45

НЕКОЙ

преди 3 години

Взели са пари, за да изпълняват сценария.

44

KZL

преди 3 години

До Проблемен типВ твоя случай може да опиташ и друг способ - например лоботомия. Ще помогне, убеден съм.

43

Ф.С.В.

преди 3 години

абе кой мисли за хората в БЪлгария?? важното е да са сресирани и готови за заключване!!

42

1

преди 3 години

Ще се усетим, че тия "лудите" с новия световен ред, фармацевтичните компании, фалшивата реалност по телевизията, материализма, фалшивия дуализъм, следенето навсякъде, бавното варене на жабата, създаване на проблеми за прокарване на готови решения, глобализъм, подмяна на история, умишлено *** учебници, ваксини и тн и тн, не са точно луди. Ама ще е късно. Who, cdc отдавна бавно си признават за фалшивата пандемия. Бойко диктатора и сложените спецове дето не са виждали бяла манта ще ни гърбят.

41

Архангел Псувнаил

преди 3 години

КZL..... означава комисия за защита на либерастията. НПО грантитутка, състояща се от един сплескан член наречен Чиновник. Толкова сплескан и жалък че дори не може да лае както трябва и само плюе неаргументирано. За какво му плащат изобщо се чудя.... Ама то и нивото на шефовете му е такова - Джо Байдън деменцията и Килъри Клингон.

40

Корона глупости!

преди 3 години

Пак ни занимават с глупости. Вместо да си гледаме климата на планетата и да работим по индустриални проекти за глобален енжинеринг, медиите ни се занимаваме с глупави карантини които с нищо не помагат за глобалния климат и дори правят по-зле!

39

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да ви говорят знайте,че става думи за пари.На всички ,които объркаха живота на хората,тъпкано да им се връща.

38

Гросе катастрофе

преди 3 години

Жиддовете и туземните им марионетки съвсем избесняха че няма да им мине номера с ваксината. Толкова зор и напъни и инвестицията в ковидлъжата няма да се изплати......мъкаааааа.

37

Анонимен

преди 3 години

Надявам се това да е фейк нюз

36

Анонимен

преди 3 години

До ЧиновникА ве, ***....Децата разбраха даже каква ЛЪЖА е всичко

35

Чиновник

преди 3 години

До ДеянПрез декември пак ще затворят всичко, понеже на спазвате никакви мерки, а наказателната отговорност, ще я носите ти и останалите мaлoyмници, които се правите на много отворени.

34

Проблемен тип

преди 3 години

До KKZL (криза кокали и злеташка злоба) - безсилнаА сега направи и една демонстрация по собствения ти инструктаж. Покажи на тия хора как се мяткаш.

33

KZL

преди 3 години

До Проблемен типВиж сега брато, най-сигурния начин е със средния пръст на лявата ръка да си бръкнеш в устата, а със средния пръст на дясната- в гАзО. После ги сменяш и така 7 пъти. До обяд. След 16,00 още 7 пъти. Успех

32

Деян

преди 3 години

И нашата присъда е доживотно извънредно епидемиологично положение без право на замяна. Искам да напомня на некадърните ни управляващи, че всички такива ограничителни мерки от 14.05.2020 са незаконни и ще отговарят за това. Ще понесат наказателна отговорност

31

Анонимен

преди 3 години

Ще е вечна тая обстановка, 13 март е новия 11 септември! Не случайно е и петък 13, символиката не е случайна!

30

Бай Грантьо ковидиот

преди 3 години

Бай Грантьо обвинява в безхаберие по-умните от него. Бай Грантьо го е яд че му плащат малко за да си стои зачулен и маскиран вкъщи и да дращи глупости, докато другите си живеят живота.Той е озлобен, страхлив и природно завистлив ***.

29

До 32

преди 3 години

Не само аз,всеки човек без психични заболявания знае за какво са !

28

Проблемен тип

преди 3 години

Хора разберете, аз много искам да се заразя с ковид. Правя всичко възможно - ходя навсякъде където има много хора -кина, кръчми, концерти, карам колело по тротоарите на слалом между пешеходците, в киното си свалям маската, нарочно пипам седалките с ръце, ям пуканки с тия ръце и все не се заразявам. Защо? Какво не ми е наред, в мен ли е проблемът или във вируса, моля помогнете. Аз искам да се заразя едно хубаво така, да се потя, да кашлям в моргата, да ме возят в черен чувал в черен камион и т.н.

27

Анонимен

преди 3 години

Е ти понеже знаеш за какво са протестите в Беларус, айлигафрен мизерен.

26

До 24

преди 3 години

И като е така,ти с какво си по-различен от мен ?М ?