117

Христо Христов

преди 4 години

До ОФ/115Какъв колективен запад бе пич ;),западът винаги е бил индивидуален, като тези с ценностите са по-лоши *** на янките, отколкото червенков и тошо са били на москва.

116

До 119

преди 4 години

За това служеше християнската вяра, но сега всички са комунисти, атеисти или либерали. Всеки е индивидуалист га му утърва, но да е зле всеки реве за колективна отговорност.

115

Анонимен

преди 4 години

108, хората отчаяно имат нужда от обществено съзнание, от грижа за общото, взаимопомощ и милосърдие, от позитивна идеология и обща велика и светла цел.

114

До Ели

преди 4 години

Ели Ели ама нищо не видели!

113

Ели

преди 4 години

Хайде сега бежанците да ходят към Азия, че там е хубаво.

112

Анонимен

преди 4 години

До Коста 106Дамяне, ква хигиена в Китай бе ЛУД?!Или в Япония???Ти нормален ли си????бай китаец яде плъхове, всичко потънало в мръсотия а тоя ми говори за хигиена в Китай и Азия изобщо.Ти си тотална щета.*** та се незнае......П.П. Като видя жълтур в Западна Европа и ми се повдига.

111

ОФ

преди 4 години

Щом дойде дойде вирусът и болниците бяха заляти от огромната вълна на заразените, голямото въображаемо предимство на западните ценности, конкуриращите държави, западната цивилизация на златния милиатд и превъзходството на рекламирания демократичен модел бързо достигнаха дъното. Хуманитарните резултати от пандемията се превърнаха в безспорен показател за плачевното състояние и фиаското на колективния запад.

110

Боб

преди 4 години

Демократически ценности са еврогейщината, атлантическата толерантност, наркомания, пошлост, престъпност, беднотия, огромно класово разслоение богати бедни, егоизма, ЛГБТ мания, третополови и безпомощни както и многополови идеологии, *** толерантен, мракобесие, проституция и т.н.

109

Анонимен

преди 4 години

Когато европейците започнат да емигрират в Азия тогава може да говорим за златен век. За сега в Европа е най-добре

108

Анонимен

преди 4 години

О.к., да заменим фразата "хората имат нужда от Месия" с има си нужда от морал, иначе матрицата бълва зверове, а не хора.Не е казано, че Месията трябва да е човек, а Аватар на всеки, но повечето европейци си харесват греховете.

107

Анонимен

преди 4 години

Европа е раз-вратната Магдалена, която хем иска че-п, хем Господ.Не е зле да избере иначе-шизофрения, сестро!

106

запад-изток

преди 4 години

"Западът вече усеща последствията от лъжите на авторитарния режим, на които сляпо повери съдбата на собственото си индустриално бъдеще"Който копае гроб другимо ,сам попада в него. Запада копаеше гроб на комунизма и доживяхме сам да попада в него .Възмездие за запада.А що се отнася за демокрацията -тази дума е само е думи в западният свят.Говори ми ,кой ти пречи... ние ще си правиме каквото искаме - отнася се за политиците от запада

105

Анонимен

преди 4 години

Нормални ли сте вие? Само САЩ да изтеглят 10% от производствата си от Азия и жълтурите се връщат в 8 век.

104

Анонимен

преди 4 години

Става дума за колективно съзнание, каквото в Европа отглеждахме, явно неуспешно в Соц+а.Цялата Матрица на Западния свят е остаряла за времето. Личният успех на всяка цена явно не е двигател на колективното израстване в днешно време.Колкото и да звучи неприемливо, хората имат нужда от Месия.

103

Анонимен

преди 4 години

Сега когато всички дойдат на Дончовата и разберат , че той беше прав като ви каза заводите обратно, нещата ще се оправят.

102

Коста

преди 4 години

В Източните цивилизации - Китай, Корея и Япония хигиената е издигната в култ. Европа е замърсена от нечистоплътни емигрантски гета, които са развъдник на заразата... Вижте статистиката във Великобритания и Франция-повече от 1/3 от смъртните случаи са на етнически неевропейци.

101

Анонимен

преди 4 години

Да му мисли руският Гулаг !Човешкия възход не търпи празни пространства, каквато е територията на империята на Злото.Кремълски олигарси се заканваха да изкупят България, Китай ще ги изкупи с все именията им.

100

Анонимен

преди 4 години

Съвсем скоро ще разберете, че ние не сме си отишли, не сме изчезнали 1945 г..... и азиатците ще го проумеят. Много им се иска, но си позволяват това на фона на изпеде.расте но управление на Европа, което скоро ще заменим! Тогава ще се види кон боб яде ли...

99

Чърчил

преди 4 години

Европа е една застаряваща стара мома с много съпътстващи заболявания а той вируса точно такива трепе...!!!

98

До баба мара

преди 4 години

Напротив, именно с новите технологии производствата ще станат екологични. Въпросът е че петролното лоби пречи на технологичния напредък.