209

Жалко за народа

преди 3 години

До АнонименНе Капон, а Ал Капоне ще ни оправи, ама го е страх да възкръсне, като гледа от горе колко още трябва да учи от нашите ***. Няма такива ментета като избранниците в нещастния ни парламент.

208

Анонимен

преди 3 години

Усещате ли как се задава Орешарски 2? Излъгах Този Народ, БСП, ДПС, ДБ(ДПС2), ТриоМутри са новата петорна коалиция, която скоро ще ни изкара на улицата, и ще разбере колко силна е народната любов!

207

нещата са по-прости

преди 3 години

Понякога нещата са много по-прости. Правителството на ГЕРБ не възпрепятства прокуратурата да арестува няколко социалистически бандита. Двама по-едри, единя от Белград, а другия от Дубай провеждат кампания срещу Бойко Борисов.Като гледаме кои са главните "герои" на театрото, социалистите са само наемници в далаверата.Виждаме че и Радев има общи инструкции за дестабилизация и чака нареждания.

206

Хайде с ГЕРБ е

преди 3 години

яснозащо , така трябва, но защо се опъват на БСП, без тях не могат да съберат 121 гласа, тогава какво ще правят, от турците ли ще търсят ортаклък? Тогава да забравят за политиката, сами си бият шута!

205

жалко

преди 3 години

Този още въздиша по комунизъма, ама ако додйат рашките, няма да донесат комунизъма който те си въобръзяват.Нека само им напомним историята на Трайчо Костов и много такива възторжени комунисти които увиснаха след като победиха.

204

мишо бирочето

преди 3 години

спокойно, на козяк ги подковават. важно е да има войничка с русия в украйна. слафчо че го направят сив кардинал а тоя наполеон африкански че го играе десна рука мускетарин. циркът е гарантират, шоуто трябва да продължи. сценки и сценки има да гледаме. годжи ще го направят министър на халтурата.

203

Георги

преди 3 години

Чета, чета и поглеждам през прозореца дали вярно не е дошъл апокалипсиса... Такива черни картини се рисуват че библейския апокалипсис пасти да яде ... Я, май мярнах черните ангели на апокалипсиса на хоризонта, хвъркат си, хвъркат.....

202

Спокойно народе!

преди 3 години

Наближава най-светлият Християнски празник-Великден!Като се съберат тайно някъде в гората, на софрата,чукнат яйцата и току виж им дошъл друг акъл в главата!Имаме си нов,не Народен,а Парламентарен театър на "демокрацията и свободата" за пред нас-раята, с Директор Другарят Б.М.Б.?!?Другите там,са кукли на конци, при които "интереса клати феса",доказани стари муцуни,не с глави,а кратуни,страстни бояджии и върли келепирджий,които цял живот са търсили на работата лекото и на баницата мекото!!!

201

Анонимен

преди 3 години

До Диана,к.194Всички партии игнорират БСП, но е достатъчно тя да гласува против ИТН и новите партии ще започнат да се услушват, защото ДПС е ненадежден съюзник. Г-да от ДБ и ИМВ, вашето мнение?

200

Даам...

преди 3 години

Слави изпадна в ужас от факта че трябва да поеме някаква политическа отговорност и набута това недоразумение на природата - Тошко, който пък от своя страна се взе на сериозно и почна да го играе голям политически играч. Само че стратегическото мълчание и лаконичните отговори скоро няма да вършат работа и тогава ще се превърнат в най-големия провал на политическата сцена в България.

199

Анонимен

преди 3 години

Кривокракия и дребен се прави на великан.

198

Анонимен

преди 3 години

Хаххахаххаха ,МАЯ ,РИСТЬО И Тошката на спявка при Херо.Доста ще им дърпат ушите ,освен на руменчо.

197

Диана

преди 3 години

До НаблюдателТака е...Но!...Изглежда доста нагласена картинка, особено за нашите геогр. ширини - играчите са прекалено сигурни в себе си! Сякаш всички играят някакъв предварително начертан сценарий, вкл. и ББ...Това ако не е работа на Задкулисието, не знам...Грозна работа! Голяма битка срещу малката ни наивна страна, желаеща всичко добро на всички хора по Земята...Значи сега ни чака нова катастрофа, пропадане, ходене по мъките...ЗАЩО? Не се давайте българи - достатъчно опознахме дъното...

196

Анонимен

преди 3 години

Да врьщат мандата да не бавят другите партии да сьставят - кабинет

195

Диана

преди 3 години

До ВетЪра на ПОДмянатаТи вместо да се поучиш от грешките си, си седнал да разтягаш локуми - котка по гръб не пада, та и ти, значи...Набили са ти в кр.т.уната ти, че Бойко е лош и...до тук! Всичко трябва да води до там, по котешки...Но в човешкия свят нещата са много по-различни! Бялото си е бяло, а черното - черно, значи...Продължавай да гласуваш за когото не трябва и резултатът ти винаги ще е какъвто не искаш, защото само Истината работи...Нямаш никакви доказателства за нещо грешно с ББ...

194

Анонимен

преди 3 години

Хора вразумете се ! Тези не ни мислят доброто !Не казвам , че Бойко е най- доброто , но е по добре от тези

193

Анонимен

преди 3 години

Мая БСПДончева БСП Каква промяна искате ? Кой да донесе промяна ? Капон ?

192

Наблюдател

преди 3 години

Споко, всичко ще си дойде на мястото. Голям ресурс е ангажиран с/у ГЕРБ - Дубай, Белград и всички арестувани червени олигарси. Играят вабанк - или разгонват ГЕРБ, или заминават по затвори, на трудовата борса и т.н. Ако победят, вадят и БГ от евроантлантизма. Сега самолетът ще започне да пада - таксиджии, миньори и пр. съсловия ще излязат заради ИТН. Лятото ще има избори и ако народът си е взел поука, наесен ще сме спокойни!

191

Анонимен

преди 3 години

ДО 195 НЕ ! Тошко не е Сидеров !Сидеров е поне 2 класи над Тошко!Тошко е нисичък , малък човек , с големи коплексиТой е типичен пример за израза "Дай му власт и му гледай сеира "

190

ВетЪра на ПОДмяната

преди 3 години

Гласуваш за Има такъв народ, Изправи се Мутри Вън ,Демократична България получаваш партията Бойко Борисов. Няма конфликт ,всиччко е театър . Бойко е платил на всички да играят роли ! На есен става президент и се урежда пожизнено -пенсия и НСО охрана на народен гръб . Който крал крал, който е*ал ,е*ал.