155

Анонимен

преди 3 години

Кантарджиев: Руската ваксина е много добра, но не е призната от Европа"Руската ваксина е много добра, защото Русия има много развита вирусология", категоричен беше проф. Кантарджиев. Той обаче призна, че няма как да си сложим, защото няма партньорство на Европа с Русия."Ваксината не е призната от европейската регулация, но ако по някакъв начин отидеш в Русия и си уредиш да си сложиш", обясни професорът единствения път да се сдобием с такава."Много е хубава ваксината", каза още медикът.

154

Анонимен

преди 3 години

Искаш неискаш всеки рано или късно ще се ваксинира. Ще ни принудят.Шефа на нашата фирма официялно заяви, че ако искаш да работиш при него, трябва да си ваксиниран против Ковид. Ако не искаш ..На опашката пред бюрото по труда не искали да си ваксиниран. Така ни каза.Евродепутата Гергана Паси предложи не ваксинираните да нямат право да напускат страната.Скоро ще се появят и други условия за изискващи ваксинация..детски градини, училища университети, болници.

153

До АЗ ПЪК

преди 3 години

4 пъти по-скъп от безплатно колко е?

152

Минаващ

преди 3 години

Самият факт че ваксината е на пфайзер говори за това ,че всичко е за пари /много пари/Аз съм ползувал продукти на фирмата и винаги съм бил неприятно изненадан от качеството на лекарствата им . Става въпрос за трилиони долари ,може би и за повече.Здравето на раята едва ли има значение.

151

Идеалист

преди 3 години

"Тази сутрин проф.Кантарджиев ни се оплакваше колко милиони са дали за ваксини и фризери и ако не се ваксинираме,ще отидат зян." С бързането за ваксинирането искат да се оправдаят за лятощното ци безхаберие. Озверели са влкаст и пари. Чакат и комисионни!

150

Идеалист

преди 3 години

то на ОККУПАНТЗа голямо съжаление руската Спутник също е векторна ваксина, за внасяне на РНК се използва човещки аденовирус. Тази на Астра Зенека е подобна, но се използва маймунски аденовиръс. С убит вирус е китайската, с която сега ваксинират. Накой писа, че в Турция я иаползват. Руснаците разработва и с убит вирус, но още не е готова. Те се правят по трудно. Векторните са разрабоитени за еболата и само сменят синтетичната мРНК.

149

Аз се ваксинирах

преди 3 години

И съм супер... Джиткам си по цял ден в 5G мрежата без да ми трябва мобилно устройство...

148

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Вече 20 години фармацевтичната мафия се опитва да наложат и пуснат в употреба ЗНК ваксини но им бе отказвано поради огромният риск за моделиране на заболявания чре вкарване на информация! Наложиха паниката КОВИД и прокараха тези ваксини! За сметка на това, руската Спутник,работи по традиционият, безопасен начин и поради тази прпичинасе отказва достъп до ЕС!

147

Щабове

преди 3 години

мабове всичко е вятър.Просто не искат Българина да знае всичко. Измамници. И ако някой се чуства неразположен да пази другите. Това е истината.

146

Нема как

преди 3 години

Искат да заобиколят законите.При кандидат за ваксина:1.застраховка 50000евро ако почине за семейството му.2.Пълни изследвания дали е бил болен от спин и други придружаващи заболявания.3.Сертификат пълен за ваксината.4.Да се кажат на кандидата какви усложнения може да получи.5.да си води дневник как е преминала ваксинацията.И още мерки.НИЕ НЕ СМЕ ОПИТНИ ЗАЙЦИ.ВСИЧКИ МЪЛЧАТ АКО МИНЕ НОМЕРА МИНЕ.Ай Честит Никулден.

145

Бизнесмен

преди 3 години

Аз да не съм уличен ***, че да ме ваксинират!!Че те утре и да ме кастрират ще поискат.Аре у лево аз имунитет си имам по рождение а ако требва че си го купим, пари бол

144

бялото мишле

преди 3 години

Между две мишки:- Ще се ваксинираш ли...?- Ааа да бе,ти луда ли си...? Те, опитите върху хора още не са приключили...!

143

АЗ ПЪК

преди 3 години

Искам да ми се обясни - как така ваксината е безплатна , а теста 4 пъти по-скъп?

142

Анонимен

преди 3 години

Гигов,професоре,откъде знаеш предварително,че ползите ще са повече от рисковете.Една ваксина,създадена за 2-3 месеца и тествана за по-малко от три,на няколко десетки хиляди души,обикновено млади и здрави не може да бъде гарант,че всички еднакво ще я понесат.А какво да кажем за болните и възрастните?

141

великден

преди 3 години

яжте демокрация, пуйки

140

Анонимен

преди 3 години

Няма първи, втори.. всички под ножа.

139

ДВУЛИЧНИЦИ

преди 3 години

К. ангелов и Д. Сачева въпреки обявената карантина до 21.XII изпращат на адреси безработни лица за да заразяват и да бъдат заразявани. Схемата минава, понеже РЗИ не били контролирали Агенцията по заетостта, Бюрата по труда и Социалните служби. РЗИ отговаряли само за ресторантьори и хотелиери.Какъв е смисъла от карантини, ваксини и т.н. бутафории?

138

Анонимен

преди 3 години

До СамаелГ.лупчо, аз например ще отида и ще се ваксинирам. Няма да подлагам на риск семейството си. А ти прави каквото искаш. Вчера ми се обади една роднина и ревеше на глас заради един кухоглавец като теб. Довлякъл е вируса поради собствената си глупост в къщи. От 10 души там вече шестима са болни, трима от тях - тежко. К,ретена е заразил и две от децата си. Едното от тях има астма, дали ще прескочи един Бог знае...

137

До 141

преди 3 години

"Умнико",това е признание на производителите,а не моя измислица.Чети повече,преди да се изходиш.

136

До 127

преди 3 години

Е кой да ти даде каквато и да е информация,като всички уж специалисти са на различно мнение.Хаосът и объркването е тотално и повсеместно и единствено далаверата от закупуването и продажбата на ваксината са водещи в устата на "знаещите".Тази сутрин проф.Кантарджиев ни се оплакваше колко милиони са дали за ваксини и фризери и ако не се ваксинираме,ще отидат зян.