52

Анонимен

преди 4 години

Никакво отваряне на паркове... По Великден се видя колко е отговорен и дисциплиниран Бай ***...Стадния ефект веднага ще се прояви. И без това хиляди не спазват никакви мерки.

51

Анонимен

преди 4 години

Нещо явно сте прикрили броя на заразените ли.. И с тея паркове да се оправдаете? Няма логика установяват се заразени, и паркове ще се отварят. Нали ББ каза, че здравето на народа му е важно.Да се махнат КПП. Няма смисъл от тях. Освен ако не лежат на това, да има неверни данни и да пълнят хазната от глобите.

50

До 35

преди 4 години

И сега кажи как са починали 4 хиляди човека от свински грип в България за по-малко от месец, а 400000 да били заразени.

49

Хора

преди 4 години

Даже и да се умира искам да съм на слънце и въздух, а не под полата на баба ми. Квото искате правете!

48

! искаме природа !

преди 4 години

Всеки се чуди как да избяха на въздух и зеленина! Времето се затопли - пролет е! Тъпите ви КПП-та не спират народа да пътува, *** ви ограничения за движение не се спазват! Отхлабете положението с разходките сред природа и пътуването до близки природни местности, защото все повече нарушения ще има! Не можете да държите хората на синджир до безкрай! Прекалявате!!!!

47

Бум

преди 4 години

Докторите са против това е политическо решение и ще доведе до нови заразени,като се има предвид манталитета на тълпата.

46

Садисти

преди 4 години

На бившата даскалица ще и бъде за последно, ако не пусне децата в парковете, само да посмее да ги ограничи възрастово... Ще стоят като затворници от "Алкатраз" вкъщи, а онази ще сади скъпи луковици, за да ги гледат кучкарите. Садисти, изчерпа ми се човешкото търпение! Какъв ви е проблемът да глобяват е *** без маски и да пуснете децата в парка. Всички отговорни родители извеждат децата си с маски. Нито има толкова болни, нито ще има.

45

Анонимен

преди 4 години

Хората са овце и няма да спазват дистанцията, само ГРОП не са овце и ще спазват дистанцията дори се лекуват по метода на Ананиев с пapцал на устата.

44

БАНко

преди 4 години

ВСИЧКО ЩЕ ВИ СЕ РАЗРЕШИ ОТ ТИКВАТА ЗА ИЗБОРИТЕ , ДА СЕ РАДВАТЕ И КРЪСТИТЕ С ЛЯВАТА РЪКА !АКО ВЪОБЩЕ ВЕЧЕ ИМА ИЗБОРИ

43

kris

преди 4 години

Да отворят парковете, планините, да може да си ходим по вилите - нека останат правилата за спазване на дистанция, да не се събират хора на групи, да се носи маска и тн! Пуснете ни сред природата - държите ни вързани като животни, събира се енергия, като се отпуши и ще стане страшно!!!

42

Мама Росо

преди 4 години

Давайте смело Генерале , то всичките закони ,разпоредби,указания и забрани ги правите вие с вашите колеги на принципа "Проба Грешка" или ако мине ,мине ...ако ли не ще го отменим и готово.Да не са опитни мишки хората , та експерименти да се правят!!!Не кметовете,Вие го измислете - нали оглавявате Щаба ( или мисленето не е включено в работната характеристика на никой )Няма такава държава !!!!!

41

Анонимен

преди 4 години

Отваряйте София ! Всички ще си идеме по вилите - Това е Изолация !а в парковете какафония - беснни колоездачи, големи групи деца по катерушките, изкукали пенсии по пейките, тумби дрогирани и пияни , кучетаааа ....- Утопия !

40

Лошо

преди 4 години

Голяма грешка но после кой ще носи отговорността?

39

Анонимен

преди 4 години

Когато заповедите са малко , ама съвсем " малко умни" и вечерния монолог с много пяна по устата с израза "Азъ, г'з' " те полива .....няма да стане !

38

Факт

преди 4 години

Пак повтарям не вируса а простотията и манията за величие ни убива.

37

до 36

преди 4 години

Дай сега, понеже няма КОЙ, ТОЙ да е вечно.......така ли?!

36

Ужас

преди 4 години

Докторите им казват не пътувайте ще разнесете заразата а те пътуват,представете си какво чудо ще е по парковете?!

35

До 34

преди 4 години

А поне всеки трети от тия с маски ги носят шод брадичката си колкото да я сложат веднага ако мернат полицай. За какво говорим ?

34

до 20

преди 4 години

И аз съм за. Имам Вила на 70 км от София, сред гората. Най-близкия живущ е на половин километър. Къде има по-голям шанс да се заразя/да заразя - тук, дето само докато сляза през входа да изхвърля кофата и съм се разминала с 3-*** съседа, или в гората, дето няма никой?! Това в КПП-тата е ВЪРХОВНА глупост, затварянето на планините и парковете също!

33

До 32

преди 4 години

Чистим ги... и идва КОЙ?!! Червените сме им сърбали попарата, "автентичната десница" са още по-плачевни, кого да изберем ?