143

Анонимен

преди 3 години

Не се радваме на това, че имаме много излекувани. Искаме българските граждани да бъдат здрави, за да посрещнат ваксината."Аз съм си здрав от началото на пандемията до сега и без ваксината ти бе клоун нещастен.

142

Анонимен 123

преди 3 години

Добре, сега ще ни турят ваксината,, след месец,, два, три нищо няма да има... Но виж след 2-4-6 години може би ще има последици. Защо не показаха в ефир самия фалкон с ваксината, и как бият след това на министъра, и останалите професори, и некадърници, а предварително бяха напълнили спринцовките.

141

Анонимен

преди 3 години

При управлението на ГЕРБ имаме едни от най-болните нации на света. Пълен провал на Бойко Борисов. Добре, че му дойде под ръка корона вируса да се оправдае, че хората *** от него, защото не спазват мерките. Обаче само промити мозъци му вярват, разни ваксъри.

140

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, а ти кога ще се ваксинираш този път наистина, а не наужким?

139

Анонимен

преди 3 години

141, като са одобрени защо никой създател не дава никаква гаранция ? Одобрени са защото чрез ваксините се "печатат" милиарди в долари и евро, затова са одобрени, а Тръмп дори доказа, че СЗО са една организация за правенен на пари ! Вземи си "смени" главата, че е достатчно лесна за манипулиране и послушание !

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ваксините били одобрени от експери, гилдии-милдии, БЛС.." Абе ти не спираш да плещиш глупости. Имаш ли някакъв останал акъл главата след толкова гледане на телевизия?

137

Анонимен

преди 3 години

Това означава пълен крах с лечението на заболелите. След подобна статистика всеки министър на здравеопазването трябва да си подаде оставката!

136

пияница мистик

преди 3 години

До ТерсенетоЕ защо си недоволен? Нали Боко назначи после детското лекарче Мангалов за директор на Ковид отделението в Инфекциозна болница :)))

135

Анонимен

преди 3 години

Не се радваме на това, че имаме много излекувани. Искаме българските граждани да бъдат здрави, за да посрещнат ваксината.За какво да ти посрещат cкanaтa ваксина, след като вече са преболедували вируса и организмът им вече си е изградил имунитет?

134

пияница мистик

преди 3 години

Ами малка държава, с много *** народ и малоброен, даже сме добре в класацията :))) Само се надявам тези, починалите всеки ден да са пенсионери-комунисти и онези, нашенските нигъри от маалите

133

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са одобрени от различни гилдии на експерти!От правителства на отделни държави,от СЗО,ЕКЛ и БЛС!Който не вярва си е негов проблем!Има право да не се ваксинира!Но ако му бъдат отнети някой права ,заради това-изобщо да не ми говори за нов световен ред,дискриминация,рептили,евреи,чипирания.К19 съществува и ваксинацията е наложителна.Няма значение дали вирусът е пуснат с цел икономическа подкладка за източване или пране на средства от Световната банка или е следствие на китайска диващина!

132

Терсенето

преди 3 години

Самата главна истина е, че беше назначен коремен хирург, генерал колкото боко за борба със вирусна инфекция. Пародия.

131

Прасе с каска

преди 3 години

След като превърнаха здравеопазването в търговия, така ще бъде.Не те лекуват от каквото си болен, а по най-скъпата "пътека" и резултатите е закъсняват.Плюс нагнетеното напрежение и истерия, и спирането на плановите операции, преместването на докторите при ковид истерията и резултатта не закъсня. Увеличена смъртност от всички други ЛЕЧИМИ заболявания.И сега *** ще ме обвинят в лъже и ще праскат минуси.

130

Анонимен

преди 3 години

До бг6000 починали за 1 година от короната, голяма част от тях съмнително от короната. И къде е измрел точно народа? По-скоро е измрял от много други неща. Тук вече си прав.

129

Анонимен

преди 3 години

Коментиращите - промити мозъци на около 90%. Сигурни гласоподаватели на ГЕРБ.

128

Анонимен

преди 3 години

Само заради за тази класации по смъртност и заболеваемост сред населението в страната спрямо Европа и Балканите в съотношенията на изчисленията определени за размер на разпространението с движението на заразата независимо от статиститическите показатели в % или отчетени в брой пострадали на определени или назначени групи за изчисления в брой по местоживеене,пребиваване,които могат да бъдат 10,100,1000 и т.н.до крайност като кратни в изследванията за причините на патогенния носител кат криминален

127

бг

преди 3 години

то народа измре ....а бай *** се вика че се оправяли нещата ! е тва не е ли идиотска нация ... ми кажете

126

Анонимен

преди 3 години

До До 116"Одобре от експерти в цял свят", ха ха ха, успя да ме размееш. Ставаш за *** в цирка. ще имаш голям успех в стенъп-а, ха ха ха. И няма да си налея нищо, защото не пия. Но ти явно прекаляваш често с алкохола, като гледам колко ти е заминал мозъка.Едно съждение не можеш да направиш, което да си струва. Или може би си на 15 години. Тогава отивай при майка си.

125

Анонимен

преди 3 години

С вчерашните починали от Ковид-19 се изкачихме с три места напред в класацията на най-зле справящите се с епидемията държаи и вече сме осми в света по брой на починалите на човек от населението о началото на епидемията. Конкурираме с Словения за първото място в света по броя на починалите на човек от населението за ноември и декември.

124

Анонимен

преди 3 години

До До 107А ти кой си точно, че ще определяш кой какво да си вкарва в организма?