120

Бибо

преди 3 години

АНОНИМЕН.. ПРАВИЛНО ПОДОЗИРАШ. СЪ НАРОДНИЦИ. ТОЙ СЪС ПОМОЩА НА БИБИТКО И ДРУГИЯТ "СОКОЛ" НИ ОТНЕМАТ ЖИВОТА И МОЖЕ БИ БЪЛГАРИЯ.НА"СОКОЛА" НЕ НАПРАЗНО БИБИ МУЦЕЛУВА РЪКА. НЕ НАПРАЗНО СЕ ГОВОРИ, ЧЕ ТОЙ"СОКОЛА" МУ Е МЕНТОР. БИБИТКО СЪС ДВАМА "СОКОЛИ" НЕ МОЙ СЕ УПРАВИ... МНОГО ИСТИНСКИ НЕЩА ПРОПУСНА НАРОДА ЗА ТЕЗИ 31 ГОД. ОСОБЕНО ПОСЛЕДНИТЕ 11.ГОД.

119

Леле

преди 3 години

Тоя м юли Хитлер ни поздравява с "копнеж".... ПОМОЩ!!!!! Анадола копнее за тебе бе, не България!!!.... А инак им личи, че са приятелки с Тиквата хаха

118

Анонимен

преди 3 години

Хасан ходжа с обръщение към Бойко Борисов:"Бойко ага, аллах отвори очите ти и ти отхвърли вярата на неверниците. Добре дошъл си в правата вяра. Кажи: " Един е аллах и мухамед е неговия пророк". Сложи турска шапка и се обрежи. От днес вече ще се казваш Беркай Батухан. Аллах да е с теб. Винаги си добре дошъл в джамията при правоверните."

117

Анонимен

преди 3 години

Омъжена, извинявам се *** :)) Виж че подкрепих "братята" турци, може да бъдеш доволна :))

116

Анонимен

преди 3 години

Тиквето бачка за турците и шефа му Доган е довоелен.

115

Анонимен

преди 3 години

Ердоган - "..за благото на сънародниците ни в България..." Тук прозира това, че смята българските турци за част от техния народ, а не е така. Те са част от нашия народ и много от тях се смятат за част от него. Да беше казал събратя би звучало по-добре. Всеки, който има български паспорт трябва да е лоялен към България.

114

V

преди 3 години

Ердоган е пропуснал да поздрави и техните общи ,,патриоти ,, Патриотите с най турски имена в българската история ;) Кара качанов и Дамбазки .Тези ,,патриоти гласуваха заедно с ДПС за ф16 докато Турция купуваше много по ефективните Ц400 на много по ниска цена. Освен това най голямата работилница за ф16 е в Турция и турската армия го познава много добре този бавен и зле маневрен самолет.Ердоган постигна целите си в България не на 100 ами на 200 % и той не очакваше че боко ще му подари южен поток.

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Братовчедка ми е женена за грък, уважават ни донякъде, но имай напредвид постоянните войни които сме водили с Византия :)) Не ни обичат, но не ни и мразят !!! Прокълнати сме на Балканите и това е, няма оправия :)

112

МЕНТЕ СУЛТАНАТ

преди 3 години

Тъмносиния Доган все Ви е спасил от Червеното знаме Реджеб ЕрдоганВсе едно Делан Пеевски да Ви спаси от турската телевизия БТВ на Красимир Гергов ислямизираща в Югоазиатщина българина още от.....даже от ПРАВЕШКО времеБългария без българи е факт но пък има ЦЕНЗУРА та ще го разберете като му дойде времетоЮгоазиатеца Трифонов успешно Ви смени Християнския ЧИП с ИслямскиВеликата сръбска чалга е Ислямо-Османска та си се върна в родината ЮГОАЗИЯТюрк САПУНКИ родина ЛАТИНОСИ и прочие

111

Анонимен

преди 3 години

До ТОци...С гърците не сме имали проблеми и конфликти през последните деситилетия,те не са ни врагове,както си мислиш,дори сме им помагали,България спасява гърци и по времето на режима на черните полковници в Гърция,когато доста хора са били преследвани избивани там.

110

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези сатрапи в европейска България? Защо не изпратите сатрапа Боко при колегата му Ердоган в Анадола, там да си строи ориенталски тоталитаризъм и магистрали?

109

Асан Гагауза

преди 3 години

Мноу здравье и мноу либофф за баш бакана Бойко Бабаит ефенди от Варна!

108

Анонимен

преди 3 години

До Bul gurИма една етническа партия, създадена от ДС, за други не се сещам :)

107

Bul gur

преди 3 години

Ама ,нали в България няма етнически партии. За сега лъжем само себе си. Във всички съседни държави,като Македониа,Хърватска,Сърбиа и т.н са разрешени партии на етническа основа и всеки сам се самоопределя без да се притеснява.А дали е така в България? Куцо и сакато е все българин. Велики сме ...

106

Анонимен

преди 3 години

Толкова решително води битката с ковида,че сме на първо място по смъртност в Европа.Явно на Ердоган това му харесва.

105

И т..н.

преди 3 години

Ердоган си е Ердоган...Я ми кажете след 1878 г. нещо лошо да са направили на България? Май...нищо...А , че ние сме си .....никой не ни е виновен. Че те нашите политици до днес все си докрват....нещичко за сметка на народа... А не се страхувайте толкова.Мераците му просто ...няма как да се изпълнят. европа си е Европа. Русия си има цар.Меркел си е ,,МУТИ"...Уморена е вече. Макрончо е пионка в ръцете на жена си..Холандия винаги са

104

Анонимен

преди 3 години

Един сатрап хвали друг сатрап.Еваларка.

103

Анонимен

преди 3 години

Е това е:"Моят скъп приятел Борисов".Аферим,Бочко,машшала.

102

Това е

преди 3 години

Нали сте наясно че след като спахме 30години,всичко вече свърши в таз ... държава.Няма спасение,дори надежда няма!Това е!!

101

Домуз Акбарович

преди 3 години

БОЙКО АКБАР