25

Голяма лъжа

преди 3 години

Когато публикувате чисти лъжи и на парфюми рани прогнози, давате ли си сметка ? Кви 5% кви 5 Лв. ? Кризата днес е поне 2 пъти по силна от тази преди 10г. Тогава панелите поевтиняха с до 40% а тия пишман търгаши им се привижда поскъпване. От фалшиви очаквания за руснаци,англичани и марсиянци с големи торби с пари пазара е замрял. Никой не купува и не протдава. Ще мине време и всичко ще дойде на мястото си. Сегашните цени в Евро ще станат в лева. Ако последния си запази курса разбира се.

24

Анонимен

преди 3 години

Брокерите пак налазиха сайта. При рекордния спад на БВП няма как да не е поредния балон.

23

до 20

преди 3 години

Само да вметна, че с месечния си доход мога преспокойно да си позволя да купя 20 коптора в Студентски град и да ги давам на провинциалисти под наем. Еми, не си струва инвестицията, смятал съм го многократно. И това ти го казвам, като човек, който има наследствен имот паметник на културата в центъра на София, даден под наем на известни личности. Жал ми е да го продам. Има стойност за мен и си има добри стопани в момента. Но да влагам в имоти- абсурд. Това е за бабичките рентиерки.

22

Анонимен

преди 3 години

На брокерите им се иска сега хората да се стресират, че ще поскъпнат и да почнат да купуват, за да си вземат бонусите

21

Anonymus

преди 3 години

Ужас, поредната платена публикация.. Хората измряха и ги изпосъкратиха, тия ми говорят за скок на цените.. Алчност му се вика на това :) Хората искали от банките.. Какво искат, те банките не са прости.. Да се оправят аз парите си ги къткам и си ги инвестирам в други работи, имотите в България са под всякаква критика.. Апартамент в блокчето от снимката ще ми го дадат за 200К евро и блока ще падне след 10 години. Айде мерси, ама няма нужда :)

20

Мацо Писов

преди 3 години

Това снимка от Багдад ли е......

19

Мацо Писов

преди 3 години

Това снимка от Багдад ли е......

18

Анонимен

преди 3 години

Чакай, не разбрах... хем имало поскъпване от 5%, хем продавачите трябвало да свикнат че се правили 15-20% отстъпка от цената...Да им се смея ли или и те разбират как звучи?

17

Анонимен

преди 3 години

Само най-простите хора инвестират в имоти... Аз имам 4 собствени жилища (3 наследствени) и това е последното, в което бих инвестирал. 2 ги продадох и парите инвестирах в различни фондове, акции, криптовалути. На времето имах 10 биткойна, 6 от които продадох с 10 000% печалба, докато из форумите ми се смееха в какво влагам. Та, хоби ми е да влагам насам-натам, но не и "бетонинвест". Това са глупости. Е, за някои 1000лв. от наем са злато, ама аз вноската на колата не мога да си платя с тях.

16

Анонимен

преди 3 години

Това е на база на намаляващото население, свръхстроителството, безработицата и кризата от пандемията

15

Анонимен

преди 3 години

Точно тия дето сте ги снимали ще поевтинеят с 5 % , защото след 10 г ще почнат сами да падат.

14

Мен

преди 3 години

Всъщност - спад на офертите. Спад на сделките, спад на новите проекти. Според агенциите липсата щяла да доведе то покачване на цените. Само дето истината е друга- липсата е резултат от опита на продавачите да задържат цените. Донякъде успяха. Напролет започва лавината от ЧСИ и двуцифрени спадове. А разбира се че няма да има нови проекти при спадащи цени-инвеститорите чакат година две да се стабилизира пазара и пак започват да строят. Нормален цикъл подпомогнат от пандемията този път.

13

Германец

преди 3 години

А защо снимка от Алепо след бомбардировките?

12

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Другаря Плeвнeлиев каза, че трябва болшинството да живеят на квартири, щото така било на Запад.Понеже не стана така бързо като запланираното, сега покрай вируса много ще починат, а познайте кой ще вземе имотите им ...

11

Дебре

преди 3 години

Пак платени публикации

10

Анонимен

преди 3 години

По-добре в банката с малко загуба отколкото са си дам кинтите на някой алчняр за надценен коптор

9

Анонимен

преди 3 години

И с 50% може, че с тия ниски данъци общината за нищо няма. За една пейка за 100 000 лв. няма пари да сложи...

8

неандерталец

преди 3 години

Точно е ей тая панелка на снимката мечтая да си купя жилище

7

Анонимен

преди 3 години

Какви 5%????Панелката от снимката ще скочи минимум с 20-30%, а новото строителство по градинките в панелните гета, без паркоместа и тротоари поне 50-80%

6

Анонимен

преди 3 години

Не може да искаш за един панелен коптор 42 квадрата 100 хилки , а да ти санират блока с парите на данъкоплатците безплатно.