56

Анонимен

преди 3 години

Ами никой не се сети като мярка да махне ддс-то върху плодовете и зелунчуците например и така повечето хора да ги пазаруват вместо разните чипсове и снаксове.

55

Д-р Резак

преди 3 години

99% го изкарват без да го усетят или като обекновенна настинка,пък после животът не бил същия. СРАМ! Срам ме от такива колеги.

54

Уханската Спиноза

преди 3 години

да, така е от Спиноза, лечения няма! за това Китайските военни вкараха части от СПИН в Уханската Чума!!

53

Анонимен

преди 3 години

До българинЧовека е лакувал болни от вируса и това му е и специализацията.Вие даже не сте безнадеждни: просто сте отчаяни за някакво забавление, затвао тролите нон стоп. Явно мадамите не ви връзват, ама то как с такъв акъл? :)))))

52

Анонимен

преди 3 години

До българинЕйййй, браво, бе , мозъко български - че какво може да знае един лекар за болестите и болните, тоя да не е шифиор у гратскио, та ше знае??? А?

51

Анонимен

преди 3 години

Всичко е казано още в първото изречение: "Няма пациент с COVID-19, който да е бил на лечение в болница и после да се е възстановил напълно." (с дебело подчертаване на "който да е бил на лечение в болница"). Нататък може и да не четете.

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Човека го казва за нормалните хора. На мангъристи като теб ннищо няма да им помогне. Да се чуди човек защо изобщо четеш, ти всичко си знаеш.

49

Анонимен

преди 3 години

И Баце ли няма да се възстанови и животът му да е същия?! Ами да го трудоустроим тогава.

48

Анонимен

преди 3 години

До славянинУважаеми еноклетъчни славянино, лекарят изрично е уточнил, че говори за хората, стигнали до сериозните фази на болнично лечение. При останалите, безсимпотомните носители и онези с лека симптоматика, коронавирусът не дава тежки отражения. Поне засега. Спортистите, за които тъпоглаво разсъждавате, са именно такива. Но дори здравеняк, като Григор, сподели, че е имал сериозни проблеми с възстановяването след заразата си...

47

българин

преди 3 години

Айде и тояа голем всезнайко.Ти бе,алнкооулу,прекарал ли този вирус,че да говориш.Какво като си лекар.Ти гледаш отстрани.Когато ти се разболееш, и оздравееш,след поне 1 г. можеш да кажеш как е положението.

46

Математик

преди 3 години

Търсих инфо за този "лекар".За разлика от остналите професионалисти, които дават подробни данни за тяхната професионална кариера, най-отгоре след търсене с Гугъл се явява неговата ФЕйсбук страница. За мен това е Фейсбук лекар.Като гледам неговата външност - младо момче, което по скалата за затлъстяване вече отива в тежка форма.За мен едва ли може да бъде специалист.И какво предлага - тези, заразените с КОВИД-19 да се самоубият ли?За такива интервюта трябва да се отнемат лекарски права момен

45

Анонимен

преди 3 години

Да бе ... с изключение на спротисти, политици и мен ...

44

до 40

преди 3 години

Който е бил в болница пише. Гришо не е бил в болница, Тръмп го вдигнаха за ден с експерименталните си лекарства, които тестват от април насам. Вирусът е крайно опасен заради огромния си инкубационен период и нито един от десетките медикаменти, действащи директно срещу грип от тип А, В или С, не му влияе. Как ще се развие е божа работа. Близък мой приятел изкара 10 дни в Пирогов с двойна пневмония, а жена му се размина почти без симптоми.

43

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли писна да се правите на клоуни?

42

Поздравления за..

преди 3 години

..това интервю! Едно от най-смислените неща по темата за ковид в последно време!

41

Ямболски цървул

преди 3 години

Колкото и да натяквате на хората относно "ужасните" последици от тази настинка,толкова повече си навличате смеха и гнева на хората.НЕуважаеми медии!

40

изкарал короната

преди 3 години

Да, не е същият, сега пацата ми рипа повече, ви такова измислените партенки, с които се опитвате да психирате народа! Кой говори такива простотии, да го попари рак с метастази до осмо коляно! Кофти е вирусът, да, ама аре стига врели некипели бе! Положителната работа е, че за 14 дена не харчих пари и спестих. Нещо положително от короната! Работиш вкъщи и не харчик, кеф!

39

Анонимен

преди 3 години

Някой да изпрати на швабите клипа "Мург ави момчета друсат кючек в болница". Да видят уредена здравна система. Да разберат колко щастливи са българските пациенти. Да анализират грешките си, не да ни дават акъл.

38

Анонимен

преди 3 години

*** гришо си пуца на корта... тръмп обикаля щатите кат 20 годишен

37

Анонимен

преди 3 години

Не е същия, не може да дишаш пълноценно, не можеш да споделиш болката си от медийното заболяване, чумата на 21 век, неспасяемо е ! :)) Очакваше се да се поеме контрол, но чак такива терзания...хахаха :)