52

ТИКВЕНИК

преди 3 години

Какви братя са тези руси монголи васали на първобитен Китай.Смех пълен.============Абе и твоите предци са били роби около 5 века, ама отричаш и заменяш робството с присъствие!

51

GOD

преди 3 години

БарбаГаньос нещо като кръстоска между барбароните и Бай *** ли трябва да значи???Нещо като "Гарсон, бе, ей, дай едно кайве!"??? :)))

50

Анонимен

преди 3 години

*** са славяни само където може да мине номера.Където не може,обръщат палачинката и започват да твърдят че са потомци на ,,велика тартария'' и са дошли от дълбините на тайгата.А истината е че преди да превземат български Казан,са били само едно германско село и нищо повече.

49

Анти-Сорос

преди 3 години

"От години "Последният европейски диктатор" манипулира съперничеството между Изтока и Запада, за да се задържи на власт"=========Това важи НЕ за Лукашенко, а за Тулупа БАРБА ГАНЬОС!КРАВАРСКА ПРОПАГАНДА!

48

Анонимен

преди 3 години

Вече няма братя славяни, питайте поляците. :)

47

Анонимен

преди 3 години

Какви братя са тези руси монголи васали на първобитен Китай.Смех пълен.

46

Анонимен

преди 3 години

И искам да попитам защо Путин обикаля тайгата с американски джип и каубойска шапка, а не с ушaнка и танк? :)

45

ДО 50

преди 3 години

САМО ТУРЧИН МОЖЕ ДА НЕНАВИЖДА БРАТЯТА РУСИ .А БЛОГЕРИ ПРАВЯТ РАЗНИ ВИДЕА ЗА РАЗНИ ИСТОРИИ КОЙ КЪДЕТО СИ ИСКА МОЖЕ ДА СИ ХОДИ КАКТО И ВИЕ БЪЛГАРЯТА С ТУРСКИ КОРЕНИ КОИТО НЕНАВИЖДАТЕ БРАТЯТА СЛАВЯНИ.

44

Анонимен

преди 3 години

А пък аз днес попаднах на клипче в ютюб, което се казваше "Как в.ти замуж во Франции? ".А вчера имаше едно - "Сколько стоит переехать жить в Европу? ". А преди това имаше едно "Как сделать европейский ремонт?".Русофилите и руснаците как биха коментирали това? :) Нещо не ми се връзва с "перфектното" състояние на Русия и Белорус.П.С. Тук в България никой не е тикнат в затвора заради ковид. Не знам от къде имате такова инфо. П.П.С. И дочух, че американската армия има лекарство за ковида.:)

43

Анонимен

преди 3 години

"ЕС ще гледа Сърбия през крив макарон!" Хапчетата бързо! Това е все едно да кежеш САЩ ще гледа Северна Корея и Тамбукту през крив макарон. Ама защо по дяволите ЕС трябва да иска Сърбия с изостаналия си стандарт да е в ЕС. точно обратното - Сърбия иска да влезе в ЕС,за да не са клошари като руснаците. Никъде не съм чул ЕС да кандидатства да включи Сърбия в пределите си. Но Сърбия изявява желание да се включи в ЕС.

42

Анонимен

преди 3 години

До ДО 37 И 35 ФАШИСТАПропагандата ти НЕ МИНАВА,ти работиш срещу България,а аз обичам България,това е разликата между тебе *** и мен,Гешев е достоен прокурор,мразят го престъпниците,криминалите,антибългарите и крадливите олигарси!ГЕРБ също няма алтернатива и е най-доброто за в момента в България и най-патриотичната партия,затова ги мразят предателите,ако се появи нещо по-добро,ще гласувам за него и ще го подкрепя!Но компроматите срещу Бойко,съвсем "случайно" се появиха,след като Цвък напусна

41

Сата НАТО

преди 3 години

Олигарх е човек, забогатял от държавни поръчки. Така че всеки богат гербаджия е олигарх, а главният олигарх е Борисов.

40

Щирлиц

преди 3 години

А у нас кога ще има такъв диктатор?Защото има доста отпадъци за изхвърляне.

39

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Значи в Беларус всичко е спокойно и Лукашенко отново ще бъде избран. В началото на годината имаше абсолютно същият "анализ" но за Сърбия и Вучич. Е, вучич отново е избран и ясно заяви, че ЕС ще гледа Сърбия през крив макарон!

38

КОМУНИСТ

преди 3 години

НА БАТЬКО МОЖЕ ДА МУ ДИШАТЕ ПРАХТА .ЖАЛКИ ФАШИСТЧЕТА .ИМА ДЪРЖАВНИ ЗАВОДИ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА В БЕЛАРУС Е 600 ЕВРО ТРЪГНАЛИ ДА ПИШАТ ПРОПАГАНДИ А ПУТИН Е ВТОРИЯ ГОРБАЧОВ ВИДЯ СЕ КАК ПРОДАДЕ РОССИЯ НА 13ТЕ ФАМИЛИИ...

37

Хемус

преди 3 години

Имам претенции,че съм бил с всякакви жени от източния блок,но единствено съм удрял на камък с беларуска!Страхотни мацки,но много трудно влизат в леглото!Не отричам и че са интелигентни жени!За сметка на това съм туширал украйнка за шоколад 'Милка'!Хубави времена бяха

36

Дръж се, бацко

преди 3 години

Като добавим към тези западни измишльотини и дивашки разюзданата, направо истерична злоба на руската пропаганда срещу Лукашенко, ще ви светне лампичката - хитрецът, преструващ се на *** селянин, е настъпил всички "велики" по мазолите с почти непокътнатата независимост на Беларус. Жалко, ако силните гадинки се договорят както 2011 г. и го сполети съдбата на Кадафи.

35

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОГешев е достоен прокурор,с такъв прокурор,можем да се гордеем,мразят го престъпниците,крадците,олигарсите и така трябва,не е на този пост,за да им угажда, а да служи на народа си!Твърдо заставам зад Гешев и не съм от никоя партия,така че,не пропагандирам за никой , както правят тук троловете,а гледам кое е добро за България и Гешев е ДОБРОТО!

34

СПАСЯВАНЕ С БОЙ

преди 3 години

ЧЕНГЕТАТА ТАКА СПАСЯВАХА В ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ДЪРЖАВИ С ПАЛКИ БОЙ ПРЕБИВАНИЯ И НАТИКВАНЕ В АРЕСТИ И ЗАТВОРИ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА ВОЕННОТО ПОЛОЖЕНИЕ КОЕТО БЕШЕ НАРИЧАНО САМОИЗОЛАЦИЯ.ЕВРОПА Е ПЪЛНА ДИКТАТУРА А НАРИЧАТ ПОСЛЕДНИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН ПРЕЗИДЕНТ ДИКТАТОР МНОГО ИНТЕРЕСНА ГНУСНА ФАШИСТКА ПРОПАГАНДА.ЗНАЧИ БИЕНЕТО И УБИВАНЕТО НА НЕВИННИ ХОРА ОТ ПОЛИЦАИ СЕ НАРИЧА СПАСЯВАНЕ И ДЕМОКРАЦИЯ А ЧОВЕК КОЙТО НЕ ЗАТВОРИ НАРОДА СИ БИЛ ДИКТАТОР ...КАК НЕ ВИ Е СРАМ ФАШИСТИ!

33

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОГешев е достоиен прокурор,с такъв прокурор,можем да се гордеем,мразят го престъпниците,крадците,олигарсите и така трябва,не е на този пост,за да им угажда,а да служи на народа си!Твърдо заставам зад Гешев и не съм от никоая партия,така че,не пропагндирам за никой ,както правят тук троловете!