153

алекс

преди 3 години

До АнонименАнонимни, цинични, неграмотни и невъзпитани, това сте тия, които са доволни от тези, които ги управляват. Ами, няма как да Ви се обясни, че сте изпуснали влака. Ако не е Господ да напълни язовирите, то и без вода ще останем, което е и факт. Една пасмина от корумпирани мутро-калинки управлява хора, които всеки ден се трудят и искат просто малко нормалност. Мафиотизирана държава с безродни мутри издаващи нечленоразделни звуци, ярки представители на ИДИОТОКРАЦИЯТА.

152

гражданин

преди 3 години

До 159....И да се проведат избори, които отново ще бъдат спечелени от ГЕРБ. Па да видиш тогава. (отделно, че армията няма да тръгне след оня злобен и некадърен фигурант фелдфебел).

151

Ген. Луков

преди 3 години

ГЕРБ масово купуват гласове и така печелят! Това е пълна пародия на демокрация! И в Сомалия и Северна Корея режима е по-демократичен!

150

Анонимен

преди 3 години

Европа трябва твърдо да осъди червения русофилски метеж в България!Винаги с Европа, никога с руския Гулаг !Вън мутрите на Радев от България !

149

Бау

преди 3 години

На 18-годишният Димитър Иванов му затвориха дискотеки и барчета и за това протестира :D

148

Анонимен

преди 3 години

Европа трябва твърдо да полицаи червения русофилски метеж !Винаги с Европа, никога с руския Гулаг !Вън мутрите на Радев от България !

147

Сата НАТО

преди 3 години

тези дни гледах един "протестър" с портрет на Тодор Живков------Аз от 12 години гледам как синът комунистически милиционерски полковник ми обяснява преимуществата на социалистическите кебапчета по БДС и още не е махнал паметника на Съветската армия.

146

Анонимен

преди 3 години

Време е армията да се впусне в протеста водена от президента и да нахлуят в сградита на парламента и МС и да обявят служебно правителство и след това да се проведат избори.

145

НФСБ

преди 3 години

По-малки протести се провеждат в няколко други градове в страната, но, според анализаторите, броят на демонстрантите не е успял да отговори на призива на организаторите за национална мобилизация срещу Борисов.ХАХАХАХА 150 000 били наркоманите, казаха ли ви го от Европа колко сте наааааакани и смърдите на Позитанско- Резидентски лъжи

144

Байфидан

преди 3 години

До алекс. Виж какво, младеж, не ни откривай топлата вода. Сега сигурно си честен и свестен, но е много вероятно ако се окажеш във властта да си един от първите, който ще бръкне в кацата, за да се облажи. Повярвай, много е изкусително и лесно да прескочиш границата като видиш благинките.Повярвай, видели сме много примери.

143

emigrant

преди 3 години

Объркали са се?!Последователите на фигуранта,черепа и мустака могат да очакват единствено помощ от КГБ и Масква?!Каква ти Европа,какви ти шестици и петици!!Европа ни прие онзи ден в механизмът на еврото,а съботьорите ще и пишат писмо,че е по глупава от тях и че се е объркала?!Те май загубиха мярка докога и с кого могат да се е,бават!!

142

Този протест

преди 3 години

осветри много партии, партийки НПО та, социолози, политолози, журналисти и т.н. които заблуждаваха хората, че са демократи ориентирани към Европа. Изведнъж грабнаха мръсните партенки на Нинова и почнаха да ги развяват. Така видяхме истинските им лица. Правилно Бойко ги остави да се наиграят иначе и досега щях да гласувам за ДБ.

141

Анонимен

преди 3 години

Оплачете се на Решетников .

140

Анонимен

преди 3 години

Според мен американците или ЕС може да помогне на протестиращите.Трябва да пратят няколко от техните рейджъри и правителството ще падне.

139

ганьо

преди 3 години

До144. Дрън-дрън, защото така ти отърва. Доказателства имаш ли? Щото и аз мога да напиша, че сестра ти е перачка.

138

алекс

преди 3 години

До НЕ РАЗБРАХВидно е, че не си разбрал, само не се вълнувай, яе в тия жеги, ще кажете, че и инфаркт съм Ви докарал. Предлагам, след като не сте разбрал, да се информирате. Да нарияате хората ***, затова, че не искат да ги управляват парапитеци, които и дипломите си купуват, води само до едно. България си отива. За да ме разберете, не Ви желая да срещнете хирург, който си е купил дипломата. Хората протестират тояно срещу такива. Надявам се, сега ме разбрахте.

137

Сори

преди 3 години

ако не ви харесва Баце как се изказва. Обаче тези дни гледах един "протестър" с портрет на Тодор Живков. Та не виждам какво ни се правите. Баце може да се изказва просотнародно, но бисерите му вероятно ще пребъдат както и на вашия идол.

136

Анонимен

преди 3 години

До 140А кои са законни и имат мнозинство? БСП ли?

135

Анонимен

преди 3 години

ТОВА Е МНОГО ДОБРА ТАКТИКА - ПОМОГНЕТЕ НИ, ИНАЧЕ ТРЪГВАМЕ ПРЕЗ ТЕРМИНАЛ 2 КЪМ ВАС ХАХАХАРАЗБИРА СЕ МАЙТАП, ПОДКРЕПЯМ!

134

Анонимен

преди 3 години

ромите, които крадат тенджери по селата, му се присмиват, че не успял да осъди изнасилвача на бъдещата си жена. Танцьорката на пилон, понастоящем адвокатка-------- Чудех се що за жена се е свързала с тоя злобар, а сега ми се намества картинката. Ченге + прости тутка, това вече е възможна комбинация.