105

Анонимен

преди 3 години

Тоя защо не мине по Петрохан да види какъв е кошмар движението. Точно оправиха пътя и те сега пуснаха огромните тирове да го разбият отново, да не говорим, че тези огромни камиони не могат да вземат завоите там и става чудно задръстване. До кога ще се правят нещата без никаква мисъл и ще се прелива от пусто в празно. Това са нашите пари, които те най безпардонно харчат и най вероятно и си свиват.

104

Анонимен

преди 3 години

Чакаме фейка за Ангелкова.Например: Кажи й да каже, че законът е за кон като нея, не за лъв като мен.

103

Анонимен

преди 3 години

Истински фейк, който е много оригинален. Как са го измислили и сглобили? От кои интервюта? Имаме истински магьосници като оня хакер от НАП-лийк. Евала на актьорите. Ненчо ли е, Шкумбата ли е, Радков ли е? Всеки може да е. Много имитатори, всеки иска да вземе от славата.

102

Анонимен

преди 3 години

А за Ангелкова и Захариева сигурно записа е с червена точка.

101

Умник

преди 3 години

Браво бат Бойко. Давай все така. Бог да те благослови

100

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно беше да се види как вестници и телевизии започнаха да лъскат образа на Боко 2006-2008 за да се разбере, че това е избора на мафията. Тъпотата на българина не може да е оправдание. Като си ***, че да си избрал Боко, поне не гласувай в бъдеще!

99

Анонимен

преди 3 години

Бойко е най-добрия и значим избор на седесарите.

98

лайв фейк

преди 3 години

Дори на живо хиляди хора да видят как борисов краде ,лъже и изнудва пак ще измисли някаква глупост:-лайв фейк с холограма-масова халюцинация-не е бил тойТака или иначе човек трябва да е *** като трактор за да му се върже на лъжите

97

Демократична Офца

преди 3 години

Предлагам на изборите да си изберем друг овчар да се грижи за нас и да ни оправа живота. При демокрацията можем да си менкаме офчарите, ако офчеря не служи на стадото, ами го стриже, демокрацията е най-добрата система за нас офцете!

96

Анонимен

преди 3 години

Много ми харесва като разказва как е прекарал другите премиери и как се прави на ербап. Ееех, Бойко, ако наистина беше такъв, ама наш Бойко пред господарите от Брюксел и Вашингтон е мушичка, кротък е като мравка.

95

ББ

преди 3 години

***, не очаквам сам да си подадеш оставката, трябва овцете да се събудят

94

Изтънчен Литератор

преди 3 години

Абе ние българите сме народ от изтънчени, финни литератори и поети които се изразяваме изящно, с финес, и литературно, абе не мога да разбера значи, от къде ни идват такива прости политици които говорят така просташки като каруцари, от къде са дошли значи, мене значи много ме учудва това нещо, седя на дивана и се чудя значи!

93

ясно е

преди 3 години

ясно е ,че по-умните потребители които ползват интернет вече са се ориентирали и са разбрали що за птица е Бойко - не му вярват и това е видно по коментарите навсякъде в интернет.тези които разчитат само на телевизия може все още могат да бъдат излъгани

92

75

преди 3 години

Господин Мутра, гледам че в партия Гроб просперират наркомани,мутри и мутреси,май това е Бъдещето на България.

91

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Вие сте нашата гордост другарю Борисов!!!

90

Анонимен

преди 3 години

И сега Цвета как ще се ръкува и гледа с фюрера,като знае какво си мисли за нея?

89

Анонимен

преди 3 години

Яка цензура!

88

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще си смени името на Бойко Джи и следващата му песен ще се разправя за далаверите

87

Добра реклама

преди 3 години

Задача за средноумни гербаджии:Новите магистрали на Баце пропадат чак на втората година. На коя година ще се срути тунела под Шипка?

86

Анонимен

преди 3 години

цялата държава е един дийп фейк..