299

Идеалист

преди 4 години

Подигравка със спорта и всики. Наглеци са и Божков и Борисов. Такова нещо при Тодор Живков не можеше да стане. И двамата са просто долни хора!

298

Анонимен

преди 4 години

До OhhДори не ни интересува джиросването и ритнитопковците,даже и да ги няма,няма да ни липсват изобщо!

297

Анонимен

преди 4 години

Какъв е смисъла от футбол и да тичаш подир една топка е полето?Никакъв.По-добре да вложат парите в създаване на работни места,бизнес,в децата по домовете и други полезни неща.Сега покрай коронавируса,доста държави одържавиха(национализираха) собственост и фирми.

296

ББ

преди 4 години

Джиросване...и на бойко властта и на черепа парита са докопани с измами и кражби...с превръщането на вашите,на предците ви,на децата ви животи в разменна монета...в жертви,от 30 г. държавата ни се управлява от неграмотни и алчни мутри..не виждам защо се кефите...сметките ще ги платите вие,проблема е в "матряла"..поема "ценностите"които му внушават...ковчезите нямат чекмеджета и офшорките ще останат пусти и чужда собственост...въпрос на време,управляват ви фашисти от 30 г.

295

Анонимен

преди 4 години

По около минимум 6 различни телевизии се изказаха 5-6 различни адвоката и никой не можа да каже дали има или няма конфликт на интереси.

294

Койчо

преди 4 години

Докато джуркаше ваксините тиквата го джиросаха много яко

293

Представям си

преди 4 години

циментовата глава как се е изживявал пак като герой докато е носил хартишките. Какво ли би се получило, ако съдбата се бе помайтапила и ги бе събрала със слИва Николова...земята ни можеше да стане люлка на нов вид " хомо еректус *** социетатис максимум" - " човек изправен, с циментова глава" ( "сапиенс" не е пропуснато случайно )

292

Бате Гошо

преди 4 години

Сменят името на Левски на Бате Борисов.

291

Ани

преди 4 години

Аз и друг път съм твърдяла че предаванията за футбол трябва да бъдат пущани след 22:00 по кодирани канали за да не се уврежда съзнанието на подрастващите.

290

Докс

преди 4 години

До някой сиДжигер на турски е черен дроб, ако искаш да си точен думата, за която говориш е джигеросванеАма нейсе.....

289

Анонимен

преди 4 години

За тези хартишки няма ли кошче?Ако бяха кюлчета- а, "В къщи ли си еТинка,вижте другата картинка".Учи се в първи или втори клас.Днес не могат да четат,*** еднокнижници.

288

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Колко неща фалираха на ТЕРИТОРИЯТА и все виновни няма,което е НОРМАЛНО!!!!Нищо чудно и Левски да ги последва......нищо не ме учудва ........

287

Варна

преди 4 години

Абе цяла държава с юристи работят за боко, как пък точно Божков го е изработил? Хабите си клавиатури те тука... Обаче цирка е пълен, взел съм пуканки и биричка и чакам утре отговора на баце... Ахахаха

286

Анонимен

преди 4 години

БАЙ *** от Банкя ще оправи и Левски.Той е всемогъщ.

285

Анонимен

преди 4 години

Мен пък ме кефи колко ниско падна онзи дъртия комунист Диков. Пък тези които се кефят на Божков просто не ги разбирам - да харесваш един от "героите" на прехода - човек виновен за всевъзможни престъпления и съсипал хиляди съдби...Жалко че Борисов е толкова мекушав. Ако някой се опита да си прави такъв т.шак с Путин или Си онези веднага пращат човече с новичок.

284

Шумен

преди 4 години

Големия шум тепърва предстои

283

Анонимен

преди 4 години

Браво ЧЕРЕП.Само така.Сега Суджука да му мисли.

282

Анонимен

преди 4 години

Много глупав ход на Божков.

281

някой си

преди 4 години

Джиросване значи някой да ти изкара джигера /далака/!

280

izh

преди 4 години

Хвърлям един поглед на коментариите и все същото. На комунопитеците само една злоба им е останала. Червения "бизнес" неистово търси начин да се споразумее с бат ви Бойко и да запази награбеното. Ами вие първи гърмите при всяка договорка Париците раздавани на нашите хорица все повече ще намаляват. Утре е ... Кучетата лаят, кервана си върви.п.п Злобните хорица са затормозени психически, а това означава просто кратък живот. Така че - имате избор !!!