28

до 31

преди 4 години

Добро утро как спа. Това е новина от месец и половина, в резултат на която се вдигнаха акциите на производителя и държащия патента Fujifilm доста сериозно. Ти сега ли се събуди и го прочете това? Всъщност, новината е, че МОЖЕ БИ помага. Преди време беше потвърдено, че наистина помага (ама не са сигурни на 100%). Тествано е върху хиляди болни още от ноември и има положителен ефект. В Европа изобщо не се предлага.

27

Да 31

преди 4 години

А ти си доказателство, че срещу глупостта, невежеството и простотията лекарство НЯМА!

26

Favipiravir !

преди 4 години

Има лекарство срещу вируса : Favipiravir ! До 4 дни убива вируса ! Японско е и е разрешено от 2014 г.

25

SS

преди 4 години

Озаптете най напред спекулата!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Не сме в криза, нали сме в ЕС и ЕС е най-великото нещо на света. Нека кажат сега колко време лъгаха хората и що се държат за ЕС като удавници за сламка ?

23

Анонимен

преди 4 години

До Boko boЗа краденето по себе си ли съдиш?

22

баба мара

преди 4 години

да се отвори държ резерв да се види какво има и какво няма преди години имашескандал около този резерв имаше министерство на бедствията и авариите което седържеше от дпс

21

Анонимен

преди 4 години

Ще ме водят платена отпуска, но нали трябва да ми я платят? От къде пари, като не работим? Ако съм в неплатена- как да се справям с разходите за сметки и пазаруване?

20

Гуфу

преди 4 години

До 12Пич изобщо не разбираш материята. Стоката на банката са парите. Както на пазара продавача е взел доматите за 2 лева кг. а ни ги продава за 3.5 лева, така банката ги "купува" от гражданите, депозити, на няква цена и ги "продава" на други, кредити, със съответната печалба. А ако не искаш да "работи" банката с твойте пари, затваряй ги в буркани или, ако ти е скъпо, ръгай в дюшека. Ти избираш. Апропо са 2-3 държави от ЕС в момента са с по-ниски лихви по кредитите от нас.

19

gele

преди 4 години

ама има ли още държавен резерв. няши и вяши протежета.

18

Смешник

преди 4 години

Ши стига глупости като искат да съкратят всички сервитьори бармани и тн,държавата ще се погриже за тях,после всички сибственици връщат евро пари държавни пари и прочее. Не стига че 99% от хотели ресторанти казина не си осигуряват служителите на реалните заплати укриват данаци и сега най некорекните работодатели ревнали. Тва е 60% от нетната запалта кво повече искат да са си плащали реалните данаци тия 60% друга стойност щяха да имат но уви.

17

Анонимен

преди 4 години

Държавата е стабилна, колкото един дърт прилеп от Вухан. Теменужка ще купи втори генератор на всички болници щото те си нямат, естествено ще ги платим от държавния резерв, а с парите Теменужка ще си купи бански и ще иде във Банско да им занесе храна на бедстващите и умиращи на тълпи групи хора умиращи от масова смърт.

16

Boko bo

преди 4 години

В момента се краде като за Олимпиада! Дневният ред е само за короната, а през това време Тиквата и кохортата около него пълнят гуши като за последно.

15

Анонимен

преди 4 години

Това е едно безогледно ограбване на държавата пред погледа на овците, уплашени да не хванат хрема. Все едно телефонен измамник и шашнат пенсионер.

14

Калеко Алеко

преди 4 години

С предложенията си социално отговорните другаре от БСП и АТАКА за пореден път искат да я разтурят тази държава за да може тя отново да стане предградие на Матушката им, те предварително изпратиха децата си в Щатите, а нас кучета ни яли ... !!!

13

Анонимен

преди 4 години

Банковата система е много над всички правителства и всички тези говорещи вратовръзки. Там никой от тях няма думата.

12

юруш

преди 4 години

Ами аз като не изплащам кредит, какъв лозунг да издигна?

11

12_5

преди 4 години

Затворете бързите кредитиИли който иска да дава - мах 10% годишна лихва. ! Не само да рекламират а да пишат с големи цифри..вземате 1000 лв връщате 1800..!!!Народа 80 %е тотално неграмотенМисляг че едва ли не кредита е сициал

10

Анонимен

преди 4 години

Не може при депозит лиихвата да ти е към 0, а като теглиш кредит банките стрижат стабилно в крайна сметка банките оперират с парите на народа.

9

Анонимен

преди 4 години

ех ,каква Тишина от нашите олигарси ! .как нема някой да се изтъпанчи па да каже - Те ,крадох крадох ,ама Е сега давам 5 Милиона за държавата и Народа !или па са на първа линия да мародерстват