34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Да, само дето под статиите стоят препртки към десетки, понякога и стотици източници, котио човек може да проследи и да пусне оплаквания. В Wikipedia не може да пише всеки. Не е 2004-а вече. Трябва да си направил стотициредкации, без оплаквания, без проблеми, че да можеш спокойнод аси пишеш там, но всякакви подобни оптии биват хващани, особено от 2014-а насам, когаот подобриха AI-я.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Ха! Ceлян загубен. Максимална заплата си мисли, че имало :)

32

Ставри

преди 3 години

Всички мои познате имат швейцарски компютри в хоум офисите си.

31

Анонимен

преди 3 години

Всички мои роднини и комшии носят швейцарски сламени шапки! Швейцария световен гигант в производството на сламени шапки!

30

Анонимен

преди 3 години

До До 15Потурчена държава. Нямат даже и свой език а ползват немски и френски и напослдък и много турски и арабски се напълни. Националният им отбор са само албанци, африканци и турци.

29

Генчо

преди 3 години

Всички мои познати си ускоряват елементарните частици в ЦЕРН!

28

Анонимен

преди 3 години

В Щвейцария максималната заплата е два пъти минималната.Толкоз!Вързани са.За да е висока максималната трябва е да висока и минималната.Затова и най неквалифицираната работа е с заплащане което да покрие основните разходи и хората са спокойни.А за чистотата навън,изключителни са.

27

Стефан

преди 3 години

Всички мои познати имат швейцарски перални.

26

Анонимен

преди 3 години

Принципно и България е една от най-богатите страни в света защото ГЕРБ взимат нови милиарди дългове като бонбони.

25

До николай

преди 3 години

Твойта познати не могат да си позволят такива цени. Няма смисъл да се спори с такива като тебе.

24

Анонимен

преди 3 години

Швейцария - страната на банките и прането на пари :) Хитлер беше казал че ако не бяха банките, нямаше да знае за Швейцария :))

23

Георги

преди 3 години

Всички мои познати карат швейцарски коли.

22

Анонимен

преди 3 години

Принципно най-богатите държави имат и най-високи номинални дългове. Сащ са лидер. Но това е защото и бвп е висок, и процентно дългът към бвп не е голяма величина.

21

Анонимен

преди 3 години

Швейцария финансира Германия през втората световна война. Защо САЩ не бомбардираха Швейцария, ами бомбардираха България. Ако бяха бомбардирали Швейцария и затворили банките Втората световна война просто нямаше да се състои.

20

Николай

преди 3 години

Всички мои познати и познатите не техните познатите на познатите на техните познати по цял свят носят само швейцарски часовници, затова Швейцария е богата. По цял свят във всеки магазин се продават швейцарски часовници и всеки има поне по два швейцарски часовника.

19

До 20

преди 3 години

Сега разбирам защо България е зле. С такива тикви като тебе ще започнем да копаем дъното

18

Г-жа Дупчек

преди 3 години

Швейцария е по-зле от България по отоншение на броя заразени, но е значително по-добре по отношение на смъртните случаи. Разликата в здравните системи е огромна.

17

До 14

преди 3 години

Абе не ми се търси в нета да ти покажа линкове към сайтове на колко милиарда се равнява износа на Швейцария само на часовници. Целия световен капитал е там. ***... пий си хапчетата.

16

Анонимен

преди 3 години

И все пак в Швейцария най-вероятно не умират хора по тротоарите и по стълбите на занемарени и мизерни болници, в които работят капнали от умора медици. Общо взето кучето скача според тоягата. Днес сме първи по смъртност в света, какво да му мислим повече?

15

Анонимен

преди 3 години

Швейцария и Белгия са най-задлъжнялите страни в Европа, два пъти повече дълг отколкото САЩ на глава от населението. Общото между двете е, че и двете страни нямат икономика и нищо не произвеждат. Друго общо е, че и двете са едни от няй-богатите в света.