72

В любимите Щати

преди 4 години

Един сенатор представлява средно 3.5 милиона души, а един конгресмен - 800 хиляди души. У нас, понеже сме по-богати от Щатите, един депутат представлява 30 хиляди души с клизма.

71

Анонимен

преди 4 години

КоВидов ден дойде ***!Плащайте си сметката за плиткоумието което показахте през последните 10 години с тоя банкянски нефел.Нямате си идея какво ви чака.Това е само началото!!Луканов и Виденов ще ви се видят светци.........

70

Хе Хе

преди 4 години

Тези не са на този свят. Кому е нужен този цирк. Още ли се ръфат за кокала който го няма. Не разбраха ли че вече нищо не зависи от тях а от Бойко и Годжи. И колкото и да ги плюят Горанов е прав за заема. И без това се пускат печатниците. Сега е важно оцеляването а не партизанщината. Ама у комунист мозък ЙОГ.

69

Няма такава Държава3

преди 4 години

Ние тук се смеем на "изостаналите" Африканци - обаче не знам дали сте чели статията от днес - Двама Френски лекари искали да пробват някакви ваксини срещу Короната - В Африка ... Ясно какво искат да кажат - Тия са "втора ръка" и да загубим някой Африканец. Едва ли ще е проблем. Първите , които са скочили по Социалните мрежи са футболните звезди от Африкански произход - Дрогба , Ето о , Демба Ба ...... Ако го кажат за България ? Тук някой дали ще "скочи" ? Или ще гледат колко пари ще им дадат?!?

68

Мислещ

преди 4 години

Призовавам от ЕК да изпратят детективи да разследват депутатите в България

67

аз

преди 4 години

Осъзнайте се - България не е на депутатите, България е на българите, събудете се най накрая и излезте на улиците и да изчистим ***, за да не чистят нашите деца *** на Европа и останалата гнус. Няма кой да свърши тая работа вместо нас, никой няма да ни защити в тежки моменти, ще ни дадат по един биберон и ние трябва да им се чувстваме задължени....бесен съм!

66

Без име

преди 4 години

До АнонименКрайно време е ! Аман от дилетанти в управлението! В нормалните правителства при най-малкия гаф се подават оставки, защото са високо квалифицирани и винаги могат да си намерят добре платена работа. Нашите се държат като жаби за гьол, защото с познанията и възможностите си никъде няма да получават сегашните си благинки.

65

Няма такава Държава2

преди 4 години

В момент на криза - когато виждате как почти целия свят се тресе от страх от това , което предстои като Икономически резултат. Да НЕ говорим за България , която и без това НЯМА никаква икономика. Толкова съкращения. Толкова затворени обекти. Толкова обикновени Българи БЕЗ ЗАПЛАТИ или ПУСНАТИ В НЕПЛАТЕН ОТПУСК. И тия УЛТРА НАГЛЕЦИ си увеличават заплатите ? Пускат се в ПЛАТЕН ОТПУСК? И после Караянчева се "извинява" с половин уста ?!?! НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ , ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНО ...... ОТВРАТ!!!!!!!

64

Анонимен

преди 4 години

Поне си дарете заплатите докато продължава извънредното положение.

63

До 58

преди 4 години

Че то и сега е същото ,герберите гласуват както божеството им нареди, ако им каже излизат ,ако им каже влизат и при другите е така на това му викат дисциплина ,па това ,,по съвест,, не знам дали само не е красива фраза.

62

Анонимен

преди 4 години

Надявам се скоро плебса да огладнее и озверее до ниво 1997ма и да нахлуе в парламента и министерски съвет с тоягите .........па бой по тия празни глАви управнишки докато ги нацепи като презрели дини по бостан.

61

Абе

преди 4 години

Нинова защо е с ръкавици и маска? Нали Радев каза, че нямало коронавирус, като беше събрал тълпата на Шипка?!

60

Няма такава Държава

преди 4 години

..... Тия ХРАНТУТНИЦИ НА ДЪРЖАВНА ЯСЛА - Дори са и супер нагли и безочливи !!!!! Каква работа вършите , бе ? Не сте свършили нищо за 5 лева ... Да не говорим за заплатите Ви , които взимате ! Аз тази ПЛЕНАРНА ЗАЛА веднъж НЕ съм я видял - дори наполовина пълна !!! Къде сте , бе ? Къде Ви е работната позиция ? И на всичко това с тази мощна Икономическа криза , която ще настане със сигурност до 3-4 месеца - Тия ултра Наглеци си увеличиха заплатите и после се извиняват !!! Няма такава наглост.....

59

Анонимен

преди 4 години

Де факто Борисов управлява НС каквото им нареди това гласуват.

58

Анонимен

преди 4 години

Депутатите - не работят, получават заплати, били по-мразени от всякога-----------Че, за какво да ги "обичаме" - за словоБлудието им или за демагогията им!Нещо полезно да са сторили????Нашту всичко дуПЕтат следва стриктно линията на Лидерите си и на Партиите си!!!!!За народа, мъ хич не му остава време!

57

Анонимен

преди 4 години

Просто и Ясно,всички ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИДокато трае извънредното положение, минават на МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА!

56

Анонимен

преди 4 години

Депутати не ни трябват по-добре да имаме един върховен лидер и той да решава еднолично.

55

Анонимен

преди 4 години

Тествани са едва няколко хиляди души, предимно БОЙче, приближените му, някой и друг милиционер, лекар и медицинска сестра.Ерго, не са налице достатъчно данни за епидемия.Извънредното положение е просто начин да бъдем лесно контролирани, чрез заплахи и сила.

54

Анонимен

преди 4 години

До КрайТя и след края ще ходи с маска.

53

Анонимен

преди 4 години

Като започнеш от Воля,Атака,ВМРО,ДПС,ГЕРБ,БСП Всичко е на хранилката ,яслата !Да се разпускат ,така както предприемачите разпускат хората от работа !На Борсата да заминават ,заплатите да се разпределят за нуждаещите хора ,а народа ще си излъчи в Бъдеще 50 интелигентни професионалисти за управници !