47

Име

преди 3 години

който се ваксинира, все едно казва публично на света "да, аз съм ***"

46

Анонимен

преди 3 години

Всички ключове отрасли в България са западни - банки, златото, електроснабдяване, водоснабдяване, енергиетика, комуникации, търговските вериги!

45

Анонимен

преди 3 години

Добивът на шистов газ в САЩ, основният конкурент на руския газ в Европа, ще забави растежа си през следващите години поне до 2030г. Това може да доведе до тенденции в Газпром да оптимира цените си за ЕС с цел повишаване на приходите от продажбите на европейския пазар.

44

инженер

преди 3 години

Хора, вижте к'во!Н'ам що толкуз минуси ми плякате, но моят коментар по никакъв начин не рекламира новатс ваксина на Пфайзер, ако това ви е била интимната мисъл!Не, просто излагам фактите: Чипиране няма!Чипове се вкарват подкожно.Те са достатъчно ГИГАНТСКИ, че да се видят без микроскоп, а и се напипват. И се използват заради RFID технологията.Например: Доближавате си смартфона до китката, и автоматично влизате във Фейсбук!Нищо повече!

43

Анонимен

преди 3 години

Днес към Сърбия потече по-евтина руска газ през Турски поток през България.

42

Анонимен

преди 3 години

НЕ на принудителната ваксинация! При смъртността 2% (която всъщност е много по-ниска, защото заразените са много повече) такава интервенция не може да бъде задължителна! Истинските вирусолози и имунолози го казват! Имунните механизми са изключително фини и много лесно се нарушават, дори не казвам нищо за съмнителните взаимодействия на тази ваксина с човешкия геном. Да се ваксинират хората в рискови групи, а заедно с тях - всички желаещи, и това е! Какви ограничения? Това е фашизъм!

41

Тонката

преди 3 години

А едно време като бехме ученици,насила ни набиваха у главите,че Руснаците ни били братя:):):):)Смешници:):):)

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Аз нямам проблем с визите, а ти защо имаш"?За какви визи става дума, нали вече 30 години сме демокрация, американско партньорство, ЕС, НАТО и целуваме американски ***. Българите нали вече могат да свободно да пътуват на запад, или?

39

мед сестра

преди 3 години

Ей, тия са оказаха с най-много акъл в цял свят! Браво!

38

Анонимен

преди 3 години

И защо въобще трябва да има борба срещу скептицизма?

37

Тонката

преди 3 години

Далече сме от Руските Комунисти:):):)КЕФ:):):)НАТО ни пази:):):)КЕФ:):):)

36

До Тонката

преди 3 години

Според мен ти си руски шпионин. Както и идолът ти - Тиквата е руски слуга. Всъщност слуга на всички.

35

Анонимен

преди 3 години

Между другото, американските граждани които посещават България кандидатстват ли за виза и ходят ли на интервюта в българското посолство, или си влизат в България като че ли им е бащиния.

34

Тонката

преди 3 години

Визи за САЩ ще има докато в България има Руски шпиони:):):):)

33

Жечпосполита

преди 3 години

Ако трябва да избирам между крилатите хусари на Ян Собиески и подлите страхливи башибозуци, знам на коя страна трябва да застана!

32

Анонимен

преди 3 години

Евреите на Европа!

31

Анонимен

преди 3 години

Ние нали купихме за няколко милиарда осем нови модернизирани 50 годишни F-16 които се свалят със стари руски зенитки от 50те години, сега се ръснахме и за "безплатни" ваксини - богати сме.

30

Анонимен

преди 3 години

Поляците на Ян Собиески спряха османските орди при Виена. Ако не бяха поляците цяла Западна Европа щеше да падне под османска власт.Май отново поляците ще пляснат силно и решително турците през ръцете.

29

Анонимен

преди 3 години

Между другото, какво става с визите за САЩ, след 30 години целуване на американски *** българите могат ли свободно да пътуват за САЩ, или?

28

Анонимен

преди 3 години

Ако бях лекар, щях да изпочупя всички ваксини в болницата. Ако все още има лекари с капка мозък, да го направят. Хвърляйте ваксините в кофата и пишете хората като ваксинирани, ако не можете да унищожите всичко. После идва ред и на 5Г стълбовете. Изтеглил съм от нета инструкции откъде най лесно се палят. На 30 езика е. Там поне ще се оправим с аверите. Могат и да се режат кабели с флекс, но внимавайте не уцелите тока !