28

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че не лъжат. Цялата им кралка институция се основава на чистотата на кръвта, та няма да има расистки коментари. Да не говорим, че Филип е отгледан от нацисти, никога не си е крил възгледите и е правил всякакви изцепки, а жена му публично дипломатично си мълчи.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Хари да ти прилича на "баща си" Чарлз, той сигурно затова се е предоставил доброволно на Меган, да им го сипе обилно :))))

26

Козка

преди 3 години

Тази хитра проскубана слугиня е толкова болна за внимание, че в името на това е готова да мине през всичко- оплюва двореца, но те са тези които й осигуряват суперлуксозния живот и марковите рокли и бижута. Болна е темата за детето, защото Арчи не е нейн. Той е роден от сурогатна майка и няма нищо общо с черните й гени. Беличък е на пуканка и няма никакви негърски черти . Сега ще видите второто дете, което скриха от двореца и кралицата неуспя да се намеси как ще изглежда.

25

Анонимен

преди 3 години

Ще преживее и пъпчивата афроамериканска златотърсачка.

24

Анонимен

преди 3 години

долно момченце, не всеки ще си заплюе семействотоТе пък защото не убиха майка му. Едва ли и изобщо са семейство. Получил е много пари и привилегии, защото е от определена кръв, но едва ли каквато и да е реална любов и родителска грижа от тия. Явно е и, че те са го заплюли първи.

23

Анонимен

преди 3 години

Ох, каква поредна драаааааамааааааа...

22

бмх

преди 3 години

За повечето по-големи от 35-40г, че и по-млади кралските Островни истории са крайно неясни, защото преди 89г не ни осведомяваха много-много, а после имаше поне 10на диви бандитски години. Напоследък постоянно се прави и не разбирам какво е толкова интересно? Не знам и колко са кралствата в момента, но за тях никакви драми не се чуват! Островните истории са интересни за техните бивши колонии и в САЩ

21

Анонимен

преди 3 години

Вечна институция е за англетата, виж за шотландците не стоят така работите, те и за това си имат собствен парламент, въпреки че зависят от Лондон :)) Ще оцелее разбира се, просто дъртата умува как да накаже Меган :))

20

Анонимен

преди 3 години

Просто американците не се целят в истината, а в някаква друга посока. Съжалявам, но не пасва.

19

Анонимен

преди 3 години

Не прилича на Даяна, първо защото Хари я обича и второ защото той няма любовница и въобще първа и вечна любов преди да й предложи, да се ожени за нея, тя да му роди дете и така завинаги.

18

Журналяга

преди 3 години

В гоогле има снимка на цицата и , с черно зърно е

17

Авертас

преди 3 години

Защо заобикаля онази унизителна за британците подробност, че е задържала съобщението за раждането на Арчи с няколко аса, за дабъде обявен първо в САЩ? Въпреки унижението, краицата и прин Филип първи отидоха на крака да го благословят. Защо мълчат за пренебергната покана на кралицата да й гостуват? Защо мълчат за крясъците по персонала на Кейт и Уилям, а после и в тяхното имение? Необяснимозащо се стремят към медиитена всяка цена, излагайки интимното, нали бягат от медийния шум?

16

Анонимен

преди 3 години

Либерастия ли бе да я опишеш...Направо със сълзи ми иде да плача за мултимилионерите Меган и Хари, с имение за 14млн. долара с излаз на плажа...А някой замислял ли се е какво става ако тия двмата просто ЛЪЖАТ?В днешните сбъркани времена, имам чувството че ако не се представиш за жертва на дискриминация, значи не ставаш за нищо... Ами ако лъжат, за да се правят на дискриминирани???

15

Анонимен

преди 3 години

Мегънката няма да ги затрие,но толерастията ще го направи

14

Анонимен

преди 3 години

Принц Меркъл

13

Анонимен 11

преди 3 години

Имам предвид че Хари не е единствен в такава житейска ситуация.

12

Анонимен

преди 3 години

Тая Меган само като й видя фейса и той крещи: Гонорея!

11

Анонимен

преди 3 години

Дворецът ще оцелее, дишай спокойно, Нелче.

10

Цингу Мингу

преди 3 години

За тая от снимката на пазара за булки пет стотинки нема да зема, а тоя рижия си заплю семейството.

9

Анонимен

преди 3 години

То да беше няква 20 годишна красавица а таз 40 годишна дето цял живот се търкаляла из кревати и партита в Холивуд . Незнам Харито девствен ли е бил преди тази..