110

До 111

преди 3 години

Осъзнаваш ли, че се имаш за много по- велик от останалите хора??? Как е възможно това самочувствие да е основано само върху белия цвят на кожата ти??? Ти нормален ли си???

109

Патриот

преди 3 години

глеайте banned .video

108

waffen-ss

преди 3 години

Либералите и неомарксистите се опитват да измъкнат света от ръцете на белите хора. Гответе се за война.Нямам търпение за новите орионски ss униформи. За военнопленниците няма да хабя муниции, ще ги сека с брадва.

107

О хо хо

преди 3 години

Тръмп = Американският ***!!!След частична лоботомия това е резултатът. Умните хора, след като нямат реални доказателства за пред съда, оставят новите управници - да си покажат рогата и да възникнат брожения и срещу тях в близките 6 мес. И тогава атакуват. А този е просто болен човек , закърмен с родов егоизъм като високомерен, велик, доминиращ и безсмъртен бял човек. Един голям Балон!

106

овце

преди 3 години

В тубата вече има няколко видеа с участвали в бунта "протръмписти", които се оказаха активисти на Антифа - има ги снимани на първа линия в Портланд.Вчерашният цирк е организиран с любезното съдействие на MOSSAD, за да сложи началото на НСР. Ха честито!

105

Тръмп

преди 3 години

ФАШИЗЪМ ПО АМЕРИКАНСКИ.

104

Дхай супата Брин

преди 3 години

Краят на Сащ е очеваден.Треторазрядна държава от Камерунски тип.

103

Анонимен

преди 3 години

Тръмп ще бъде запомнен с Ковид геноцида и с насъскването, като действащ президент, на американците срещу властта. Последното важи и за нашия действащ обитател на Президентството, Радев. *** не е по-малко себичен и нарцистичен отколкото Тръмп.

102

Анонимен

преди 3 години

Бившият президент Буш осъди остро вчерашните изстъпления на подстрекателя Тръмп и заяви че благодарение на Тръмп САЩ се превърнаха в бананова република.

101

Kosta

преди 3 години

Бившият посланик на САЩ в Русия Майкъл Макфол изненадващо коментира събитията с превземането на Капитолия и неотдавнашните улични протести в Беларус. Така че, размирици във Вашингтон, според него, извършени от престъпници, и блокира пътищата в Минск и атакува полицията бойци за демокрация.

100

Анонимен

преди 3 години

Още 2 седмици ше изтраем ненормалника Тръмп, а след това го чака дълги години затвор.

99

Анонимен

преди 3 години

От ефбиай да обяват Байдън и Камала Харис за китайски агенти и да се повдигнат обвенине.

98

Анонимен

преди 3 години

В Америка абортите са в невиждани размери сред белите.А в Русия и Китай отдавна се прави скрининг за гейове и при детекция на гей гена се прекъсва бременността

97

Kosta

преди 3 години

Републиканската партия е разгромена (включително с участието на вътрешни предатели), а държавният преврат в САЩ, извършен от върха на Демократическата партия, всъщност е завършен.

96

Анонимен

преди 3 години

Само се питам, каго в България ще има такъв шурм.

95

Патриот

преди 3 години

американските поияренца и аборти у нас не могат да разберат какъв брутален майтап е америка ,няма нужда нито от Русия нито От Китай нито от кого да било да ги саботира,фащ сами ще се самоинищожат това е дивашка агресивна нация събрани от къде ли не те не са народ ,не са нация ,никога не са били обединени,Както каза великия америкнаски комик Джордж Карлин ,"Америка е просто един голям мол където някакви хора пазаруват заедно" това е няма народ!

94

Анонимен

преди 3 години

В Русия много добре знаят, че каквото и да правят, хомосексуалисти винаги ще има, и не се прави никакъв генетичен скрийнинг за отстранвяне на плод който може да е хомосексуален, това е невъзможно. Русия е много по прагматична в това отношение - там просто хомосексуализма се разглежда като болест и извращение на нормата.

93

Анонимен

преди 3 години

Американците са будни хора.Видя се че народа иска Тръмп. То в подпкрепа на Байдън не виждам хора

92

?!?!

преди 3 години

Кой е зад гърба на Байдън, той е дементен старец-Китай или Русия, може и двете.Разбиха САЩ отвътре.Очаквайте новият световен ред с гарнитура корона вирус.Дано България да е от отбора на печелившите,ама едва ли!?

91

Анонимен

преди 3 години

Това с помощта е ясно но генетичният скриининг за гей е нещо ново вече се отстранява плода навреме и не се раждат.Същото е и в Китай.Запада да му мисли.