18

Анонимен

преди 3 години

България е с най-ниските заплати... защото толкова се декларират. А голяма част от хората са уж пари нямат, ама БМВ, мерцедес (15 годишни, ама хем лами, хем един фар е 200-300лв 2-ра ръка), айфони, 50" тв... ама за храна и топло няма.Така че, към тия проценти горе, ако се вземат в предвид едни 40-50% сива икономика и ще се пооправят числата.

17

гражданин

преди 3 години

Като чета какви проценти хора бедстват и гладуват,започвам да се чудя гражданите на коя държава задръстват лятото гръзката граница и турската също целогодишно.Доколкото знам почивка в Гърция не е без пари, а пазаруването в Турция също иска пари.За заведенията, че са пълни,когато работят, също се искат пари. Значи според процентите не ще да са българи.

16

Аз

преди 3 години

Когато изгладнели милионери като тази с чанта и дрехи за по няколко хиляди лева говори за социална политика и ми става смешно)

15

Анонимен

преди 3 години

България е с най-ниски заплати заради комунизЪма и комунистите които в другите страни отдавна ги няма ,пък тук пълно с такива га*дове , до*лни , мр*ъсни.

14

Мяу

преди 3 години

г.у.ш.н.а.л.и 5млрд.лв.

13

Анонимен

преди 3 години

Кой изнесе Осем Милиарда Долара държавен резерв о Българската Хазна?Правителството на Луканов - БСПКой обяви Бг в несъстоятелност/фалит?Пак същия - Луканов/БСП.Кой подписа и имплиментира унищожителният за Бг-та икономика американски план "Ран"?Луканов/БСП!Кой унищожи спестяванията на населението чрез хипер инфлация?Първо Луканов, а след него и Виденов - БСП!Кой за пореден път ограби Бг "Триглавата Л. амя" - НДСВ, БСП и ДПС, а след това пак те, но в обратен ред - БСП, ДПС и НДСВ

12

Мяу

преди 3 години

България е най_ниски заплати и пенсии в целия ЕС. Минималният доход се облага. Никъде в ЕС не се облага!!!!!!!!!!! Никъде в ЕС няма пенсия 65?. Политиките им са провал, защото Борисов и Пеевски са хукнали 5 млрд.лв. за да манипулират изборите, купувайки гласовете на пенсионери, медии и т.н

11

Анонимен

преди 3 години

Другите соц страни влязоха в демокрацията с що годе работеща икономика.При тях Луканови купони нямаше.Ние влязохме с абсолютно провелина икономика поради големите кражби на комунистите.Живков им го каза пролетта на 89та година - икономиката ни е абсолютно "недоносче"

10

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

"ПОЗИТАНСКИ ПРИКАЗКИ"---ЗА СЛАБОУМНИ БЪЛГАРИ!!!!ЩОТО НИЕ НЕ ПОМНИМ ФАЛИТИТЕ НА БКП/БСП....ХА,ХА,ХААААААААААААА

9

другар

преди 3 години

Това проваи ли са ? По наше време какви провали имаше , цели катастрофи . Аматьори.

8

Трите приоритета

преди 3 години

на Бесепето1. Крадене2.Повече крадене3. Още повече крадене

7

Демограф

преди 3 години

Тази червена ми.с.и.р.к.а явно не е разбрала кога майка и и баща и са фалрали България, защото тогавашните комунисти окрадоха народа и го оставиха без храна, дрехи и обувки, взеха му парите и се оттеглиха в палатите си ! Днес обаче има хора , които помнят и на 4-ти април ще покажат на тази трътла къде и е мястото !

6

Анонимен

преди 3 години

Щот през вашите управления бяхме много добре ,а !? Два пъти фалирахте държавата бе,наглеци такива ! Тръгнали да критикуват !Хиперинфлация,безработица 40% ,силови групировки,купонна система,изчезване на стоки от първа необходимост по магазините,спрени евросредства,тъмни ,чакълести улици,плосък данък....и още и още - всичко е патент на БСП !!!!

5

Откакто

преди 3 години

бате ви Бойко ръководи държавата за 13 години средната заплата се вдигна 3,5 пъти справка НСИ

4

Анонимен

преди 3 години

До тогаваЦ.

3

така е по-добре

преди 3 години

Шест приоритета в социалната политика на ГЕРБ - осем провала!

2

тогава

преди 3 години

До Анонимен 1На 04.04.

1

Анонимен

преди 3 години

А алтернатива на ГЕРБ кога ше се появи?