130

Руци

преди 3 години

искам пак дарения от социално слаби , под минималната заплата , за да не влизат в полезрението на ЦИК и ако може пак от "загубени" души дето и не знаеха,че са ми политически ментори и филантропи ха-ха-ха принципи аланкоолу

129

Смърт на мафията!

преди 3 години

Троловете на Борисов срещу мизерни стотинки в условията на пандемия пишат та се късат, както е видно в този форум, срещу президента. Халал да са им парите...но ще им приседнат след изборите. Тогава цялата герберастка *** ще бъде изкоренена от лицето на земята - един по един, до ЕДИН! Ще духате супата, мутри и мутреси долнопробни....

128

Генади

преди 3 години

Този път трябва масово гласуване срещу мафиотите от БСП, за да не си помислят че някога вече ще видят власт.

127

Анонимен

преди 3 години

Пак е замислил за служебно правителство този котарак!?

126

Анонимен

преди 3 години

като фигурант с наппълнени *** гледа

125

Истината

преди 3 години

Конституцията гарантира правото на всеки да гласува. Сега има основателно съмнение, че мутрите ще спазят гарантираното от Конституцията право на всеки да гласува.

124

Анонимен

преди 3 години

Нещо пак се е объркал летеца. Лети си във въображението и говори колкото да не заспи.Как през март? Кой луд ще отиде да гласува в студа и при наличието на пандемията? В тези студени дни януари и февруари няма как да се правят предизборни кампании.Той всъщност на това разчита Фигуранта.Ще дава зор да са на първи възможен ден и да не отидат хората да гласуват. След това да направи служебно правителство. Точно както е обещал на Черепа. Тези пари ще са ресто ако не направи което е обещал.Измамник.

123

Анонимен

преди 3 години

138Анонименпреди 26 минути 4 8Много ме кефи , как цвилят тиквените тролчета , като видят Президента.########$Аз пък се кефят,когато тролчетата на зеления чорап реват ,че няма служебно правителство и не са на софрата.

122

Тонката

преди 3 години

Само като си спомня как Лятото бяха позволили на 100/200 безработни лентяи да си опъват шатри и палатки на Орлов Мост ми става много смешно:):):)

121

пияница мистик

преди 3 години

Щом Фигурантинът толкова драпа за тези машини, значи БСП и Решетников са намислили някаква схема, джудженцето от Кремъл да проведе изборите и у нас, както ги проведе в САЩ и си сложи Дъмб. Сигурно на тях ще пише "Сделано в СССР" и руски хакерчета ще са писали софтуета :)))

120

поздрави от Габон

преди 3 години

Ми прав е , ако не се подсигури правото на глас на болните , автоматично изборите са нелегитимни според конституцията

119

Анонимен

преди 3 години

По-добре да се гарантира, че хората с основно образование или такива с двойно гражданство не могат да гласуват.

118

Анонимен

преди 3 години

Нема лошо , Радев просто припомня на шайката , какво тояно пише в конституцията , а именно че гласуването е право на ВСЕКИ български гражданин.И никакви карантини със заповед на здравният министър не могат да се противопоставят на конституцията.

117

Странджата

преди 3 години

И ся кво протестиращите хо хо хо

116

Тонката

преди 3 години

Най-готиният виц за 2020 от Фигуранта беше за "неизбежната и безусловна оставка на правителството":):):):)Голем смех

115

demolitor

преди 3 години

Като пуснат статия за Президента , веднага започват да изпълзяват под нея герберските глистчета , ПОЗНАЙТЕ ОТ КЪДЕ .

114

Анонимен

преди 3 години

Много ме кефи , как цвилят тиквените тролчета , като видят Президента.

113

Анонимен

преди 3 години

Изборите ще ги спечелят ГЕРБ и тоя пак ще гледа като напикано мушкато докато връчва мандата на ББ ххахахаххахххаххаххаяхаххахххахха

112

Анонимен

преди 3 години

Научното сътрудничество повишава качеството на живот.Рублен Радев - 23.11.2020Е кажете ми сега тоя не е бетониран комунист?Такива лозунги само червените *** могат да съчиняват

111

НЕ горен гербер

преди 3 години

Аз предлагам да се разреши да гласуват само държавната администрация и ромовете в махалите