71

Сера по 2-3 часа

преди 4 години

Няма пандемия от Кови-19.

70

Ами...

преди 4 години

Три седмици протести и нулеви мерки. Заразените не само не се увеличават, но дори и намаляват, въпреки двойната бройка направени тестове. Явно дяволът не е толкова черен, а от маските няма голяма полза.Излиза, че все пак Мангъра ще излезе прав, че през лятото нещата ще се успокоят, а при нас лятото е дълго.

69

от_CиднейAaвстралия

преди 4 години

За вирусите не знам но за ръсене на глупости няма други първенци

68

Анонимен

преди 4 години

Правят се на интересни, според мен. Ако от тогава има коронавирус, който е способен да зарази 50% от населението, та и траен имунитет да се формира, отдавна да е плъзнал като минимум в цяла Европа. А там нямаше да чакат над 10 години, за да го "открият".

67

Анонимен

преди 4 години

Абе Шментьо Капелов в сряда ли ще мята оставката?Нали голям протест нещо?

66

Анонимен

преди 4 години

Имунитет срещу грип не се изгражда. Още по-малко стаден, както обичат да говорят.Грипа даже и да си го преболедувал може следващата година пак да те повтори.Съмнявам ме ковида да е по-различно.Виж друга работа е хората със силна имунна система шанса да ги изкарат по-леко е голям.

65

Имам кови

преди 4 години

Имам ли ковид - от 2 дена кашлям, боли ме гърлото.Много хора ще кажат "Имаш Ковид", само че много също не знаят, че симптомите на КОВИ са подобни на Грип и Настинка.Имам Хрема, кихам, усещам напрежение в синусите - но не и главоболие или постоянна температура.Това не е Кови. Образовайте се, преди да търчите като хипохондрици в лекарския кабинет и да се набутате по 100 и кусур лева за тест, който НЕДАЙ СИ БОЖЕ пък даде грешен положителен резултат. Чак тогава ще се наиграете.

64

Анонимен

преди 4 години

Фак NWO

63

Анонимен

преди 4 години

Всички търсят ваксина срещу корона вирусите,пък ние отдавна сме я открилиНарича се Греена ракия с горена захарЕдин виц- ковида преминал българската граница в една китайска раница.И както си мо е редът попаднал в тялото на българин.Ама ха тук ,ха там,навсякъде ракия.Позастоял се,ама за обяд,люта чушка и чесън.Почакал до вечерта червено домашно вино с луканка.Почесъл се и рекъл,тук живот за мене няма,метнал се в друга раница и отпрашил към Западна ЕвропаА там уиски с лед.Рекъл си ех живот здравей

62

Анонимен

преди 4 години

Айде, почнаха се глупостите.

61

Анонимен

преди 4 години

Всичко се прави за подготовка.Топят се ледовете ама наистина яко и на северният и на южният полюс.Кой знае какви вируси ще се разплуват в океаните,замръзнали от хиляди години.От този вирус в момента ще починат не повече от 6% от заболелите.Ами ако се появи вирус от който всеки заразен мре?!К'во павим?!!!Та свиквайте....

60

изнервен

преди 4 години

Глу.пости. Пак ние сме най-големите "разбирачи" в света.

59

Лафка

преди 4 години

Абе, къде е Захари Бахари и брат му наркомана?Божката им секна надника и ги затриха от телевизора.

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 64Вероятно не е сбъркал. Но не разбирам, как от факта, че 2008 са намерили коронавируси при прилепите, следва, че 50% от населението е преболедувало. Прилепите си живеят с тези коронавируси. Намерили са тогава, защото тогава са търсили. Ако бяха търсили 2000, щяха и тогава да ги намерят.

57

Анонимен

преди 4 години

Най-вероятно този вид вирус върлува от много години в света но никои не е обръщал внимание.Да не би през 2020 за първи път китаец да е ял прилеп. Сигурно са яли и преди 2020 прилепи.

56

Чичо

преди 4 години

Отде ги вадите тия фейк нюз бе братчеди. Видиш ли точно тука се появил ковид от прилепи. Що не идете да се гръмнете!

55

Анонимен

преди 4 години

до 63 Лошо Ме иКовид няма хрема и без тест ще минеш.

54

Анонимен

преди 4 години

Вероятно писача е сбъркал и годината е 2018

53

Лошо Ме и

преди 4 години

От 2 дена имам грип - настинка. Кихане, тежка хрема, синузи, кашляне (2-3 пъти на час). Нямам температура, главоболие или отпадналост, тежест в гърдите и т.н.Не е ковид - има нов грип, който дойде от някъде - доста хора го изкараха, но нищо не се казва за него... щото нали трябва да идете да си направите тест - добре са им дошли едни 150 лева - то кокаина е по-евтин

52

Мутафчийски

преди 4 години

Сега ще видите колко много хора ще фалират!Ама яко ше фалират!!!!