28

Анонимен

преди 3 години

Някой поне да каже кои са 8-те области.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонименот 1-ви до 18-ти април в Германия затварят всичко вкл. и магазините за хранителни стоки.---В четвъртък Путин обяви края на пандемията на препълнен статдион със 100хил души.Видео "Путин поздравил россиян с годовщиной возвращения Крыма"

26

Анонимен

преди 3 години

Нали имаше 6 болни завърнали се от Занзибар? Те с какъв шам са?

25

до 20

преди 3 години

Вчера пристигнаха 40 000 дози Пфайзер, а миналата седмица- 40 000 Модерна. Идната седмица чакат доста повече дози. Като цяло за април месец чакаме 400 000 Пфайзер и 320 000- Модерна. През his.bg преспокойно си заявяваш ваксина. Ваксинирах се днес сутринта с Пфайзер от новата доставка. Не съм с връзки или подобни.

24

Анонимен

преди 3 години

от 1-ви до 18-ти април в Германия затварят всичко вкл. и магазините за хранителни стоки.

23

Анонимен

преди 3 години

Аз много обичам демокрацията. Демокрацията е най-добрата система. Аз много обичам демокрацията.

22

Демократ

преди 3 години

Демокрацията е свобода! Дигиталният ковид-19 паспорт дава свобда на чледновете на демократичния Европейски съюз да се придвижват свободно в ЕС. Всеки гражданин на ЕС може свободно да избере да се ваксинира и да придобие правото свободно да се придвижва в съюза.

21

Анонимен

преди 3 години

Ваксините не обещават да не се заразиш. Ваксинираните могат да се разболяват и да разболяват. Единствено ваксините обещават да не се стигне до апаратите за кислородно дишане.

20

Ваксинирайте се

преди 3 години

В Англия ваксинираха над 50% от населението а локтауна и мерките стават все по ожесточени и полицията бие несъгласните, вчера пак имаше сблъсъци и над несъгласните с локдауна.

19

Надежда

преди 3 години

Вярвам в благоразумието на Управляващите и НОЩ и както обещаха в средата на април, да пристигнат и други видове ваксини. Демокрацията, означава право на избор! Не желая повече да ни обясняват като на *** колко е безопасна АстраЗенека, искам право на избор! Цялата тази агитация за АстраЗенека ми идва в повече. Получава се нещо като, АстраЗенека или ковид. Ами не, ако поне малко някой се грижи за населението, ще ни позволи да имаме избор....

18

Патриот

преди 3 години

На 4-ти да изметем вируса на герб!

17

Вирусолог

преди 3 години

Ваксините са най-доброто средство срещу вируса, но вирусът е *** и не може да го разбере това нещо затова постоянно развива щамове и пречи на ваксините да се развиват.

16

НОШТ

преди 3 години

Моля шепата *** окупирали виртуалното пространство тук да ни кажат как определят щама! Може би по това на какъв език им говори? :)

15

Анонимен

преди 3 години

Епа, френския нали уж тестове не го ловят. Как ше го докажете...

14

Тенгрианин

преди 3 години

До 5, правилно разсъждаваш. Антиваксърите са ***, които трябва да бъдат преследвани като диви животни и терористи. След което насилствено ваксинирани или затваряни в лагери, да не заразяват нормалните. Добре дошли в прекрасния Нов световен ред. Това разбира се след няколко години, като почнат редовно да ваксинират останалите, нормалните

13

Анонимен

преди 3 години

А Българкия щам кога ,гадове

12

НОШТ

преди 3 години

Те не знаят кой вирус е, каму ли кой щам е. Не че някой го интересува, само статистиката е важна

11

House M.D.

преди 3 години

А на език какъв в заглавието словоредът е?

10

Анонимен

преди 3 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!

9

до 5

преди 3 години

Е да, ти сега не живееш в пещера а си на много по-високо ниво нали?Ти сега живееш под кревата в кухнята с три пласта маски, гумени чорапи и ръкавици!Ееех, какви чудеса прави научно-техническият прогрес!!!