155

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Не рискуваш само себе си, а всички около теб ? Толкова ли е тъпо да го проумееш това ?*** егоисти...

154

отзив

преди 4 години

До Анонимен призивПо -добре да се съберем под магнолиите и да го заразим,та да се свършва.

153

Анонимен

преди 4 години

Вируса е само в главите виКога кацат Рептилите? За един приятел питам.

152

Анонимен

преди 4 години

ПризивБойко, разреши им да се съберат на Бъзлуджа!

151

Анонимен

преди 4 години

Някои да знае някои които да знае някои които е починал или е болен от това!

150

Анонимен

преди 4 години

Вчера видях едно приложение за плащане на сметки ама трябва да въведеш номер на карта!

149

Анонимен

преди 4 години

Много е изнервен Бацо от вчера. Защо ли? - Защото вчера от Америката му казаха, че самолетите ще ги доставят през 2027 г. И това ще влезе в учебниците по икономика един ден - 8 -годишно предварително плащане?!!! А онези, които ще четат учебниците ще си задават въпрос каква е тази нация, която си е избрала такъв индивид начело?!!!

148

Анонимен

преди 4 години

Вируса е само в главите ви. Сега ще ви вземат всичко.Само за един месец и вече сте миш-машБързи закони за 5GВсяка втора новина е свързана с ваксиниранетоСпират ви торентитеТуризма умряЦените скочихаДържат ви по домовете виЗатвориха градовете виУбиха бизнеса на обикновенните хораНакараха работодателите ви да ви съкращаватПрибраха цялата *** от чужбина, нормалните които са се интегрирали там не си идват, нали ви е ясно?Къде е аналгин хинина?А амидофена?

147

Анонимен

преди 4 години

Да живеят израелските ни братя и техните верни последователи!

146

Анонимен

преди 4 години

Цялата работа е да се нахранят най-устатите от лекарската гилидия, че да дъвчат там и да си мълчат, за да не се замърсява звуковият фон.

145

До 147

преди 4 години

Роско,ти ли си,бе?Не знаеш ли,че изпълнителната власт не е в президента,а в премиера.Ама важното е да се плюе.А президента дава разумни предложения,но няма кой да го чуе.Иначе неговия комшия не пропуска да го нападне.Както се случи и днес.

144

Анонимен

преди 4 години

Другари, съберете се на Бузлуджа, очакват Ви невероятни изпълнени с трепет думи на великите Ви вождове. Спокойно, комунист вирус не го лови другари. Партийната книжка Ви пази, БКП Ви имунизира срещу всички останали. Президента Ви е гарант за здравето!Елате да се прегърнем дружно - Всикичи другари и другарки да дойдат- дружно другари с автобуси, влакове.

143

Анонимен

преди 4 години

6% защото никой не излиза. 6% смъртност, на мама гения. Рептилите кога кацат? Нибуру кога?

142

Бандит

преди 4 години

Не мога вече да преценя дали съм объркан или побъркан.Има ли други със същите съмнения/симптоми?

141

Анонимен

преди 4 години

Слушаме истинските лекари, а не доктор Менгелъров.

140

Анонимен

преди 4 години

Големи сте отворковци пред клавиатурата :) Излизайте

139

До 140

преди 4 години

Тези сигнали каквито реално са отиват към личният лекар не по приложение. А по софтуера който ползват в кабинета си попринцип и или пощата им която можеш да видиш в профила си в сайта на НАП. Няма как да не отговорят.

138

Анонимен

преди 4 години

Цялата работа е баце да го дават по телевизора,нищо,че тиквата му не разбира от медицина,както и от много други неща.Явява се като плашило,като че ли ние сме мало.умни и не гледаме и не четем какво става по света.

137

Анонимен

преди 4 години

6% защото никой не излиза. Ако всички са навън, както при нормалните грипове. Няма да е 6%. Малоуменн.Щото като се разболееш има голям шанс да минеш през пневмония и да попаднеш в болница и ако се разболеят 3 милиона, българската здравна система ще рухне. Тази цифра от 6% е дадена не от *** специалиста, а от СЗО, обаче *** пак знае най-добре и пак някаква тъмна конспирация с извънземни и лоши китайски комунисти с био оръжия му е в главата.

136

Анонимен

преди 4 години

Президента е гн Никой на 110к заплата на година. Не видях до тук да помогне с нещо. Да се обади на друг президент или да осигури нещо. БЛЯ БЛЯ БЛЯ ВЕТО. Слабак.В такива времена трябват мъже, като Борисов и Мутафчийски. Не жени.