570

Анонимен

преди 3 години

До Демокрацкята на БойкНе е работа на НАТО и ЕС, да ни вади от дупката, в която сме се закопали, а като техни партньори, те малко или много се съобразяват с решенията ни.

569

Анонимен

преди 3 години

Русофилите не разбаха, че българите не желаят кремълски Губернатор да ги управлява както преди век и половина.

568

Демокрацията е това

преди 3 години

Ако Беларус влезе в ЕС и НАТО очаквате ли да е нещо различно от мутри и мафия. Това е естественото състояние, когато има слаба централизация. Всеки по-силен икономически, по-умел в манипулациите, по- добре защитен от връзки и влияние гледа да натрупа максимум власт, която да го изстреля на национално ниво. Така е откакто се е създало човешко общество, наречено цивилизация. Имаше един комунизъм, който ни внушаваше, че е възможно друго, но се оказа , че механизма е същия и резултата.

567

Анонимен

преди 3 години

До до протестъритеТи па от де реши, че всички пътуващи сме с еднакви политически нагласи и че всички единно ще гласуваме? Повечето казват, че протестиращите са за БСП и Божков. Е, аз не съм за тези, но имам и мнго съмнения във въчможността на сегашните. Това, че сме на една лента сутринта, не значи, че сме на единно мнение.

566

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах, дали е още валидна опорката да се опитваме да правим президентът на смешен? Нещо май за нея пари не превеждали.

565

Анонимен

преди 3 години

Бил охранител Борисов ? Сега ли научиха колегите му политици ? Изтупа се Йордан Цонев от трибуната да каже високо, че Бойко бил мутра. Сега ли го разбра бе другарю, който прескочи от СДС в ДПС ? Мутра е различно от охранител.Ако всички охранители са еволюирали като Борисов щяхме да сме наистина Швейцария на Балканите.Бойко не сме имали по-добре работещ министър-председател от тебе.

564

до реалист

преди 3 години

е нали вие се готвите да идвате на власт, това за съд и затвро, вече се изтърка, още по време на Народния съд 1945-1947, попитайте за други опорни точки

563

Анонимен

преди 3 години

До ТакаНяма как да има гражданска война в България. Размирица, да. Бунтове, да. Но гражданска война, в която една сила се обевява срещу друга сила, няма да стане. Какво? Ще минем на някакъв партизано-средновековен модел, дето се гоним с пръчки и брадви, да се бием по улиците ли? Армяита може да е малка, ама е единна и няма друга сила в странта. Полиция? Не са военни. Не са и ***, че да ходят да избиват мирното население или да се бият с армията.

562

Анонимен

преди 3 години

Тупкат топката здраво. Няма как да събере 160 депутати , които да са съгласни да се подпишат за ВНС. Тупка топката за да може някак да му се размине. Оставката му е неизбежна.

561

Анонимен

преди 3 години

Искаме оставката на мутрата в Президентството !

560

до протестърите

преди 3 години

не знам вие колко сте, сутринта на Орлов мост имаше 10-тина човека, а ние ходим на работа и сме 100-тици хиляди, а да видим КОЙ ще спечели на избори, то всъщност вие избори не искате искате СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО да управлява до президентските избори 2021, ама нещо не разчетохте времето на протестите и искането на оставка

559

Анонимен

преди 3 години

С наполовина депутати ще им е по-евтино да ги купят.

558

реалист

преди 3 години

Мутро не искаме само оставката ти, А СЪД, ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО ОТКРАДНАТО. НЕ ИСКАМЕ РЕСТАРТ НА НЕЩО СТАРО, А НОВО НАЧАЛО, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ АКО НЕ СЕ ИЗПЪЛНИ ГОРНОТО УСЛОВИЕ - СЪД, ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ. ПОСЛЕ, КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ ДАЛИ ДА КРАДЕ !!!

557

Демокрацкята на Бойк

преди 3 години

В Беларус хората искат промени ,ЕС,Нато.В България сме в Нато и Ес ,а сме във властта на мутри и мафия?

556

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Бойко кога не е слушал народа?"Винаги го е слушал! Качи му пенсиите, спря политическите далавери, спря точенето на европродуктие, започна да инввестира в развитието на младите и бизнеса, започна да прави магистрали, които не се скапват след 3 години, даже се юрна, панически да вдига временно пенсиите. СЛАВА!

555

Анонимен

преди 3 години

Конституцията на Фигуранта Точка Първа. Президента се назначава от РешетниковТочка втора. Парламент "Говорить Москва"Точка трета. Най-висока държавна награда - медал Троянски конник с МакаровТочка четвърта. Знаме - бяло, суросинкяво, червеноТочка пета. Адрес на президент - бул. ал. Дудуков

554

Така

преди 3 години

основен въпрос в проекта за Конституция би трябвало да е - произхода на парите. Трябва да се пресече пътя страната да бъде въвличана в гражданска война финансирана от чужди интереси. Финансовите лобита в законодателството да излязат наяве. Финансовите зависимости и свързаности в икономиката да бъдат осветлени. Това е като етикетите на млечните продукти-ако съм вегетарианец, ще предпочета сирене от палма и ако знам кой има икономически интерес избора ми ще е от личния ми интерес.

553

Анонимен

преди 3 години

Бате Бойко, пак ли гледаш да преметнеш простолюдието :)) Така, сега да видим....управлявате от почти 11 години, хванаха те с шкафче пълно с еврота, както и някакви кюлчета злато, и ти сега го играеш на добрата самарянка, не ти вярвам Вожде :)))

552

Анонимен

преди 3 години

До Трета световнаБок винаги се е стремял, да докара комунистическият модел на Тошо - да ни дават едни пари, да се правим намного загрижени за съюза в който сме, да обираме на макс и да се извъртаме, когаот се наложи да действаме. Трябва да му призанем, че е много успешен.

551

Народа

преди 3 години

Властта е наша?Ок - първо - прагът на бедност в България е 499.99 лева. Второ - миниалната пенсия става 500 лева.Трето - спират се помощите за майчинство преди 19 годишна възраст и за трето дете.Четвърто - Минималната заплата става 915 лева.