137

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

до 139:Гърците идвате от Африка така че родните ти ЕТИОПИЯ СУДАН И ТАНЗАНИЯ те зоват!!!! там е твоя дом

136

Анонимен

преди 4 години

До 135 Калеко АлекоЗащо използвате ник с това име без разрешение ? Нарушавате авторски права и е подсъдно. Защо не е блокиран този профил ?

135

Анонимен

преди 4 години

И кои са тия демократични ценности дето казва автора ? Сигурно намеква за демократизирането на Ирак, Афганистан ,Либия, скорошния опит със Сирия ?

134

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

до 139:дома ти е в АФРИКА БЕ кво правиш тука? пък и Българите сме дошли от АЗИЯ така че ти не си НИКОЙ ДА КАЗВАШ КОЙ КЪДЕ ЩЕ ЖИВЕЕ РАЗБРА ЛИ АФРИКАНОС? от 10 ГОДИНИ ЖИВЕЯ В ТАЙЛАНД(ЖЕНА МИ Е МЕСТНА БУДИСТКА) И НИКОЙ НЕ МИ Е КАЗАЛ ДА СИ ХОДЯ ОТКЪДЕТО ИДВАМ!!!!!

133

Тотални глупости

преди 4 години

Статийка така, за запълване на сайта .........

132

Психопат глобален

преди 4 години

До БЪЛГАРИН БУДИСТаз съм в дома си и АЗ КАЗВАМ КОЙ ЩЕ ЖИВЕЕ В ДОМА МИ !а ти с твоя юдо-масонки глобализъм и психопатска толерастия няма да ми казваш какво мога и каво не мога в дома си ...... ддръвник перверзен глобален !!!

131

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

тва верно ли някой още вярва че има хора дето да бачкат за 1 долар на ден? тези надници може да ги има единствено в Африка,Латинска Америка и Източна Европа но в Азия няма такива дето да бачкат за 1 долар на ден....

130

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

до 136:тука става въпрос за АЗИЯ а не за АФРИКА(родината ти) и ти не си НИКОЙ да казваш кой къде ще живее!!! ето например аз живея в Тайланд от 10 години и никой не ми е казал да си ходя откъдето съм дошъл............

129

8

преди 4 години

Пожелавам им да си цъфтят колкото искат, ама да си седят у Азия и Африка!

128

Калеко Алеко

преди 4 години

Както винаги заклинателите на тези черни за Европа прокоби, сигурно под "процъфтяващата Азия" имат предвид страни като раССия, Китай, а защо не и Северна Корея ... Френското списание "Le Monde" май е дотолкова "френско", доколкото името му е изписано френски, а финансирането му може и да идва от някоя офшорка на Вирджините, която се подхранва от касичката на Сибирската бензиноколонка ... !!!

127

Анонимен

преди 4 години

От къде е крднат текста?

126

V

преди 4 години

Четвъртия райх ке падне.Само да не е толкова кърваво като третия .Народен съд за гербавите фашисти .Народен а не доя инпутентния дето е сега ;)

125

ОФ

преди 4 години

До Христо ХристовРазбран бях превратно. Под "колективен запад" да се разбира държавите, имащи склонност да се обединяват в групи по интереси - G7, военни атлантически съюзи и тн - и хвърлящи се смело и колективно в борба със световните заплахи. Така написано може би повече ще се хареса:Хуманитарните резултати от пандемията се превърнаха в безспорен показател за плачевното състояние и фиаското на златно-милиардните групи по интереси.

124

Анонимен

преди 4 години

Вижте в Азия колко са процентно заразените на 100 000 човека и ще забележите, че азиатците са много по-дисциплинирани от нас. Много по-сериозно гледат на проблема. Ние сме пракелено либерални общества и затова ще пострадаме най-много от вирусите.

123

До 126

преди 4 години

Детрот е населен предимно от нееегри, а както знаем, те са по-опустошителни от атомни бомби. Те са като нашите роми, но с автомати, АР-15 и други. Живеят на помощи от държавата, все белият човек ги потисква, а знаеш ли, че най-богатите квартали с нееегри имат повече пресътпност от най-бедните с бели хора в Америца?

122

Русия

преди 4 години

Вижти Шанхай, вижти Детройт и ши стани ясну кой кой е иде са намира.

121

от ЮАР

преди 4 години

Америка и Англосаксите имат две-трети от ТОП100 университетите в света! Сега, когато Америка ще изтегля от Китай все повече производства, Европа ще трябва да следва същата политика. Карбоновите квоти и цените за тях трябва да се махнат или минимизират, както и влиянието на синдикатите - тогава, фирмите сами ще се връщат в Европа. И още нещо - ако някой ден реално възникне опасност Китай да претендира за ръководна роля в света, Америка няма да се колебае да използва ядрени оръжия и ще ги попилее.

120

Хахаха

преди 4 години

И що азиатците бягат все на запад? Ще им се на някои, но няма. Ще затворим Европа и да ходят ЮК....

119

Анонимен

преди 4 години

САЩ имат голям коз в ръцете си - военната сила, с която империята на злото подчинява останалите държави по света.

118

Анонимен

преди 4 години

Затова е сега войната. Глобалистите искат да потопят запада и САЩ,вече не им тряват,и да издигнат Китай,като наложат китайската политическа система на целия свят,който да се управлява от тях,чрез едно правителство.