117

Тонката

преди 3 години

Легам точно след 40мин.:):):)Петък Рилските Езера,Събота ако има сили Мусала:):):)Атакуваме откъм Боровец:):):):)20 човека дружина сме:):):)Топ,топ,топ:):):

116

До Тонката.

преди 3 години

Тонка... Бройлер е пиле което се угоява до 49 ден после се коли!!!! Това не ти е кокошка носачка... явно имаш 500000 минуса в ГЛАВАТА...

115

Радеф е Тъпанар

преди 3 години

До Кръстника къде еПильота е на сватба.

114

Анонимен

преди 3 години

До Бай ТошоЗащото няма достатъчно протестъри да го вдигнат.

113

НАП да не спи

преди 3 години

Данъчните е трябвало да отидат да направят снимки на сватбата на сина на Илиана Йотова и след това да ги приложат към обвинението. И на летеца няма да му се размине.

112

Анонимен

преди 3 години

Тонката, още ли не си си легнал:):):)

111

Кръстника къде е

преди 3 години

Какво стана с летеца? Да не е отлетял за някъде и да е оставил тези *** да ни занимават.

110

До 2

преди 3 години

Тебе пита ли те някой кой вкарваш в спалнята..?И кой си ти ,че да искаш каквото и да било ?

109

Kit Chelin

преди 3 години

Герберските *** са в атака.Бяха издали багажа и скрили като мишки, както и техния "лидер", но видяха че родната полиция ги пази и изпълзяха от дупките. Само нагли, арогантни хора и кариеристи на хранилка може да подкрепят др. Борисооф и това правителство. Не мога да разбера как след толкова корупция, заличаване на ролята на институциите, просташки и обиден език на фигуранта Борисооф, разединение на хората и лицемерие за единство има все още някои, които защитават това отвратително управление

108

РАДЕВИ,

преди 3 години

КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ИСКАТЕ НОВИ ИЗБОРИ, АКО НА НОВИТЕ ИЗБОРИ НАРОДЪТ ПАК ИЗБЕРЕ БОРИСОВ, А НЕ НИНОВА????

107

Тонката

преди 3 години

до 117 А Путин ке падне ли?:):):)

106

Хмм

преди 3 години

Принципно гледах да не взимам страна. Обаче онова дето се случи с хипо ленда ми скъса нервите. Това вече наистина си беше държавна мачканица. А най-якото беше, че и министъра на МВР не знаел за това.... Е как така бре пич. Такава организация, такова чудо и да се правиш на ударен. Значи всеки, който иска да си каже мнението хоп, нап, ной, иконмическа полиция и още 3-4 служби ще ти се изспият на главата. И кво за 9,60 лв изхабиха 3000 лв разходи (заплати+гориво). Как не ги беше срам

105

Цървул

преди 3 години

Като сте отворили реч за Триъгълника,знаете ли че женския орган на синия кит може да побере 5,6 човека?Това е втората най-голямата м.инджа в света,след обитателя на Дондуков 2..

104

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

103

999

преди 3 години

Откак ДПС поиска оставката на Радев - къде изчезна тоя човек???? Нещо съвсем се умълча....Ще си ходи ли към то Масква??? Че тук е ни причом. БЕЗПОЛЕЗЕН ЗА РУСИЯ. ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ.

102

Тонката

преди 3 години

Искате ли яйца за метане на протеста бе мушмороци?:):):)Един мой приятел къде има птицеферма със 500 000 бройлера сега ги продава по 10 стотинки,защото малко я позакъса:):):)за вас ше има допълнителна отстъпка:):):)На Свтльо Трайков ше му направим още по-голема отстъпка:):):):)Щото вече нема пари за бело човека:):):)

101

Днес

преди 3 години

колко са? 20,30,50 плиткоумни пси.хара? Тримата ***.и там ли са? Няма такъв смях. Жалко за шанаджиите,за един джойнт са готови на чудеса. Ега ти ,да ми липсва ду.дука. Емибеше збавно-сега е скука!Толкова ли можете?Чакам простотии!

100

До 1и 2

преди 3 години

А за маските на ДБ по 12 лв, нещо да коментираш

99

НАРОДЪТ

преди 3 години

БЕЗ ИМПИЙЧМЪНТ НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ. ВЪН РУСКИТЕ ПОЛУПРОВОДНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!! ВЪН! ВЪН!! ВЪН!!!

98

1 и 2

преди 3 години

Б. Борисов, Каракачанов и Валери Симеонов да не би с тяхна фирма, да са почнали да правят АРАБСКИ маски да измислиха тая ИЗМАМА с тоя китайски вирус ?????? Тия тримата, с тия АРАБСКИ маски -Арабски Фереджета, приличат на някакви турски кадъни или педдерази- Евнух- Роби в харема на някой арабин. Тия тримата мошеници, вместо да ИЗГОНЯТ всички араби, *** и китайци от България, да бяагт към Турция, тия ПРЕДАТЕЛИ пускат арабите да ни заразяват с Корона- вируси..