40

Анонимен

преди 3 години

Същото като едно време, само паниката е в повече. И затова са виновни циркаджийте от НОЩ.

39

Анонимен

преди 3 години

Ухан-95 е това, което по света е познато като Сарс-Ков-2. Severe acute respiratory syndrome coronavirus 2. Самото име на град Wuhan също може да се преведе като Вирус на английски.

38

JJivanov warnings

преди 3 години

За първи път терор с мутафициращи облъчвания бе засечен от мен в края на февруари 2019.Терористи полzваха рутер с Black death generators телевизор,лаптоп и смартфони с вградени черни генератори .Заразата тръгна от мифката в жилището всички получиха поразяване респираторни на горни дихателни пътища с нано мутанти.Лекувахме се успешно с уиски BELLS.имахме късмет че нямаше друг рутер наблизо..

37

Анонимен

преди 3 години

Хаха, тази статия от "Труд" я гледах във фейсбук преди почти една година. Това ли са актуалните "новини" на днес? Смешна работа...

36

MKII

преди 3 години

До Ричи АлибеговРичи, кръчмарите още нищо не сте видели. Безделниците, на които живота им минава във висене по заведения не са включени в "новото нормално", така че повечето заведения ще станат излишни. А за това, че от 25 г. криете 90% от данъците и осигуровките, с вас ще се разправят допълнително.

35

JJivanov Warnings

преди 3 години

Вчета при преглед на пострадал от мутафциращо песканиране /заразен с КОВИД мутанти бе констатирано увреждане от Black death mass murderers в бели дробове.Познатия след пресканиране вдигнал рязко температура и след няколко дена опити за лечение получил бронхо пневмония.Следите са за проникваща атака..

34

грУхан 95-2019

преди 3 години

Имало е и тогава, но Бойко не е бил Началник на държавата!Гологлавия Коджак е все още млад дихател, а Ачко Мунчев най-вероятно селски фелдшер..................затов е било СПОКОЙНО!

33

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

До Анонимен 36Далеч по-добре от теб (*** купен от "Козяк") зная характеристиките на грипа и грипа "Ковид "!

32

Анонимен

преди 3 години

До 15 Американците също имат намеса....мисля,че става въпрос за частни интереси, не на държавно ниво.

31

АМАН от ТЕРОРИСТИ

преди 3 години

мед мафията нагло престъпно провежда предварително рекламирани мероприятия "ГРИП" вече десетки години БЕЗ НАКАЗАНО>>>ЗАРАДИ НИСКИЯ ПЛАСМЕНТ НА "ВАКСИНИ" през 2019 година започна исключително ПО НАГЛА ТЕрористична диверсия с използване на стотици милиони оръжия вградени в смартфони камери и мед техника..Терора за първи път бе БЕЗМИЛОСТЕН СРЕЩУ ЛЕКАРИ..До тази терор ЛЕКАРИТЕ СЕ ПАЗЕХА АВТОМАТИЧНО..У нас традиционно преди години провеждаха терора с ХЛОР ТОКСИЧНИ отрови уж Дезинфектанти..

30

Анонимен

преди 3 години

РНК вирус не може да мутира, РНК е преносител на ДНК как си го представяте това да е вирус. РНК е рибонуклеинова киселина. Ясно че ви управляват калинки ама вие поне малко трябва да сте учили биология.

29

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ 22Вземи прочети какви са характеристиките на един грипен вирус и на Ковида Пък после пиши

28

Bond

преди 3 години

Божеее, мисирките от днесbg са толкова спряли, че не е истина. Това се върти в нета близо от година.А защо не са сложили снимка от първата страница на вестника? Водещата новина е: "Хиляди се стекоха на поклонението на Луканов". Сигурно, за да не се правят аналогии ако Бога Слънце се гътне или го гътнат...

27

закъснели

преди 3 години

Тази "новина" се въртеше от март миналата година в интернет....но, по-добре късно, отколкото никога.

26

Анонимен

преди 3 години

Във Африка във джунгилете никой не следи кой кога се ваксинира, какво сте заревали със тоя вирус Африка не умира, вие умирате от много акъл и ваксинации, погледнете на краварите жените, не тия от Холивуд, отидете във Валмарт и погледнете средностистическите хора на каво приличиат после се кланяйте на краварите. И жълтурите не умират само поклонниците на краваристан са вирнали краката.

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГОВОРИШ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

24

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГОВОРИШ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

23

Анонимен

преди 3 години

Ауу, ако това е вярно защо ще ръгате клечки в носа на децата?

22

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ"Вярно, леко тунингован, но все пак грип."Да, с 5 пъти по-висока смъртност.

21

Ричи Алибегов

преди 3 години

"Към групата на респираторните вируси прибавяме още един и продължаваме живота си нормално", добави доц. Мангъров."Да ама политиците, фармацевтичните компании и мафията в бели престилки не смятат така!