27

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Не ми говорете за останалия свят, тук е зверилник ... джунгла ... Едан туризъм имахме развит, а останалия свят ни праща бедняци, алкохолици социалтуристи yтайки ...

26

дедо Ташунко

преди 3 години

до номер 20 (Мнение). Съгласен съм с теб, момче, но защо считаш Желев за накакво изключение от класацията, която правиш?Нищо не казвам за Желев, за мъртвите или само добро, или нищо.

25

дедо Ташунко

преди 3 години

Не ми е ясно откъде Левончо разбира от икономика. В цял свят икономиката отива на кино от паниката по време на вируса, той твърди съвършено обратното. Ще поживеем, ще видим.

24

Анонимен

преди 3 години

До Мнение"Лошото мина, идва страшното!" --Р.Инджова.Ето истински политик мислещ за обикновения човек.Затова няма да бъде допусната втори път на важен пост !!

23

Това не ми помага:

преди 3 години

Проблемът е решен, обаче афтърмата от проблема не е решен! Посмей да го заметеш под килима!

22

Те много хора:

преди 3 години

Приключиха мизерията си преждевременно и мизерията дето налагат на другите. Яж пари бе и знай, че нищо няма да остане след тебе!

21

Анонимен

преди 3 години

банките нямат буфери .Банките имат само 10% кеш останалите 90% са раздадени като кредити .Ако всички хора се втурнат да си теглят парите само 10% ще успеят.Разберете банките и банкерите со злото и тумора на земята.Банерите са първородното зло на земята!от тях произтичат всички страдания на хората!

20

Мнение

преди 3 години

Всички бивши агенти са първи да дават съвети как да живеем.....вече 31 г. те,агенти на ДС,доносници и мутри определят живота ни....докога? И който не е съгласен с мен,нека ми посочи дори и един представител на нашият "елит" освен Ж.Желев, които да не е агент,доносник или мутра.

19

Анонимен

преди 3 години

Да го напъpцyнят него с данъци и без доходи, да видим каква ще я запее тогава...Що не ги разправя неговите смешки в МВФ, а обещава фурни с хляб на гладните? Шyшyмига...

18

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

С хотели и ресторанти, европейска държава не се строи.Бандитска територия !

17

Анонимен

преди 3 години

Този е абсолютен мошеник

16

Анонимен

преди 3 години

Този арменец яко захлеби по времето на Костов като шеф на агенцията по приватизация.Що милиарди открадна от опустошените заводи.Иначе от финанси разбира колкото и *** от кладенчова вода.

15

Анонимен

преди 3 години

пърцулян какво друго да каже, няма да заплюе себе си и собствената си политика.Нали не е на неговия гръб, няма да носи товара той, я.

14

Анонимен

преди 3 години

Банкер друго няма да каже, нали има интерес да си мислим, че всичко е наред и да му теглим кредити...

13

ОТ КУРТОАЗИЯ

преди 3 години

НЕ Е ЛИ ВИ СРАМ БЕ? ПИТАМ ВИ НЕ Е ЛИ ВИ СРАМ БЕ? 40 ГОДИНИ ТОЯ ЧОВЕК РАБОТИ ЗА ХОРАТА СИ И ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ ТОВА УЧИЛИЩЕ? НЕ Е ЛИ ВИ СРАМ БЕ ИЛИ ДА ВИ ОПРА ПИСТОЛЕТА В ГЛАВИТЕ. ДА ДАДЕТЕ 400 ХИЛЯДИ ЛЕВА НА ЧОВЕК ДЕТО НЯМА ДА СВЪРШНИ НИЩО С ТЯХ ЩО ВИ Е КИХНАЛ НЕЩО И ЩО ВИ Е ЛЮБЕМЕЦ, А ДРУГИЯ Е МЪРТЪВ! ЩЕ ИМА ТЕЖКА КРЪВНА ВЕНДЕТА ЗА ТАЯ С.В.И.Н.Щ.И.Н.А ..

12

Tangra

преди 3 години

Кривия глашатай.Скрии се крадец.Или нещо си с амбиции

11

Kiutr

преди 3 години

байдън в четвъртък щял да сподели планове за принтиране на ноеи няколко трилиона за стимулиране на икономиката. Долара следва евентуално да поевтинее, а криптото и стоковия пазар да избухнат

10

Ало Ваню

преди 3 години

Левончо...........Великият Яворов се е заблудил Много с творбата си "Арменци". Ти си Позор. Ти и за тоалетна хартия Не ставаш. ЧАО..........екскремент....

9

До гр.Козлодуй

преди 3 години

Зимата на 1997 съвсем не беше Иван Костов на власт !!!На колко си години ?Помниш ли изобщо тази зима ?

8

Анонимен

преди 3 години

Така де като нямаме икономика всичко е преувеличено.