88

Анонимен

преди 3 години

До ОставкаТакива като тебе трябва най-сетне да решат - ще го лапат илие го духхат

87

Анонимен

преди 3 години

Заблудените които защитават Ахмедчо, та той тези палати ги е направил с краденото от вас, но вие продължавате да нижете тютюн от здрач до зори.

86

Оставка

преди 3 години

Това вече не може да се търпи......ОПГЕРБ трябва незабавно да си отиде,а полицията да реши на коя страна е на страната на хунтата или народа.....

85

Анонимен

преди 3 години

Дуган какво е направил за народа в България,че получава толкова права и власт? По света кралските фамилии живеят по открито от този страхливец, имотите на кралицата на Велика Британия са достъпни за туристи,не се крие от хората,защото им даде безплатна медицина,социални жилища и материална подкрепа.А в България какво-грабеж,социално неравенство и терор.Стига толкова!

84

Анонимен

преди 3 години

Тиквата изпрати първо снощи мутрите си в униформа да пребиват до смърт протестиращите в София млади хора,а сега праща същите униформени мутри да пазят Доган и заграбената от него българска територия.Борисов е вече не само вреден ,но и опасен за България ,ЗАТОВА ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДИТЕ ДО ОСТАВКА НА ТИКВАТА .

83

До 60

преди 3 години

Слави Трифонов и неговата телевизия са единствените които нон стоп предават протеста на българския народ и всяка вечер е в ефир и обсъжда с гости или хора от екипа си теми свързани със сегашната ситуация и сегашните събития! Последното нещо, което може да се каже за него е, че се е "покрил". А че националните телевизии не искат да го снимат е съвсем друг въпрос... Там май трябва да се разследва за търговия с влияние и свобода на словото.

82

Ооо

преди 3 години

I cant breatheИванов е нашия Флойд

81

помощ

преди 3 години

Заплашват ме с убийство !Заложник съм в дома си над 30 дни!

80

Под игото

преди 3 години

Май сме отново по поганско (доганско) игоКакъв е този български кмет Николов? Български или турски е? Кой му заповядва? Борисов ли или Доган?

79

Анонимен

преди 3 години

Не ни отвличайте вниманието с измислени етнически разправии - такива няма да има. Мутрата, която е начело на фашистката хунта от ГЕРБ, трябва да си подава оставката. Това е темата.

78

Анонимен

преди 3 години

Лъсна истината и за слугинажа на бургаския кмет Д. Николов към Догановите сараи.Оставка!

77

България

преди 3 години

Бойко Борисов е задължен да хвърли оставката си още днес. Такава сватба с ДПС направи, че и 2% няма да получи подкрепа

76

Анонимен

преди 3 години

България ви призовава да победите мутрите или да загинете! Живейте за Републиката и умирайте за нея!

75

Анонимен

преди 3 години

Цяла България днес разбра, че началниците на Боко са Ахмед Догани Делян Пеевски.Тиквата ще брани дори с кръв тези две "национални съкровища " на България.

74

Анонимен

преди 3 години

Не се поддавайте на призиви за конфликт на верска основа. Това е целта на мафията!

73

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе е от тяхното малцинство,турчина ,който направи атентата с газов пистолет срещу Доган,той изпълняваше поръчка ,но поръчката не беше нито турска,нито българска,той е един слуга на мощни сили!

72

Мутро-Оставка

преди 3 години

Бойко-тулупа и ГЕРп*раси за пореден път се доказаха ,че са жалки креатури и слуги на мафиота Доган и етническата антибългарска партия ДПС

71

Анонимен

преди 3 години

Пазете се хора един друг.Ако полицията иска да издърпа от тълпата да ви бие. Хванете си се помишка с други хора сключвате си ръцете зад гърба.

70

Българин

преди 3 години

А защо привържениците на про-турска партия са допуснати да пазят сарая на Доган? Спите ли българи? Затова сме били 500 години под робство.

69

Анонимен

преди 3 години

Всеки средноинтелигентен човек е наясно с игрите на банкянския ***, с ехидниченето, манипулациите, обидите към българския народ и всекидневните лъжи. Също и с лъжите на държавния престъпник Гешев. Сега със симпатизантите от ДПС работата е друга. В директен сблъсък няма зор да се влиза, но давайте им повод всеки уикенд да ги возят до Росенец, да видим колко уикенда ще издържат.