44

Българин

преди 3 години

До АнонименТи мислиш, но ще разбереш на предсрочните избори, че си се объркал жестоко.

43

ЗАПОЧВАТ

преди 3 години

...НАПЪНИТЕ НА РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!!! ХОРА, МИСЛЕТЕ!!!

42

Българин

преди 3 години

До АнонименКъде няма грабежи, каква икономика върви нагоре?! Залагат се безгласни изпълнители в служебен кабинет, които изпълняват два месеца поръчки. Пръскат се над 100 млн. за нови избори. Още месец-два се съставя правителство, което тепърва ще навлиза в задълженията си. През това време нищо не работи, а времето тече.

41

Сополитолог

преди 3 години

Идеята на тиквоний е доста плоска, да набута някой друг да прави правителство, а после да го обвини за всичките простотии и мизерии, които гербавите калинки сътвориха през последните години. Няма да мине този номер, въпреки врачуванията на телевизионните политолози.

40

Анонимен

преди 3 години

И какво сега?Ще си вземе субсидията като Копейкин.Копейкин излъга, че я дал за благотворителност, но всъщност си построи къща.Този сигурно ще си подсили телевизията ли?И ли ще си я внесе да си я ползва.

39

Анонимен

преди 3 години

Всички го видяха, че е балон и мишок. Приключи с политическата кариера. Много му беше и това.

38

Некъф

преди 3 години

Тия същите палячовци които даваха на ИТН 4-то място ли ще дават пак акъл. След следващите избори даже ИТН ще е на 1-во място по гласове. Който дава пари на тия измислени политолози няма мозък за 2 лева!

37

Учиндолец

преди 3 години

"Има такъв народ" е "НЯМА ВЕЧЕ ТАКАВА ПАРТИЯ"

36

Анонимен

преди 3 години

Всичките "партии на протеста" са ялови.Но Слави удари дъното.Младите, хората по света, които чакаха с часове да гласуват, които даже пътуваха от други градове да пуснат бюлетина за него...Той май не осъзнава какво прави.Да се отметнеш, когато толкова народ ти гласува доверие.Направо излагация от всякъде.Явно е много удобно да си критик.Друго е да се изправиш и да поемеш отговорност за приказките си.Вече го писах и преди - всички политически проекти от 20 години насам се провалиха.

35

Анонимен

преди 3 години

До manВ голяма грешка си. Правителствената криза не значи анархия, а тъкмо обратното. Като няма правителство няма грабежи и икономиката винаги върви нагоре.

34

Анонимен

преди 3 години

До 27. Няма такъв филм, щели да ну пречат на Слави. Глупости ми това е парламента , ако може да върши работа/ да съсдава закони спиред условията на ЕС ,ако не го махат / да се покаже.

33

Българин

преди 3 години

До До 24 БългаринСлед като народът доказа фактически, че "Има такъв про-ст народ", нищо не може да ме изненада.

32

999

преди 3 години

А КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ДО 30 АПРИЛ - КОЙ ЩЕ ГО ВНЕСЕ В ЕС???? ИЛИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО СЕ ОТЛАГА ПОРАДИ НАПЪНИТЕ НА РАДЕВ ДА УПРАВЛЯВА ПРЕЗ ИТН ИЛИ СЛУЖЕБНО????

31

man

преди 3 години

Честит ви хаос и анархия!Характерни за Балканите де, нищо извън обичайното.Следва мизерия, престъпления, крабжи, инфлация.Сами си го ибрахме.

30

русенец

преди 3 години

Иначе ИТН постигнаха главната си цел: Съгласно действащите закони всеки, който е полагал клетва като депутат му се полага доживотна пенсия в размер на 75% от депутатската заплата, стига да е навършил 55 години и може да се взема заедно и с друга пенсия. Като депутатската пенсия НЯМА ТАВАН за разлика от другите. И няма значение колко време си бил депутат, може да е и 1 ден! Та, ИТН си осигуриха богати старини. Браво! На гласувалите за тях - честито!

29

До 24 Българин

преди 3 години

Напротив другарю гербер. На следващите избори Слави ще бъде първи , след него партията на Божков и жална ви майка

28

Стоян

преди 3 години

Чакайте да им връчат мандата и тогава ще видим. Но когато след изборите написах - Честито на пролет Слави на есен Азис /нищо против човека/ всички ме плюехте.

27

Българин

преди 3 години

До кофти медииА какво си е представял Славиту?! Че ще получи 40% на изборите и ще управлява еднолично с 130 депутата ли?! Защо е толкова трудно да осъзнаете какви смешки и безумици са това.

26

Анонимен

преди 3 години

До 13. Няма вече да има стари номенклатури. Дори е Б. Борисов трябва да смени играта за да получи ? от ЕС. ТОЧКА ПО ТОЧКА ЩЕ ИЗПЪЛНАВА , КАКТО ВСИЧКИ ОТ ЕС . Предстои ни влизане в ЕВРОЗОНАТА. Върховенство на закона, Бакови гаранции и надзор от ЕС, Закриване на офшорни сметки, Нови правила в застраховане, Преватизация касова ои т. н

25

До 16

преди 3 години

А ааа ха ха ха , инадрусан , ипенясал гербероседерастията отива набунището на историята. Слави знае много добре, че ако направи кабинет ще го спъват партиите на статуквото . Затова отказва и отиваме към служебен кабинет а след това към президентска република с народния президент Румен Радев. Е тогава цвлатаИзмет ограбила България отива в затвора и също и троловете