101

реалнафантазия

преди 3 години

Европа загуби водещата си роля, почти век по-късно още е така. Трябваше да сме това което е САЩ (не в буквален смисъл). До краят на века Китай ще има думата, тази страна беше изпусната и е въпрос на време да стане номер 1... :)

100

СПОМНЕТЕ СИ ПОЛ-ПОТ

преди 3 години

ТАМ В КАМПУЧИЯ --ТОЗИ КОМУНИСТ , УБИВАШЕ НАРОДА СИ С КИРКИ ,....ЗА ДА НЕ ХАБИ КУРШУМИТЕ!СЪЩИЯ ТОЗИ УБИЕЦ--БЕШЕ ЗАВЪРШИЛ "НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ" В ПАРИЖ...ХА,ХА,ХАААА...А ПЪК ЗА КАДАФИТО , СТРОЯЩИЯ "АРАБСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ"---ПИТАЙТЕ МЕД.СЕСТРИТЕ НИ ОТ НЕГОВИТЕ ЗАТВОРИ В ПРЕИЗПОДНЯТА НА ЛИБИЯ...ХА,ХА,ХААААТЕ СА ОЩЕ ЖИВИ И ЩЕ ВИ РАЗПРАВЯТ ПОДРОБНОСТИ...!!!!

99

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНикой не е избивал германци тук, германците винаги са ни били съюзници. 1944г. е най-мрачна в историята на България и Германия. Бяхме смазани от еврейския интернационализъм и резултатите са видими.

98

Чебурашка

преди 3 години

На 16 декември 1941 година Сталин предлага на британския външен министър Антъни Идън, Турция да бъде компенсирана за неутралитета си с българските земи южно от Бургас. Това щяло да бъде като наказание за България, на която едно морско пристанище Варна било предостатъчно. От България трябвало да бъдат отнети и други територии в полза на Югославия. Идън отказва да подпише подобно споразумение защото нямал пълномощия.

97

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е продължение на фашизма. Преди беше фашизъм (Хитлер е избран демократично с избори) сега се нарича демокрация, или ре-баджинг както му викат. Дайте на масите, на демоса права да гласуват, а ние ще управляваме от задкулисието. И най-интересното, вече прокарват идеята още в училище, че видите ли, фашизма не е толкова лош, комунизма е по-лош, а цялата лъжа лъсна с манипулацята около вируса.

96

Анонимен

преди 3 години

Загадка е защо Райха остави страхливите чърчили да избягат при Дънкирк, а не ги унищожи и не си реши английския проблем още тогава. Друга грешка е, че калпавите италианци не успяват да завладеят Гърция и Хитлер губи две седмици да нападне СССР. Човека е искал да изкорени еврейския болшевизъм, какво лошо има в това. Знаете ли колко руснаци са се биели на страната на Вермахта? Хора от цяла Европа са подкрепяли Хитлер, в САЩ включително. Хитлер е човек на годината на списание Time.

95

Анонимен

преди 3 години

Franz+Polina, има го в ютюб. Няма какво да говорим, това са германците. А сега ми говорят за някакви си нацисти, някаква си малка нацистка шайка околио Хитлер която нахлу в Русия и изби 20 милиона!

94

Анонимен

преди 3 години

Хитлер ги е взимал на 10, ес ги взима на 4...

93

Анонимен

преди 3 години

Хитлер е избран демократично с избори. Бил е уважаван политик от германците, наричали са го Водача. Не е имало никаква съпротива срещу него, целият германски народ го е следвал. Когато партизаните в България избиваха немските войници на българска територия, германците доброволни и съзнателно бяха в чужда страна и избиваха жени, деца и старци, цели села до крак, младите момичета изнасилваха и палеха всичко. Защото Водача ги е изпратил.

92

ДВИЖЕЩАТА СИЛА

преди 3 години

...НА РУСКИЯ ФРОНТ СРЕЩУ ГЕРМАНЦИТЕ Е , ЧЕ СЛЕД ВОЙНИЦИТЕ ВЪРВЯТ КОМИСАРИТЕ ОТ НКВД , И РАЗСТРЕЛВАТ НА МЯСТО ВСЕКИ КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ ДА НЕ ТРЪГНЕ В АТАКА!САМО ЗА ОТБРАНАТА НА МОСКВА , СА РАЗСТРЕЛЯНИ 8-ХИЛ- ЧОВЕКА БЯГАЩИ ОТ МОСКВА И БОМБАНДИРОВКИТЕ !БИЛО Е АБСОЛЮТНА , КОМУНИСТИЧЕСКА КАСАПНИЦА!КАКТО КАЗВАШЕ , ПИСАТЕЛЯ ТИХОНОВ В ТВ-1--"НАС НИ ХВЪРЛЯХА В БОЯ , КАТО СЛАМА В ОГЪН"

91

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовДобре ли сте?

90

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че не е зле някои органи да се самосезират, предвид коментарите, възхваляващи и защитаващи Хитлер и нацистите, а също и Сталин...

89

Христо Христов

преди 3 години

Браво на Сталин, че след като разбра, че е оставен от запада да бъде сам срещу хитлер, Сталин сключи договор за ненападение с цел да защити страната си.Браво, че Сталин не помогна на варшавското въстание, спасявайки живота на съветските войници вместо да ги жертва за британските интереси. Супер, че поляците и чехите, дет се връзват на британските лъжи имат пример какво става, като чакаш помощ от запада...

88

Анонимен

преди 3 години

За 32 години (1921-1953 г.) по политически причини са пострадали 4 милиона души, от които 800 000 са осъдени на разстрел, т.е. общо 1,7% от населението. За сравнение при Великата френска революция която въвежда демокрацията загива от насилствена смърт 25% от населението на Франция. Интересно е сравнението с въвеждането на демокрацията в Руисия и руския преход 1991-2009 г., само Русия губи 15 милиона свои граждани, т.е. 11%.

87

Анонимен

преди 3 години

Евреите завладяха Франция след френската революция, Русия - след болшевишката, Германия - след втората световна, а САЩ откакто спечелиха независимост от Англия, а Англия я владеят евреи поне от времето на Чърчил насам.

86

Анонимен

преди 3 години

А къде са близките на масово избитите от Сталин? Защо никой в Русия няма близък масово убит от Сталин, да напише една книга, да даде едно интервю за баща си, или дядо си масово убит от Сталин?

85

Анонимен

преди 3 години

Цялата авантюра с Хитлер беше за създаване на проект ЕС-1. Но Сталин и Русия го провалиха. А днешния ЕС разчиташе на ресурстие на Русия след разпада на СССР, но не ги огря. Русия отново е световна сила, а ЕС се разпада.

84

Анонимен

преди 3 години

Хитлер е бил човек на годината на списание Таймс. За какви нацисти става дума, тогава никой не е и чувал за нацисти. САЩ и Англия дават половината Чехия на Германия, точно тази част която е имала най-мощната военна индустрия в Европа. Тогава Германия почти е нямала военна индустрия.

83

Анонимен

преди 3 години

Омам чувството, че нарочно постоянно се говори за нацистите! Усещам вече лека озадаченост от това и започвам да изпитвам съмнения дали това не е всъщност пропаганда на нацизма. Някой някога да е посал и говорил за Наполеон?!? Той също е потеошил цяла Европа и половин Африка!

82

Христо Христов

преди 3 години

Браво на Сталин, че не хаби съветски войници за чужди интереси!Браво, че след като СССР се биеше индиректно с хитлер в испания, поиска съюз с великобритания и франция и други срещу хитлер.Браво, че след като, водени от британците, другите отказаха, все още искаше заедно с франция да защитят Чехословакия.Браво, че след като британците заплашиха Чехословакия да не иска помощ от СССР и чембърлейн дключи "мира на нашето време" с хитлер и като гарант на Чехословакия му предаде судетите...