516

Анонимен

преди 4 години

МАКЕДОНМАКЕТАТА ДА СЕ РАЗКАРАТ ВЕДНАГА ОТ ФОРУМА !!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ СЕ МЕСЕТЕ В ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ /ДРЖВИ/ ! О.К.ОТВРАТЕН СЪМ ОТ /ВАЗЕ/ О.К. повдига ми се от ВАС

515

ДДТ

преди 4 години

Него успяха ли да го "тестикулират" за да сме спокойни?

514

ББ

преди 4 години

Кво ревете би - докарах ли ви Фурми от Арабия - Докарах! Малко скъпи излязоха - кон за кокошка - ама са много полезни, ей! Утре *** ще каже на брифинга че борят Короната, вервайте Му!

513

ПроСоТо

преди 4 години

ама не требеше да *** батърдисвате!.."Товарете портокалите в бурета" е ЦИТАТ от "Златния Телец".."Събирайте труповете в чували" е ЦИТАТ от Борисоглу!..А.."Тоя пак е сънувал некви кошмари и бърза да ги сподели с нас" е мнение,в което нема нищо нито лошо,нито обидно,нито.."неМензурно"..Секи сънува кошмари от време на време..

512

Ямболски цървул

преди 4 години

Всички са едни лакеи на световните господари...

511

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовТочно Тръмп викаше че е "Грипче"! Както и гробаря с генералска униформа който всеки ден плаши нацията от телвизора! Чудно че никоя мисирка не се сети да го пита защо буквално преди дни разправяше че е 'грипче'?

510

ХХХ

преди 4 години

Санитарите да приберат лудият Цар Тиква , че на народа му писна да гледат простотиите !!!

509

ПроСоТо

преди 4 години

толкова глупости плямпа тоя,че чак МЕН ме е срам.Срам ме е,че имаме един доказан фантазьор,съдебно дефиниран като лъжец,тотално неадекватна личност, турен за "началник на държавата"..И все пак ми е чудно дали има хора ИЗВЪН Общежитието за Синекури,наречено "Боко Харем",които да се връзват на бръщолевиниците му?..

508

мед сестра

преди 4 години

За какви трупове и чували говори тоя .....(както искате го наречете! )!Нека попитаме един най-обикновен човек и той ще ви каже че не се умира от банална инфекция на дихателната система! Досега умрелите са били обзаведени ВИНАГИ с хронични заболявания с много усложнения-това е истината !Идва най-светлия християнски празник и нека всички тези които обрекоха българите на терор и ограничения ги застигне справедливостта на съдбата!

507

Sata NATO

преди 4 години

Мисля, че е имал предвид Путин и Лукашенко.

506

Obongo

преди 4 години

Борко да не говори много, много, че ще го викнат набързо на отдавна планирано посещение в САЩ!!

505

234

преди 4 години

БАЦЕ , КЕ ТЕ ВИДИМ ТЕБ "НЕ"БАБАИТА.....АКО ИМА НЕЩО ДА СТАВА, КЕ СТАНЕ...НЯМАШ СИЛАТА ДА ПРОМЕНЯШ НЕЩО ИЛИ ДА СПАСИШ НЯКОЙ..КОЙ СИ ТИ? ИМАШ ОЧИ И УШИ ..А СЕ ЛУТАШ СЛЯП И ГЛУХ...БЪЛГАРИНА-ГЛАД,МИЗЕРИЯ,УНИЖЕНИЕ , КЕ ПРЕГЛЪТНЕ НО ДА ГО

504

Анонимен

преди 4 години

Специално благодаря на Г-н Борисов за хубавите думи и на Г-н президента Радев и за тяхните изявления. Но до сега печели ракията, поне ми свали кръвното. Да живее ракията, лютата чушка и боба

503

Анонимен

преди 4 години

Стига фукане,цели квартали в София без никакъв контрол. Маската там е *** дума. Същото е и по провинциите ,там по магазините е пълно с хора без маски. ВЛИЗАШ В МАГАЗИН ДИСЦИПЛИНИРАНО С МАСКА А ВИЖДАШ ЧЕ ОКОЛО ТЕБ ИМА МНОГО БЕЗ МАСКИ .ПИТАМ КОЙ ТРЯБВА ДА ОСЪЩЕСТЯВА КОНТРОЛА. .По улиците нека правят какво искат но вътре собственика да и продава стока без да и прави забележка , нямам обяснение.ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА Е ЧЕ С ВЛАК МОЖЕ ДА СТИГНЕШ ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ БЕЗ КОНТРОЛ

502

Тонката

преди 4 години

До Зозо"Дъртата свекърва"каза,че такива работи нема в България:):):)Ако живееш във Франция,Италия,Испания или САЩ,ДА:):):):)

501

Жоро

преди 4 години

До Snowball 546 Не само за премиер,а преди всичко да се наречеш българин-както пишеш две основни качества-*** и послушен,член на БСП,Атака,ГЕРБ и всички останали.Ако не си *** и послушен добро не те очаква в България.

500

Анонимен

преди 4 години

Не зная кой на какво се прави, но съм сигурен, че ББ ще държи извънредно положение до момента, в който се разпродадат калпаво ушитите маски от фирми,близки до ГЕРБ и най-вече до момента, в който пристигнат милиардите от ЕС,за да бъдот откраднати пак от ГЕРБ. До тогава обаче Четвъртата националта катастрофа ще е факт.

499

Справя се

преди 4 години

Не му е лесна задачата на Бойко но за сега се справя добре. Дано доведе нещата до успешен край. Това, дай Боже, ще е добре за всеки от нас. Забравете омразата в този труден момент. Тя не помага на никой.

498

Snowball

преди 4 години

В днешно време да си *** и послушен са необходимите качества за да си премиер на България !!! Интелекта е без абсолютно никакво значение !!!

497

Доволлен

преди 4 години

съм от решителните и единствено правилни действия на правителството. Само враговете на българския народ призовават към неподчинение с което искат да разпространят заразата сред по-голям брой хора. Такива трябва да бъдад съдени.