211

Анонимен

преди 3 години

Телевизията на слави и Пеевски 7-8 прави сто скеча срещу Радев и Нинова и 2-3 срещу Бойко. МРЪЪЪСНИИ ПАТЕРИЧОЦИ, ЕЙ ЗАТОВА СЕГА СЕ КРИЯТ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБАВ СЕ КРИЯТ СЛАВИСТИТЕ.

210

:-)

преди 3 години

Бойко защо пазарува депутати - оставка хахаха

209

Анонимен

преди 3 години

Като скоро лъсне Слави като предател на избирателите си и патеричка на гроб, е тогава ще видите искане на оставка от електората, Нинова е последователна и е бетон.

208

Анонимен

преди 3 години

Браво на Корнелия. Успя да катурне 100 годишна партия с коята никой не можеше да се справи .Сега съм спокоен и за националната сигурност защото разрушителната и способност е по голяма от тази на термоядрена бомба.

207

ГЕРБЕРИ ТРОЛОВЕПУКАТ

преди 3 години

Уважаеми гербаджийски медии, и някоя бабичка да се изока за оставка на Нинова тичате да тиражирате. Ето тука сте поканили двамата само които и искат оставката, а другите от ръководството на БСП НИКОГА НЯМА ДА ПОКАНИТЕ. САМО ЧЕ КОРНЕЛИЯ ОРГАНИЗИРА ОБЕДИНЕНА ОПАЗИЦИЯ ПОНЕСЕ СИ ЦЕНАТА НА ОЧЕРНЯНЕТО И ОТ ВАС, ТЪРПИ Я С ГОДИНИ И СКОРО ЩЕ КВИЧИТЕ В ОПОЗИЦИЯ. И СЕГА ЩЕ ПОЧНЕТЕ ДА Я ИНТЕРВЮИРАТЕ.

206

Морген Фризер

преди 3 години

Корни, ако унищожиш напълно БСП, като умреш ще те сложим за благодарност в мавзолей!

205

Анонимен

преди 3 години

Оставка, ти си непотребна .Провали цялата партия.То ти където минеш всичко е потоп, на срутищтето да копаш.Цялата партия непотребна на срутищата.

204

Анонимен

преди 3 години

Нинова е диктаторка

203

Анонимен

преди 3 години

БСП е вредна за България

202

Анонимен

преди 3 години

не давайте акъл на Борисов защото нямате за себеси

201

Не случайно едно

преди 3 години

време,градската баня се е деляла на мъжка и женска!Така трябва да стане и с парламента-мъжете на една страна,жените на друга страна,омешат ли се,става шкембе чорба-хем люти,хем вони и се говори само за пари,а народа гледа сеири отстрани!!!

200

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НЕ МИ ОБИЖДАЙТЕ КОРНИ , БЕ....!ТЯ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ АНТИКОМУНИСТ У БЪЛГАРИЯ...ХА,ХА,ХАААААААААА...ТЯ ЕДИНСТВЕНА , ШЕ ТУРИ КАТАНЕЦА НА ПОЗИТАНО-20!!!ВЕРВАЙТЕ МИ!!!!!

199

Ха-ха

преди 3 години

Газ пикае горката

198

До Словянин 201

преди 3 години

Тези дето ги изброи,тамън събират 3%.Общо.

197

Анонимен

преди 3 години

Нинова може и сама да довърши БСП. На нея помощ от Борисов не й трябва

196

Див врачанин

преди 3 години

Нинова,Баце те би с 12% и се отказва от депутатство и имунитет.Ти би ,ли се отказала?Поне от второто.М?

195

Словянин

преди 3 години

Докато сме в НАТО и ЕС, ще сме най-бедната и корумпирана страна в Европа. А БСП също са за НАТО и ЕС. Само Възраждане на Коста, русофилите на Малинов и Атака са за доброто бъдеще за Българско. Сега Слави и Христо ще плащат с наши парички дъртите Ф-16!

194

Диана

преди 3 години

До Ха-ха-ха...На БСП е работа да вкарва наука на всякъде, но ако си е спомнила за това дживотно, науката, то ще да е било само и единствено защото само така е можела да се противопостави на другите...Не ми хвали БСП! Те копират до мозъка на костите си! Няма в тях душа и живот, борят се за власт за да им доказват другите колко наистина са важни хора, защото самите те отлично се знаят какви са ***, предастели, народоубийци...

193

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АЙДЕ , КОРНИ ....ТВОЙТА ПАРТИЯ , ОТ "МНОГО ГЛЕДАНЕ" , ВЕЧЕ СЕ РАЗПАДНА....ТОВА ---КАТО, ЛИЧНО ПОЖЕЛАНИЕ ЛИ Е НА БОКО....??!

192

Ха-ха-ха...

преди 3 години

До Диана : по-грамотните си спомнят как само преди около година във връзка с водната криза в Перник само БСП успя да вкара наука в решението на проблема. Всички останали разчитаха на примитивизъм. А преди няколко дни се отпразнува годишнината от 1970 год, когато е направена първа копка на АЕЦ Козлодуй - най-съвършената до момента технология и построена само за 4 години! И преди и сега жабите са другите. Доказано за последните 30 години.