184

Анонимен

преди 3 години

Тоя кабинет опоска хазната.Само гледайте . Скоро по кината.

183

Анонимен

преди 3 години

До .. 223Разбрахме.Другите са ***.Ти си красив и умен.Като спондж боб маджото.

182

Анонимен

преди 3 години

Не мога да си представя че ББ ще продължи ръководи България от джипката, а Цвета Караянчеве ще е председател на народното събрание!Това ще е позор за нацията!Левски го бе казал " Народе .."

181

Анонимен

преди 3 години

Нали всеки от вас е поучил малко психология? Как се наричат хората, които за да бъдат чути повишават тон, хвалят се сами, обявяват се за глас Божи и глас народен. Моля ви, преглеждайте се редовно! Превенцията е важна при психичните заболявания, за да няма по-тежки последствия. Гласът народен за четвърти път ще избере ГЕРБ! Кое не разбрахте?

180

Анонимен

преди 3 години

'' За ГЕРБ ще гласуват 28,1%, за БСП 20,2% ''.................Герб стабилизира положението на ниво 'филия с мас за всеки', което ВЕЧЕ Е ПОСТИЖЕНИЕ имайки предвид крадците преди него ...Не вярвам нито за секунда на новите спасители ... нещо повече, имам съмнението, че и филията с мас на която се радвате сега ще ви бъде отнета.Нещата не са прости - мислете.

179

..

преди 3 години

Гласуващите за палячото на Маяма - Славчо, са също толкова ***, колкото гласуващите за Нинова и Борисов.

178

Анонимен

преди 3 години

До Анонименмале мале, ако ДБ е бъдещето на БГ. Тея са пълни смешници!

177

Анонимен

преди 3 години

Трябва да имаш изключително ниска самооценка и да идентифицираш себе си с един известен герой на Алеко, за да гласуваш за Тиквата.

176

Силата на промяната

преди 3 години

Силата на промяната (както всяка сила според закона на Нютон) ще се получи като произведение от маса по ускорение. На тези избори масата ще дойде от БСП, а ускорението - от ДБ, "Изправи се -мутри вън", и "Има такъв народ". Ще се състави едно програмно правителство и това ще е краят на управлението на Бойко и гербаджийската дружинка.

175

До аz

преди 3 години

Що бе, и ти ли прави анкета, та знаеш, всеки втори не бил доволен от ГЕРБ. Около мен всички ще гласуват за ГЕРБ. Много хора виждат промяната, която само те успяха да направят. А сега се пръкнаха, използвайки лабилната психика на народа в това пандемично положение, хиляда още гладника. То в цял свят изплуваха гладни политици, не само тук.

174

кандидат избирател

преди 3 години

Абе някой знае ли бат Васко Дубаеца колко дава на глас?Аз под 100лв няма да падна.

173

Анонимен

преди 3 години

Няма кой да гласува за слави и бсп. За герб по бих повярвал,че имат избиратели от хранилката,но за слави и бСП не вярвам,че ще съберат толкова гласове. Вижте му тв на славчо,колко абонати има,колко процента я гледат, и това де е реалното социологическо изследване.

172

Анонимен

преди 3 години

До 193Каква простата бе кумундел ***?43 годишен съм.Когато Румен Гечев направи доларът по 3000лв бях 3-ти курс студент.Деменцирал бузлуджанец си ти.

171

до 208

преди 3 години

Май не знаеш нищо за лидерите на тази партия. Разгледай много добре личностите Христо Иванов и Атанас Атанасов. Ама не в Уикипедия. Те не са тук от вчера, както може би си мислите тези със свежата кръв и идеи

170

Анонимен

преди 3 години

Демократична България е за гей браковете и децата да им сменят пола още на 6 годинки. Затова се борят твоите *** на Христо Иванов - Бойкикев.

169

Sk

преди 3 години

Купуването и продаването на гласове е престъпление, ако не се извършва от джип!!

168

Анонимен

преди 3 години

Демократична България е бъдещето. Всички останали са оплетени черва и гадна ориенталско-комунистическа яхния. Вие като в Турция или в Русия ли искате да живеете, или като в Австрия?

167

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩе гласуваме, но ще е за ГЕРБ!

166

az

преди 3 години

как ГЕРБ водят при положение , че сте попитали 100 или 200 човека и сте написали 1000 и веднага ГЕРБ като всеки 2 срещнат не е доволен от тях , в мрежата е също , виждаме какво ли не и накрая големия процент е за ГЕРБ хайед престанете да манипулирвате хората , 100 човека или 1000 не са цяла България, просто си замълчете и трайте , знам яе Боко си плаща за това, но неможе да го обявите за победител

165

Анонимен

преди 3 години

До Слави трети?Слави плюс БСП -34% нормален процент душевно болни за 45 години социализъм