356

глас от Банкя

преди 3 години

Мое ли а ме фанете за .. .шлифера.

355

НЯМА ТАКЪВ НАРОД

преди 3 години

ЩЕ има нови избори , на там отиват нещата с тия откачени хора , Ние сами си ги избрахме така че имаме право да се оплачем само на арменския поп .

354

Анонимен

преди 3 години

Как ще се развият събитията не е много ясно.Но днес гледах срещата между президента и Хр Иванов.Не коментирам това,което обсъждат,но нещо много важно ми направи впечатление.Атмосферата на равнопоставеност,която в присъствието на Борисов е невъзможна.Осъзнах какво напрежение създава този човек със своя нарцисизъм.

353

Анонимен

преди 3 години

Като гледам коментарите, чудя се кой е гласувал за Нема такъв народ----Споко, *** с VPN

352

баце

преди 3 години

Тези поне са последователни в приказките. Иначе като му гледам на Славито избранниците - старите муцуни на ДС и заклети номенкратурчици с червени ду..та. Същата сбирщина като при Тиконий Толупий

351

ЧАЛГАРИ

преди 3 години

СПРЕТЕ НАРКОТИЦИТЕ И ТЪЙ НАТАТЪК....ЗА АЛКОХОЛА Е НАЛОЖИТЕЛНО- ПЛАШИТЕ С ВИЗИЯ

350

Анонимен

преди 3 години

Баце сигурно е много нервен.

349

Сватбар

преди 3 години

Гатанка, БГ кавър на исторически моменти и долни коментари- Тумба сватбари, младоженците викат - "Не Ви обичаме и няма смисъл да се женим"..... Булките Викат "Ама ние Ви обичаме в момента и хайде да се оженим да не трошим хатъра на сватбарите, ще ви перем от време на време, ще Ви готвим от време на време и като ни писне ще се разведем" Какво ще направят младоженците....?

348

Иванова

преди 3 години

И как ще забрани на другите да гласуват за техния кабинет?Технически как няма да им приеме подкрепата?Няма да им броят гласовете ли,няма да ги допуснат в залата ли,ще им върнат китката и пръстена ли?

347

Соня

преди 3 години

Така, така, Дългия и Късия ще оправят държавата. Ей, никога не съм се присмивала на физическите недостатъци на хората, ама тия двамата заслужават точно това, каквото повикало, такова се обадило.

346

Анонимен

преди 3 години

Няма Такъв Клозеm

345

Анонимен

преди 3 години

Ха вървете хапнете бре гърБави тролчета,че съвсем скоро и това няма да можете да правите!

344

Стиви

преди 3 години

До Много забавно Те са готови на любов и с ДПС.

343

Куку

преди 3 години

Тоше,ясни сте като бял ден.Атака 2

342

Много забавно

преди 3 години

Предстои да видим как ДъБъ ще се "съеши" с мутрите на Мая и Чалгаря

341

Анонимен

преди 3 години

Гласувах за Слави и му повярвах за мажоритарните избори. Трифонов защо ни излъга. И недей излиза с царските глупости "Като му дойде времето" защото така като се каже никога не му идва времето. А и да беше казал да гласуваме за теб като му дойде времето на мажоритарния избор. Май излезе поредния лъжец.

340

101

преди 3 години

Като гледам коментарите, чудя се кой е гласувал за Нема такъв народ

339

Дани

преди 3 години

Незнам, но тези *** които гласуваха за тези смешници, са без грам мозък, те незнаят къде се намират, да си пишат сценария за шоуто на Славчо и това е достатъчно, а те тръгнали революция да правят с крякане по-телевизията и без грам етикет на възпитание!

338

гласувал

преди 3 години

съм за ГЕРБ. Тошко, дългия чалгарин каза ли ти какво ще направите за да изчезнем. Нашите деца и те ли трябва да изчезнат.

337

Бисер

преди 3 години

Бисер в изказването на Тошко африкански пре Президента "Предстой да дискутираме мислите си"