138

До 145

преди 3 години

Говорим за маските в магазините бе комлексарио. Закрити пространства. Толкова ли ти е гроз.на устата че не можеш да помислиш да предпазиш околните?Ти наясно ли си в колко магазини,банки,предприятия ит.н. персонала трябва да седи по цял ден с маска. Мн хубаво звучи слагаш я за 5 мин пазаруваш и я махаш, я питай касиерката кога я маха и как е 8-9 ч с нея. Теб като те е шубе 3 маски 2 шлема 4 чифта ръкавици . Но не си мисли че другите са като теб.

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Не влизай! Аз също неща влизаш, стой на вънка и рови по кошовете храна!

136

Анонимен

преди 3 години

аз повече в магазин няма да стъпя ако няма маски, те се бутат, не спазват дистанция, без маски риска от зараза става много по висок. ако трябва ще пазарувам онлайн докат не се измета от тази скапана държава

135

Анонимен

преди 3 години

какъв герб бе, ние сме нормални хора които разбират колко в важен стадния маскопредпазител. ае вие с акъла ли сте си?

134

за неразбралите

преди 3 години

искаме маски в магазина за 5 мин., за да не ни затворят с тиквени заеми за 5 месеца. Поняли? Ъндерстенд? Хабен зи ферщанден?

133

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГоворим за маските в магазините бе комлексарио. Закрити пространства. Толкова ли ти е гроз.на устата че не можеш да помислиш да предпазиш околните?

132

до тъпанари

преди 3 години

има винаги ***. ще мине една седмица след свалянето на маските и тогава се обадете. Но тогава да знаете, че пак ще сте под ключ. и задължителни маски на открито, защото не сте могли да ги поставите за 5 мин в магазина.

131

омерзен

преди 3 години

Ето фактите с и без маскари !Блумбърг : България заема 48 място по справяне с кризата .Световната банка : Очакван срив на икономиката на България 6.2% . Равен с този на Русия и най голям в ЕС .

130

Анонимен

преди 3 години

Кви маски е дядо! Вие ГЕРБ сте едни *** на извратените травестити от ЕС и се подиграхте с българите да ги заплашвате със затвор и глоби ако не ги носят хирургични маски. Вие сте направо за трепане за дето ни осквернихте и подиграхте с нас!

129

Задължителни мацки

преди 3 години

Ако автобуса ходи до село, пак ли задължително?

128

православен патриот

преди 3 години

Услади им се на гербавите това положение ! Така по успешно доят овчиците !

127

Анонимен

преди 3 години

Германия не са слагали никога маски навън, лъжецо, нямат такива дори сега, освен в транспорта и по магазините. И то от 2 седмици насам. Не са на всички закрити места с намордници. В повечето държави дори и това не е така. Спрете да си измисляте и се маскирайте колкото щете, но разберете, че няма как цялото население да ви играе по гайдата. Идете да си лекувате хипохондрията и останалите заболявания и не тормозете околния свят със себе си.

126

Анонимен

преди 3 години

"Маската не предпазва носещия я, предпазва околните. Когато всички я носят е ефективно. Който знае англиийки да се разрови, навсякъде го пише това. Който не е учил, да си вярва на глупостите..."Няма как и няма смисъл цял живот околните да те пазят, маскирайки се.Свикни с идеята. Вече няколко месеца имаше на разположение, да се сетиш и да помислиш. Ама ти дошли наистина много "глупостите".

125

Анонимен

преди 3 години

Умните хора точно сега си налагат карантина

124

Анонимен

преди 3 години

Слушайте разбирачите дето казват че 500 микрона маската не го лови. Те смятат че вируса лети на самоход и пърха с криле като комар.

123

outlander

преди 3 години

До реалнафантазияmnogo fantazirash ili fanatizirash , spoko - kakvo ti vliza s granicite stoy si u seloto

122

Анонимен

преди 3 години

Чакаме итакианския сценарий.

121

До 132

преди 3 години

Ей не си казваш... а на тиба мирише ли? А? Уцелих нали ! Хе хе споко бе човешко е. Тука 99% от безработните писари комунисти са на твоето дередже споко ;)

120

128,

преди 3 години

Любител на слагане на разни па рцали и какво ли още не по устата си явно ти, щом толкова ти е мило парцалосването. Но пък ние не ти пречим - слагай си каквото искаш - на нормалните хора това не пречи.

119

Анонимен

преди 3 години

Това с магазините не отпадна ли още при падането на ИП? Съвсем се обърках. Струва ми се, че и Ананиев е объркан.