128

Гневен

преди 4 години

Щеше въобще да няма КПП-та, само заради тези тарикати, които не се спират, заради тях страда цяла София!

127

Анонимен

преди 4 години

До Мама РосоОчевидно е, че в България няма никакви забрани. Ако имаше забрани нямаше да можете да пътувате никъде. Ако имаше диктатура, такива кeлeши като тебе, нямаше може да пишете глyпocтите си по форуми. Но и това време се задава заедно с втората вълна на вируса. Това, което е сега е само репетиция за това, което се задава. Тепърва ще разберете какво означават "строги мерки".

126

Анонимен

преди 4 години

Гледам лика на Милен Цветков и на това недоразумение.Изражението казва всичко.

125

Анонимен

преди 4 години

До квото сме поселиЩе паднат, когато те решат. Не зависи от това колко спазват мерките.

124

Анонимен

преди 4 години

С тези досъдебни производства сега тези наистина няма да могат да почнат работа :)

123

г-н Рено Шафран

преди 4 години

Г-н Министър, Дека ви е челото? Да ви фотошопна ли малко - ще взема от Сузанитка и ще дам на вас. :DХехехехе бъзикам се де.

122

Анонимен

преди 4 години

До 124И каква е тази работа? Складов работник за 1100 лева. Шофьор на бус за 800. Хаххахахаххахахаха! Ме те трябва същите считани професии, като онея дето изреди.

121

Анонимен

преди 4 години

Ами за тези които ни лъгаха....какво?Цветя и рози и секс в различни пози ли?

120

Анонимен

преди 4 години

До 112Може би не можем, защото по нищо не се различава.

119

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЩом два месеца стоиш без работа, явно не ти се работи. Работа има колкото искаш и в България и в чужбина. Е, вярно, че не се търсят бармани, DJ, аристчета и подобни льoxмани, но всякакви други се търсят.

118

хаха

преди 4 години

А сега, наядохте ли се на агнета, напихте ли се на ракия със зелена салата! А сега стойте затворени! А тези дето са лъгали сега досъдебни производства!

117

Мама Росо

преди 4 години

До 106Това ,че е приключило не означава ,че е забранено!!!В много малка част от света тази криза се ползва с политическа цел. ( за съжаление в България )Няма забрани , а предписания,който да бъдат изпълнявани доброволно.Пътуванията и заразата КПП-тата не я ограничиха или спряха.

116

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха,на селцата и малките градове няма КПП-та бе мозък ,ние си ходим където поискаме.Ти дремеш като каторжник и ставаш прав като почнат брифингите.

115

Анонимен

преди 4 години

Не мига да напускам града вече месец, но отказвате да ми възстановите парите, дето дадох за винетка, нали? Брат ми Ина тично 8 месеца стаж и го съкратиха, следователно една стотинка не му дадоха обезщетение. Поне върнете парите за осигуровки, дето е внасял. Ако не бях аз, щеше да умре от глад.

114

Анонимен

преди 4 години

Дали ще дочакаме хората да се вдигнат и да си поискат живота обратно? Кои са тези да решават какво да правиш или не ? Който го е страх да се заравя в дупката си и ако иска да умира от страх. Това не се търпи повече.

113

Затваряй

преди 4 години

Бай *** не се наяде и не се напи затова е цялата работа! Хипермаркетите пълни, не се наяде дебелия бай ***, количките пълни до горе и само с лапачка и пиячка!Затваряй бай ***, он нема спирачки иначе!

112

Анонимен

преди 4 години

В САЩ драстични са спаднали смъртните случай причинени от настинка (да, рядко е, но се случва), грип, инфаркти, инсулти, белодробна недостатъчност, сорями миналата година за същия период от миналата година. Обаче Ина почти еквивалентен брой на хира, починали от корона вирус ... Хммммммммммммм

111

Анонимен

преди 4 години

квото сме посели,Абе смени поне веднъж бе, стига с тая ракия и агнешко.

110

Анонимен

преди 4 години

Абе ей, аз за кво платих данъка на къщата, като не ме пускате да си отида?! За кво ви платих винетка, като не ми давате да изляза от града!! Само лапачка искате ама накрая ще го лапнете големия!

109

Ямболски Цървул

преди 4 години

Имам вече предупредителен протокол,за дето ходя без намордник...Ами ще продължавам да ходя без намордник! Очаквам скоро глоба! Не ми пука! НЕ СЪМ ОВЦА,или КУЧЕ!