62

Анонимен

преди 3 години

А бе, нали е демокрация, що не го смените Борисов като сте недоволни. Веднъж избори, два пъти избори, три пъти избори, все недоволни, и все Борисов избирате? Защо така, нали демокрация такова...?

61

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е най-пошлата и покварена система.

60

Бай Курти

преди 3 години

А,бе другари.Как си въобразявате да свалите Борисов с два файтона хора.!?

59

Анонимен

преди 3 години

Герберастите опозориха страната, запомниха ни само с лошо .Преди бяхме най-верният сателит на Съветския съюз, сега държавата е най-верният сателит на мафията. У нас мафията си има държава.

58

Анонимен

преди 3 години

Сталин е една от най-големите политически фигури в историята. Днес 66% от руснаците имат положително отношение към Сталин. Всички политици от последните 300 години са джуджета в ставнение със Сталин.

57

Възмутен

преди 3 години

"беше вицето Томислав Дончев" Недопустим речник! Недопустим словоред на журналист!

56

Анонимен

преди 3 години

До Здр от Милано,ИталияТакива като тебе ги знаем,отдавна им текат лигите да отстранят ГЕРБ,ДПС и БСП от властта и България да бъде покорена и разграбена окончателно и тотално,повече от година пишат тези техни желания из медиите,ама ние не исакме да отстраним тези партии!Най-много накрая да се обединят ГЕРБ,БСП и ДПС и да ви бият шута на вас,които и да сте!

55

Българин

преди 3 години

За всичко е виновен хомогенитетът на релефността, защото при хомогенната релефност има само един дол и всички дренки са то там, а трябва да ни дойде една хетерогенна релефност с много долове където да ни растат дренките.

54

Анонимен

преди 3 години

Боже мой колко търтеи са се събрали на едно място!

53

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Гледай си "успешния' бизнес в Милано и не коментирай неща, които не разбираш...

52

Bad Company

преди 3 години

До Здр от Милано,ИталияСмешко. Рубладжийски. В Милано бил.....

51

реалист

преди 3 години

Президентска република и гл. прокурор избран избран от народа, а не ВСС. Парламент от 100 човека избран мажоритарно, а не от партии.

50

Анонимен

преди 3 години

До Привет от МиланоБая време ти трябваше да питаш чичко гугъл за някой италиански квартал. Ако под "доста апартамента по света" имаш в предвид шуменската панелка съм съгласен:)

49

Анонимен

преди 3 години

Да тръгнеш да гониш точно най-добрите си министри означава само едно, че си най-големия неекадъърник и бооклуук!!! Без пожарникаря със сигурност може, но да предадеш най-добрите си министри с лека ръка е пълно слабоумие типично само и единствено за самозабравил се пожарникар, без да обиждам по никакъв начин професията!!!

48

Който трябва

преди 3 години

Боже боже, от всички възможни хора точно Тома Биков фурнаджийската лопата ли ще дава квалификации за някого? Написа книга за Бойко и как трябва да влезе в затвора и за пари сега му стана най-големия поддръжник. Айде сиктир с такива политици (и хора като цяло).

47

Анонимен

преди 3 години

До Привет от МиланоЩо ли ми се чини, че в Милано не си стъпвал:)))))))

46

Анонимен

преди 3 години

До Фторник значи,чакате парите от ЕС за да решите какво да правите. Борисов даже не е в парламента за вота на недоверие, явно е сигурен че ще има още евра за крадене. Как ще го подхлъзнат началниците му от Брюксел! Ще бъде епично падане

45

Анонимен

преди 3 години

Изтекоха част от министрите на Радев в служебното правителство: министър-председател - Васил Божков, министър на финансите - Цветан Василев, министър на външните работи - Пламен Бобоков, министър на вътрешните работи - Атанас Бобоков, министър на регионалното развитие и благоустройството - Миню Стайков и министър на икономиката - Николай Банев.

44

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам на Симеонов да е 3 та сила на изборите той направи много промени в законите включително и за хазарта , ако не беше той още щяхте да пълните касичката на Божков и да чакате да ви даде 10 лв .Също и за закона за шума и спокойствието .

43

Анонимен

преди 3 години

До Привет от МиланоЯ ся ни кажи в кой район на Милано живееш, "миланезе"? :))