може да *** на Великден и още 364 дни в годината

71

Аз Съм

преди 3 години

Дайте на кучето кокал.

70

БожкееНЕможеДабъде

преди 3 години

до Анонимен 78Това твое УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ вероятно е в следствия на хвърляне на БОБ!!!!ОПИТАЙ ПАК...