772

Анонимен

преди 3 години

Прав е президента Радев..................100 %!!!

771

До Анонимен 865

преди 3 години

Така е.............100 %, демокрацията е фашива работа, уж гласуваш, а който и да избереш, все тая......................като при комунизма, само дето тогава имаше една партия, сега са 100 партии..................винаги задкулисието, олигархията и мафията управляват!!Положението е безнадеждно, ясно е!!!

770

Анонимен

преди 3 години

Изборите ако решаваха нещо щяха да ги забранят.Има си задкулисие и то слага за кого да се гласува,или назначава министри на възловите министерства.Бойковци бол,тоя ще даде оставка друг ще дойде,пак предложен от задкулисието.Такава съпротива с викане по площади и блокиране не работи,демокрация и капитализъм не се постигат с такива неща.

769

Анонимен

преди 3 години

Радев,призовете за честни избори, призовете хората да гласуват за БСП,защото те са единствената опозиция,гласувах за ОП на последните избори,а те излъгаха,че никога няма да се обединят с ГЕРБ,е,обединиха се и ГЕРБ ги изсмукаха,не им изпълниха и програмата,която ОП бяха заложили!Не виждам и с какво Гешев пречи на някой,освен на бандитите и крадливите олигарси?Защо призоваваш да махнат Гешев?Това е на лична основа,а не реална борба с беззаконието,така защитаваш бандити и олигарси,драги Радев!

768

Анонимен

преди 3 години

В шайката на Мутрата от СИК няма нито един човек роден в София! Чобани, първо поколение с обувки, с помътнели от риене на гюбре очи, пъплят на талази в клетата ни столица и претендират да са елит. Опростачването е отвратително!

767

Всъщност

преди 3 години

Цинично е този, който насъска българи срещу българи, този, който не се разграничи от бесилките и ковчезите, този, който с нездрав ентусиазъм показа, че няма нищо против гражданска война, да говори високомерно за Конституцията на РБългария.

766

Анонимен

преди 3 години

Радев е голям политик и родолюбец!Респект!Арест за мафиота от СИК и поръчковия каскет!Съд за шайката!

765

Анонимен

преди 3 години

Радев и компания не искат промени,а да яхнат власта, изпалняваики указанията на Решетников.

764

Анонимен

преди 3 години

Не може провален Президент изобщо да води каквито и да е конституционни дебати, да продължава да срами България, да определя бъдещето на страната. Цинично е Фигурант, който погази Конституцията, сега да има амбицията да дарява на българските граждани нова Решетникова Конституция, да прави служебен кабинет и да обслужва олигарси завлекли Б-я с фалити на банки и ДДС. Сънародниците ни зад граница когато започнат да си плащат данъците в Б-я- тогава ще имат думата!!! Някои от тях ги търсят за фалити.

763

Анонимен

преди 3 години

Целият свят ни се смее война президент - премиер и две ЦСКАТА хахахаха пародия на държава .

762

Всеки иска

преди 3 години

Да изклеца Путин по разбираеми причини. Бъди патриот !Начукай го на пРезидента чу!Да живее България!

761

Emigrant

преди 3 години

Замечтах се колко добре щеше да бъде да няма кому,неги в България!!Изведнъж София грейва с добре направеният център,паркове,метро,тишина.По Витошка цари виенска атмосфера с мирис на кафе и кафенета изпълнени с добре облечени хора,без татуирани мутри,без жълти книжки с *** палатки,без черепи и мустаци,без отровни брадясали рубладжии,псевдо скулптори,псевдо адвокати,псевдо журналисти!Сладък,но нереален сън!!Ком,унегите са нещо като руски КОВИД!Сто години вече,а няма лекарство за тая чума!

760

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 841По същия начин, по който ти получаваш плюсове, и ГЕРБ печели избори!

759

Анонимен

преди 3 години

Пишете, пишете, слагайте си самички плюсчетаа или минусчета! Я излезте на улицата със семплия си арсенал - зелен чорап, вони на руско ***, къде е Деса?, предател, фигурант, и т.н. простащини! Много слаба ракия сте! Едно смислено нещо не можете да напишете! И изборите като плюсчетаата тук ."шменти капели", както би казал огромният ***! Не коментирам крадец, мафиот, лъжец - ще го коментират хора в тоги!

758

Анонимен

преди 3 години

Че ГеРадев предател! Военен съд и затвор! Импийчмънт!Утре щял си да се барикадираш в НС XD докато не се саморазпуснат. Хайде, направи го-чакаме! Такава тези саморазпускане на НС няма в Конституцията. Ти си за осведетелстване. Невменяемост ще ти лепнат. Чл. 97.(1) Пълномощията на президента и на вицепрезидента се прекратяват предсрочно при: 2. трайна невъзможност да изпълняват правомощията си поради тежко заболяване;Ти си неадекватен и наред с вс. нарушения ще ти лепнат Ефект на Дънинг-Крюгер

757

Тоя

преди 3 години

Избра ли си вече хунтата ?!

756

Георгиев Г.

преди 3 години

До ЕйййИ си пишете имената, страх ли ви е

755

Георгиев Г.

преди 3 години

Извинявай, ама ти навсякъеде ли си в новините?Задръж си мненито за себе си, вече знаем какво е!!!ЯСНО!!!!!!

754

Еййй

преди 3 години

Измисли най-сетне в какъв ред да ги каже !

753

Анонимен

преди 3 години

Този на снимката е най-голямата мутра в България.