11

Анонимен

преди 3 години

Вяла е, защото всичко е вече решено, договорено и разпределено. Дори ги няма дежурните скандали и компромати срещу менте политиците. Нищо.Ако си мислите, че ще се промени нещо чрез гласуване, дълбоко се лъжете.Може да се промени ако почти никой не отиде до урните и после се излезе масово по улиците с гражданско неподчинение. Но не мисля, че сме способни на това.

10

Анонимен

преди 3 години

В ГРЕШКА СИ!ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ НЯМА!

9

мак

преди 3 години

Предизборна кампания води само т.лупа от година, ако не повече, обикаляйки като ид.и.от. Няма срещи си избиратели, а само там, където "инспектира" се среща с шепа доволни от величайшото посещение. Ще речеш, само тоя и герб отиват на избори, пък и услужливите медии отразяват само него. Отива на 5 места - 5 статии за него, на 10 места - 10 статии, и така всеки ден. Жалка работа.

8

Анонимен

преди 3 години

Aма то това беше целта на тая Ковид психоза бе г-н социолог, не се прави, че не разбираш.Това е и идеята зад сегашното 10 дневно затваряне, да няма никаква предизборна кампания. Докато кампанията на Тиквата не е спирала, той е нонстоп с джипката "на инспекции" и 99% от времето в новините на купените телевизии е за хвалби на неговите "успехи"

7

Анонимен

преди 3 години

Тоя явно иска да го забавляват. Ми пусни си филм, бе.

6

Анонимен

преди 3 години

Експерименти с фалитаджии са направо забранени, не си го и помисляйте, ще страдате отново.

5

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да направи списък на всичките дето са се канели да изметат ГЕРБ от 2009та насам че не си ги спомням вече.

4

Анонимен

преди 3 години

Защо се опитват да насаждат мнението си разни хора,че видите ли българина го е страх? Ако и турско да е,аз лично ще изляза да гласувам на тези избори! Не съм си упражнил правото, повече от 10 г! Ами искам промяна вече! Стига само един и същ,защото останалите Не гласувахме години вече!!

3

Анонимен

преди 3 години

Абе къде е Славиту? Тоя жив ли е изобщо, нали уж се кани да побеждава :))))))

2

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо странно, разни смешковци рипат а ГЕРБ пак са номер 1 и изобщо нямат нужда от кампания.

1

УМЕН

преди 3 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ОПГ бсп-дпс във властта!!!!!!!!!!