133

Ямболски цървул

преди 3 години

Среден крак за всички партии и религии.

132

Диана

преди 3 години

До MK ULTRAТи още ли пищиш за Кюстендил, уважаеми?!...Много дълъг излезе този твой тероризъм, значи - що не пишеш до Гинес, току виж си влезнал в техните книги...Нема как да се оправим докато не махнем БСП! Те го създадоха този тероризъм и не си го дават, явно...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

131

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ ДНЕС НА ВЛАСТ ЛИЦЕМЕРНО ПЛЮЯТ МАКЕДОНЦИТЕ КОИТО БАЩИТЕ ИМ СЪЗДАДОХА

130

Анонимен

преди 3 години

Бащите на Радев и Борисов за работили за създаване на македонска нация докато са били в БКП

129

Анонимен

преди 3 години

"Червените кхмери кога ще се извините на българският народ, че под диктовката на Москва отродихте българите от Пиринския край и съвсем отписахте българите в Македония?"ДА, ЧЕРВЕНИТЕ НАЧЕЛО С БОРИСОВ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯТ НА БЪЛГАРИТЕ ЧЕ ПОД ДИКТОВКАТА НА МОСКВА СА ПРАВИЛИ МАКЕДОНЦИ В ПИРИНСКО

128

Ямболски цървул

преди 3 години

Нито ***,нито Разбойко,нито Педерадев,нито КУРакачанов,нито Болен,нито Далавери,нито Магарешки,нито На Местан,нито един от тези хомосексуалисти ще ми промени възгледите за тези деменциално-олигофренясали западни съседи!

127

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаБойко Борисов е премиер само на ГЕРБ, чебурашка смотана. И се опитва да влачи в ГЕРБ кметове избрани с гласовете на БСП.

126

Анонимен

преди 3 години

Ало Фигурант ! Институциите не са ти подчинени, а армията. Като искаш да спасяваш българи действай, а не да се криеш за дувара на Президентството !

125

Диана

преди 3 години

До Анонимен130И аз мисля, че сърбите се надяват точно на Нинова за макетата - както винаги БСП си е опозиция на ГЕРБ, което по подтразбиране значи да каже "да" на СРМ след като Герб е казал там "не" - просто! обратното на "не" е "да", значи...А Нинова не пропуска правилата си...Никога!...Иначе, като излъжеш 100 пъти и лъжата става истина /за щраусите в пясъците!/...Това е малко по-трудно с ДНК-то, но кой го интересува подробности, значи...

124

MK ULTRA

преди 3 години

А за тероризма срещу неудобни в България кой ще се намеси,щото някой хора и служби се взеха за Господ!?

123

Анонимен

преди 3 години

Съветниците на Радев, само заплати получавате! Защо го пускате да се изказва неподготвен? Не разбрахте ли, че човекът не отбира от тези неща и не е в час?

122

моч

преди 3 години

Ако имахме БЪЛГАРСКИ президент и президентска институция , нямам никакво съмнение че щеше да има незабавна и адекватна на ситуацията реакция . За съжаление последните 4 години разполагаме само с един фигурант и групичката му *** шпиони и диверсанти , чието основно занимание е подривна дейност , демонстративно рушене на държавните устои , брутално газене на конституцията и вероломно насаждане на вражда и омраза сред Българския народ.

121

До тролчето Диана

преди 3 години

Случайно изпускаш фактът,че 30 г. нямахме проблем с приемането на Македония и сега когато Путин каза---изведнъж видяхме проблем и по братски им забихме нож в гърба.

120

Диана

преди 3 години

До Анонимен119Споко бе, аркадаш! Всяко зло за добро! Виж сега, ако не беше се изказал сега Радеф, кой щеше да знае, че са му писали макета? Щеше ли някой да знае? Никой! Виждаш ли сега...Старае се човека, колко може - толкова!...Има време за сменяне, сега не е време още...споко!...Запази си нервите щот ще ти потрябват един ден сигурно...

119

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоТочно от Нинова очаквам макетата да влязат в ЕС и свободно да си разпространяват лъжите, не че някой ще им повярва но.....когато постоянно лъжеш може и да им се получи :))

118

Ямболски цървул

преди 3 години

Боли ме кокалът в междукрачието какво си мисли една махала от чуждоезични,на които сме им помагали много,а те ни плюят отгоре.ИГНОР!

117

бригадирско движение

преди 3 години

бойко борисов:айде стига сте ревали за тая македония...ваксинирах ви а сега грабвайте лопатите и право на магистрала струма да бачкате!

116

Анонимен

преди 3 години

А защо пък трябва да им даваме ваксини?За това че ни псуват всеки ден по медиите им, за това че пишат по фасадите "Българи умрете!", за това, че ни горят знамената или за това, че ни съсипват военните паметници?Каза им се - като се ваксинират българите.Айде сега - първо тях, че после нас. Откъде накъде?

115

Диана

преди 3 години

До Анонимен113Абе ти май вместо мозък, имаш кухо пространство в черепа си...Те говорят така защото съчувстват на тъпите сърби, които много ще се натъжат ако ги пренебрегнат и могат да заплачат дори...Важна е ИСТИНАТА! Защото тя РАБОТИ! Ние някак никак не съчувстваме на плачливите сърби, но можем да им подарим малко носни кърпички за всеки случай...Сърбите вият така, как да им строшат хатъра наште там...Я си представи да си на тяхно място там! Купон голям!

114

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Нинова кат стане премиер,тогаз т.н....макета ще разберат къде...зимуват раците.Ще реват за Боку,ама няма;Заев да ходи да му се...жалва в Банкя.