102

Койчо

преди 3 години

Като ти гледам мутрата как трепери от страх маи вече си паднал в гроба тулупе

101

Анонимен

преди 3 години

Абе имаш едни 30-40 кила и едни милиарди които ти тежат ама иначе си във форма.И на шкафчето имаше "фастумгел "за мазане на колената.Не е леко да се носи такъв товар о кила,кюлчета и евра

100

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да бъдат озбири комунистите след 1989-а ....

99

Анонимен

преди 3 години

Еех..., Винету, "Глупоста" - болест не я лови!!!!

98

Анонимен

преди 3 години

Извинявай, но какво е рова цвък?б

97

Кардиохирург

преди 3 години

Както си в отлична форма така ще те покоси инфаркт или инсулт, от многото проблеми които имаш.

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104 : Цвък не беше ли дясната ръка на Бойко, не беше ли той който говореше вместо него?Сега като го няма Апартамента и шок и ужас, Бокича не може да върже две думи на кръст...ха хах

95

Анонимен

преди 3 години

До ШопоПущиха си го, и то неговите си. То просто, та се не трае.

94

Анонимен

преди 3 години

До ШопоТоя май още не се е усетил ,че го пущиха по пързалката...------------------Тази статия е внушение,искат да кажат - "вижте колко е злобен Бойко",това е манипулативна статия,за да намразят хората още повече Бойко,докато беше цвък в ГЕРБ,нямаше такива неща.Но все пак,БСП и ДПС управляваха по-добре страната и хората тогава имаха повече свобода.

93

Шопо

преди 3 години

Тоя май още не се е усетил ,че го пущиха по пързалката...

92

Анонимен

преди 3 години

До Н А С О Ч В А Т Е ЛДа клипа е озаглавен "Извънредно положение" и описва реалната обстановка встраната ни. Заслужава си да се гледа.

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 97На мен БСП не ми е любима партия, но все пак Бокича е бил член на тази партия и е бивш охранител на Тато, така че има съвест човека и не е лъжец...ха ха.Да не говорим че е бил от СИК, е не е бил голяма риба, но важното е че ДС разбраха че се харесва на *** и направиха проект.Разбира се, дай му власт на пр истака и му гледай сеира, само можем да гадаем какво ще стане....:)

90

Ирина

преди 3 години

До Н А С О Ч В А Т Е ЛМного як клип. И много показателен. Още вчера го споделих.

89

Н А С О Ч В А Т Е Л

преди 3 години

Гледахте ли в Ютуб новият клип на Слави Трифонов? Ако не сте, просто напишете в търсачката Слави Трифонов. Между другото, клипът е събрал над 4000 харесвания за отрицателно време. Гледайте и споделяйте във фейсбуците си. Приятно гледане!

88

Анонимен

преди 3 години

До Човекдо 88: Маймуните разбраха, че е фотошоп, ама ние хората знаем, че снимките са реални и автентични------------По интересното е друго,кой ги е направил и поръчал снимките и защо се появиха точно сега,точно в деня,когато един герберер на пусна ГЕРБ?Друга грешка на ГЕРБ е мачкането на президента и БСП,колкото и да са смазани БСП, това е любимата партия на много хора в България- реален факт,да не кажа на мнозинството,те се заканиха да смачакат БСП и така предизвикаха омраза срещу себе си

87

Анонимен

преди 3 години

Де са ни трите хиляди Леа заплатата уеееееееееерееееееееееУуууууууаууауууу

86

Човек

преди 3 години

до 88: Маймуните разбраха, че е фотошоп, ама ние хората знаем, че снимките са реални и автентични

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90Защо обиждаш тулупа, той е атлетичен и спортен тип, мисирките го обожават...ха ха.До 91 - Не се ли чувстваш поне малко засегнат, че те управлява такъв атлетичен и умен човек като г-н Борисов.

84

Анонимен

преди 3 години

Откакто БСП и ДПС и Орешарски паднаха от власт,страната затъва в блатото,не че и тогава беше прекрасно,но не беше толкова зле и не умираха толкова хора,имаше и повече свободаСтраната ще се ограби и превземе натам вървим,без значение кой ще управлява,но можете да раздадете поне на всички хора в България по нещо,за да имат и не бягат от България,а се занимават с някакъв бизнес,имат собственост,да влагате в хората,за да спрете демографската катастрофа,вместо в некачествени пътища,асфалт не се яде!

83

сокол

преди 3 години

Срам за читави,талантливи,смели и работливи българи да ги управлява един полуграмотен,пр..о.ст индивид! По него навън съдят за всички българи...То няма хора вече да му кажат-стига,дотук беше! Без него няма да е по-лошо,защото няма накъде.Ако се махне-много хора ще се завърнат.Но докато той върти в "ду.па.ри.те" на хората-няма.Той спира прогреса на държавата,защото така му е наредено от господари ,където сега горят градове...Народ на Левски,Ботев-не търпи игото на мафия!