305

ББ

преди 3 години

Герб играе срещу всички...така ли да го разбираме???ами да извади картите на масата...не че са някаква тайна,да редложи пътища и средства за просперитета на Народа ни...да приложи Наказателният Закон на хората ограбили Народа ни,схемаджии и мафиоти...ама дела трябва...та чакаме,Мая е моят избор на първо четене...за вас тролчета лоша за мен пич...по делата е казано и в Библията...който има и гънка мозък

304

Анонимен

преди 3 години

cvete, mnogo ste go uplashili s mediite...dode go izmaknat izpod krevata ot shube...:-)))

303

Анонимен

преди 3 години

Нещата са шах и мат,ако не избереш ГЕРБ, избираш Цветанов,който е с левите социалдемократи, а соцалдемократите са си 100% фашисти и дори са били коалиция с нацистите и Хитлер, остава само БСП,АБВ,ДСБ,но ако и те се обединят с чалгаря Слави или със социалдемократите,работата е да избираш между трън или глог,даже ГЕРБ изглеждат по-добре,ако има такава коалиция

302

Анонимен

преди 3 години

Ще избера БСП,но и ГЕРБ да победи няма да се разочаровам, мисля,че ГЕРБ е добра партия,но вожда и Бойко се самозабрави,иначе самата партия ГЕРБ не е за подценяване и е добра партия,просто трябва да се обнови с по-кадърни,социално ангажирани и работливи хора по места.

301

Анонимен

преди 3 години

Смо загрижени са тези които имат бизнеси с Герб защото като седне няко друг на техния стол всичко ще се смени а на тези които не зависят от Герб не им пука кой ще дойде на мен лично неми дреми кой ще бъде така че по спокойно.

300

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНинова и Пеевски може,а чалгаря не ни харесва,ще опростачи населението,чалгар и ***!

299

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАфера:МЕГА ГЕРБ КРАЖБАТА ВЪВ ВАРНА: ЕДИН КМ. ОТ БУЛ. ВАСИЛ ЛЕВСКИ НИ СТРУВА 54 000 000 ЛВ., СТО МЕТРА 5 400 000 ЛВ.! НАД 50 000 000 ЛВ. ОТ ЛЮБИМИЯ ПРОЕКТ НА БОЙКО БОРИСОВ ПРИСВОЕНИ!

298

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДържавата е унищожена и ограбена още от комунистите.А те продължават да управляват.Нови лица трябват! Ама няма такива!---------------Само БСП си вкараха нови лица в партията,факт!Не е вярно,че комунистите ограбиха България,те построиха България и я издигнаха до най-високия и икономически ръст и стандарт и т.н.,всички крадливи олигарси забогатяха с това,че ограбиха направеното и построеното през соца,нищо не направиха за страната със собствени средства,98% от сградите са от соца

297

Анонимен

преди 3 години

Чалгаря, *** и Пеевски се стягат за тройна коалиция! Първо искат да лапнат паричките за Хемус. Сестра Галева лично го потвърди!

296

Анонимен

преди 3 години

Изборът е манипулиран, когато печели ББ, а когато печели Радев - не е!

295

Анонимен

преди 3 години

Къде са поддръжниците на Радев? Нали бяха 2-3-4 милиона? Или Черепът вече не плаща? Свършиха ли яйцата и доматите?

294

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРадев не е вече с БСП,не лъжи хората,той е слуга на Цветанов,който беше ортак на Бойко,а може и още да е!

293

Анонимен

преди 3 години

Не на БСП. Този работи за д-р.господАр и умело е внедрен в НАТО . Вторият мандат е мираж!

292

не на манипулациите

преди 3 години

РР трябва да подаде оставка, защото по негови думи изборът му е бил манипулиран.

291

Анонимен

преди 3 години

Ако вярваме на Радев и неговият избор е бил силно манипулиран! Как тогава беше избран? Явно е имало договорки между ББ и Нинова!!!

290

Анонимен

преди 3 години

До С БСП напред !БСП не са преследвали и убивали толкова много хора,колкото хора бяха избити през герберското управление и цецомобило-слухтенето!И си искаме Белене и ЮП,за които проекти платихме,но Бойко ги ос,ррррааааа,защото на него му е по-важно чекмеджето,дори и работейки срещу българия и ЕС!Ареееее,вървете си,народа не ви понася,да се връщат левите!

289

Анонимен

преди 3 години

Мандатът на Радев не реши нито един въпрос, а донесе противопоставяне между хората! На коя "умна глава" й хрумна, че случайно попаднали хора в президентската институция ще могат да допринесат нещо добро за България? Поредният слуга на БСП!

288

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКомунистите са в ГЕРБ,в БСП вече си вляха доста млади кадри,имат и опитни професионалисти в партията си,инетелигентни хора,а не прости калинки,които вредят на населението и страната с некомпетентността си,кражбите си,алчноста си и безхаберието за народа и държавата!

287

ЕЛИ

преди 3 години

ПРЕЗИДЕНТА НЕ Е ИЗБРАН ЧРЕЗ МАШИННО ГЛАСУВАНЕПРЕЗИДЕНТА ГОВОРИ И ТО ДОСТА ЧЕСТО ЧЕ ИЗБОРИТЕ МОЖЕ ДА БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИГО.КОГАТО ГО ИЗБРАХА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ИЗБОРИТЕ БЯХА ЛИ ФАЛШИВИ??ЗАЩО Е НУЖНО ДА ХАРЧИМ МИЛИОНИ ЗА МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕХЕМ БЕДНИ ХЕМ ***--МОЖЕ БИ ЗАТОВА СМЕ БЕДНИ

286

До 334

преди 3 години

Прав сте, но Радев е още един слуга на Нинова и БСП!!!